Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Σκόνη κάνουν το Γεωργιάδη στην ΕΡΤ (video) - Χρωστάμε τεράστια ευγνωμοσύνη στη Κυβέρνηση Σαμαρά που με την προσπάθεια κλεισίματος της #ERT δημιούργησε μια πραγματικά ελεύθερη τηλεόραση



 Κατάλαβες Μπουμπούκο;
 Όταν η τηλεόραση είναι ανεξάρτητη και όχι διορισμένη ή διαπλεκόμενη... τότε γίνονται πολύ δύσκολες ερωτήσεις...
Ελπίζω να το κατάλαβες... νομίζω;

Νάσος

Σχετικό (από newsit.gr) Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε στην "κλειστή" τηλεόραση της ΕΡΤ.

Με τηλεφωνική του παρέμβαση, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τους εργαζόμενους στην δημόσια ραδιοτηλεόραση ότι όταν υπήρχε ένα μεγάλο γεγονός έκαναν απεργία και τους είπε επίσης ότι δεν είναι πολιτισμένοι άνθρωποι. ...

"Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Ερχεται ο Ολάντ, απεργία. Ερχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση".

Είπε επίσης ότι: "Έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ότι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο. Το δικαίωμα της απεργίας έχει και ευθύνες. Τόσα χρόνια στην ΕΡΤ υπήρχε κατάχρηση δικαιωμάτων. Οχι από όλους αλλά υπήρχε".

Κατηγόρησε επίσης όλες τις κυβερνήσεις γιατί όπως είπε "Υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, άτομα με τρεις και τέσσερις δουλειές που έπαιρναν παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια. Το πρόβλημα δεν είναι οι καλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά οι άλλοι".

Τα πράγματα ξέφυγαν για λίγο και προκλήθηκε ένταση όταν ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θα δεχόντουσαν καμία πολιτισμένη συζήτηση και θα έκαναν κατάληψη στα στούντιο.

Κατηγόρησε την ΕΡΤ για απόπειρα εκβιασμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας: "Οταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα".

Ενδιαφέρον είχε και η λεκτική "μονομαχία" στου κ. Γεωργιάδη με τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο:

Ο ηθοποιός του υπενθύμισε την ρήση της Αντιγόνης "Το θράσος γεννάει τους τυράννους".

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: "Προτιμώ την σκηνή από την αφήγηση του Αρριανού, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος κόβει τον Γόρδιο δεσμό."

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.