Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Προς απομάκρυνση η ΔΗΜ.ΑΡ. από την κυβέρνηση

Εικόνα ρήξης στο εσωτερικό της κυβέρνησης προκύπτει από τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη μετά τη λήξη της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών.

Ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι δεν κατάληξαν σε συμφωνία, ότι επανέφερε την πρότασή του για μεταρρύθμιση της ΕΡΤ, εν λειτουργία με όλους τους υπαλλήλους, την οποία ο κ. Σαμαράς δεν δέχθηκε.

Επίσης, χαρακτήρισε "απαράδεκτη" τη μη συμμόρφωση της κυβέρνησης με την απόφαση του ΣτΕ για το μαύρο στις οθόνες, καθώς και ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. είχε τοποθετηθεί κατηγορηματικά εναντίον της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός το έκανε ερήμην των υπουργών της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΠΑΣΟΚ υποδηλώνει συγκεκριμένη επιλογή του.

Αναμένεται δήλωση και από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έχει συγκαλέσει την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ενώ στο Μαξίμου συγκεντρώνονται οι υπουργοί της ΝΔ και σύμφωνα με πληροφορίες, και ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.