Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

N. Farage (UKIP): Η Ελλάδα θυσιάστηκε στο βωμό του αποτυχημένου ευρωπαϊκού πειράματος


Για "θυσία" της Ελλάδας για το αποτυχημένο πείραμα του ευρώ κάνει λόγο ο ευρωσκεπτικιστής και ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ μέσα από άρθρο του.
Το κείμενο του δημοσιεύεται στην Telegraph ενώ έχει τον τίτλο «Η Ελλάδα θυσιάστηκε στο βωμό του αποτυχημένου πειράματος του ευρώ». Ο κ. Φάρατζ επισημαίνει πως οι πολίτες στην Ελλάδα πληρώνουν το αποτυχημένο πείραμα του κοινού νομίσματος και εκτιμά ότι αυτό που συνέβη είναι ένα «πραξικόπημα με τη συνενοχή και στήριξη των δικών μας χρημάτων.
Παράλληλα, κατηγορεί το ΔΝΤ πως πριν από 2 χρόνια, ετοιμαζόταν να τζογάρει δισεκατομμύρια σε ένα ψέμα με αποτέλεσμα τη «λεηλασία ενός περήφανου έθνους».
Τέλος, αναφέρει πως πολλές γενεές θα υποχρεωθούν να υποστούν το λάθος του Ταμείου, ενώ στη χώρα η ανεργία τετραπλασιάστηκε, η επιχειρηματική κοινότητα αποδεκατίστηκε και οικογένειες οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση.

video, Nigel Farage on Greece. O Farage για την Ελλάδα:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.