Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κεντρική Επιτροπή και πρόεδρο εκλέγει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικό: [Κρατήστε τις αναρτήσεις αυτές για το αρχείο σας]

Με την υπερίσχυση του Αλ. Τσίπρα και της «προεδρικής πλειοψηφίας», όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, τελειώνει σήμερα το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργασίες του ολοκληρώνονται με την εκλογή των 200 μελών της ΚΕ του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις διαδικασίες συμμετέχουν 6 ψηφοδέλτια, ενώ – πλην του Αλέξη Τσίπρα -  υπάρχουν δύο ακόμη υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι υψηλοί τόνοι και το κλίμα έντασης δεν απουσίασαν ούτε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, η οποία κλήθηκε να αποφασίσει για το πρόγραμμα και το καταστατικό του νέου κόμματος, αλλά και τη διάλυση των συνιστωσών.

 Η «Αριστερή Πλατφόρμα», που υποστήριζε ότι πρέπει να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο αλλά με διακριτές λίστες, αποσύρθηκε για να συνεδριάσει και τελικώς, αργά χθες το βράδυ, αποφάσισε να υποβάλλει ξεχωριστό ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.