Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο διάλογος του Κακλαμάνη με τον αστυνομικό - (Ο μυστακιοφόρος πολιτικός αποσυντονίζει τον αντίπαλο (τον αμούστακο) κουνάει το χέρι με στόμφο και σχεδον εκφοβιστικά στον αστυνομικό... άραγε τι του λέει;) VIDEO

  Γράφει ο Εl Sito

"Ο μυστακιοφόρος αποσυντονίζει τον αντίπαλο (τον αμούστακο) σε όλα τα επίπεδα, δεν περνά απαρατήρητος, έχει φινέτσα και στυλ..." (βλ. Το μουστάκι)

Κατά την έξοδό του από το στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη, ο Απόστολος Κακλαμάνης είχε διάλογο με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων. "Προσέξτε διότι αν αρχίσουν από εδώ σοβαρά επεισόδια μπορεί ότι δεν έχει συμβεί εδώ και τρία χρόνια σε αυτή την χώρα, να συμβεί τώρα σε αυτή την χώρα εδώ και τρία χρόνια".

Δείτε το video από τη ΝΕΤ:



Κορυφαία σχόλια:


σε αυτό το βίντεο αποτυπώνεται η ελληνική πραγματικότητα των τελευταίων 40 χρόνων.
Ο πολιτικός κουνάει το χέρι με στόμφο και σχεδον εκφοβιστικά στον αστυνομικό, ο οποίος απο μέσα του τον βρίζει, αλλά επειδή κ αυτός είναι των δημοσίων σχέσεων με συμφέρον και κοιτάει να γίνει υποστράτηγος θυσιάζει την αξιοπρέπειά του κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι. Ουστ!!!ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.