Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Τον είδες τον "Μπουμπούκο" τον τηλεχαρτοβιβλιοπώλη; Γλείφοντας (απ΄το Λάος) και έρποντας στις πέτρες των καναλαρχών (κυρίως με μισθωμένες εκπομπές) έγινε μέχρι υπουργός της νέας ΠολΑν και την είδε κάπως... "Έβγαλε_η_μύγα_κώλο και_έχεσε_τον κόσμο όλο"...

"Αν χρειαστεί, θα κλείσω νοσοκομεία" 
... ισχυρίζεται ο ανάλγητος υπερφίαλος
και νέος εκτελεστής της υγείας των πολιτών (Τώρα που θα νοσηλεύονται οι ασθενείς είναι μία μικρή λεπτομέρεια που μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, μετά από τόσες αυτοκτονίες, θανάτους από έλλειψη νοσοκομειακών υπηρεσιών και οικονομικής δυσπραγίας της μεγαλύτερης μερίδας των πολιτών)
"Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχω ελέγξει τα πάντα. Νοσοκομεία, ζημίες, κόστη, χρησιμότητα, κλίνες.  
Εάν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω"...

Αλλά και αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα  και τα αρπαχτικά της δημόσιας υγείας,  (που έχει την δυνατότητα να το κάνει - αρκεί να το επιχειρήσει) φτιάχνει "κολυμπώντας" προφίλ δελφίνου  και μάλιστα παλαιοκομματικού πολιτικάντη της δεκαετίας του '90. ...

Νάσος


«Καταστροφική η πολιτική του Ανδρέα» (Video)
Σύμφωνος με τις δηλώσεις Βορίδη για τις «καταστροφικές πολιτικές επιλογές του Ανδρέα Παπανδρέου» εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν ξέρω αν φταίει για όλα τα δεινά της χώρας, κανείς δεν φταίει για όλα τα δεινά της χώρας. Σίγουρα, όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου και η πολιτική που ακολούθησε τη δεκαετία του 80’ αποδειχθεί καταστροφική για τη χώρα».


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.