Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Με σκοπό την "αρνητική διαφήμιση", το YouTube (αλλά και και το Dailymotion) «κατέβασε» το βίντεο της πρώτης εκπομπής με παρουσιαστή τον Κασιδιάρη - Παναγώταρο - Δείτε το πριν το κατεβάσουν ξανά ...

H Δημοκρατία έχει, ή τουλάχιστον πρέπει να έχει, τόσο ισχυρά ερείσματα που δεν φοβάται, 
ή δεν πρέπει να φοβάται, τους αντιπάλους της ούτε καν αυτούς που έχουν διακηρυγμένο σκοπό την κατάλυσή της.
Από σχετικό: "Έχει δικαίωμα η Δημοκρατική Πολιτεία να εκδικείται;"

Γράφει ο Εl Sito

Γνωστός μπασκετμπολίστας είχε δηλώσει σε συνέντευξη του: "Είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνάω εύκολα. Προτιμώ να απαντώ μέσα στο γήπεδο και όχι έξω απ’ αυτό. Εμένα μου αρέσει η αρνητική διαφήμιση. Μου αρέσει να με ζηλεύουν. Το να σε αγαπήσουν λένε είναι θέμα τύχης, για να σε μισήσουν όμως πρέπει να έχεις προσωπικότητα!". Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα πετυχαίνουν όλοι όσοι θεωρούν ότι με το αποκλείουν το βήμα στα ΜΜΕ της Χ.Α. , αντίθετα θα έλεγα ο πολίτης δυσανασχετεί με την φίμωση των μέσων και συνήθως παίρνει το μέρος του αποκλεισμένου. Επιπρόσθετα η αρνητική διαφήμιση, εκτός του ότι δεν κοστίζει, έχει μεγαλύτερη διάχυση στην κοινωνία και προκαλεί δυσφορία στον καταγγέλλοντα και τις περισσότερες φορές την συμπάθεια στον βαλλόμενο με αρνητικά σχόλια.
Όσοι έψαχναν σήμερα στο YouTube να βρουν την πρώτη εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη, απογοητεύτηκαν καθώς διαγράφηκε το συγκεκριμένο video, λόγω της "μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία". Τι σημαίνει αυτό με απλά ελληνικά, ότι κάποιος επαναστατεί και το σύστημα τον φιμώνει:

"Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδό μας. Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Το σύστημα ενδυναμώνει τη φωνή της Χ.Α. και η "αρνητική διαφήμιση" μετατρέπεται σε θετική και μάλιστα με περισσότερο ενδιαφέρον να μάθει ο πολίτης το "τι ενόχλησε τόσο την καθεστηκυία τάξη"
Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτουν: "Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας".
Που σημαίνει ότι όσοι δεν ήξεραν, έμαθαν για κάποια εκπομπή με "πολιτικό ενδιαφέρον που ενόχλησε" και μάλιστα θα ψάξουν να βρουν το "καταργηθέν" video για να μορφώσουν την "ιδίαν άποψην"

Εμείς δεν θα προτρέψουμε τους φίλους αναγνώστες να μπουν στην λογική και τον επηρεασμό της "αρνητικής διαφήμισης" και για αυτό βρήκαμε την εναλλακτική πηγή του video και το αναδημοσιευουμε για ενημέρωση από εδώ και όχι από άλλον ιστοχώρο που κάποιοι θέλουν να υπάρξει με μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. -

Ακολουθεί το βίντεο με την... "απαγορευμένη" εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Τελικά και το Dailymotion "έριξε" την πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.
Την ξαναδημοσιεύουμε από εναλλακτικό λογαριασμό μέχρι νεωτέρας.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.