Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Το "δράμα" του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα ... "τούβλα" (Βίντεο)


Του Γ. Γ.

«Πρέπει να συντριβούν οι μεγάλοι πολιτικοί εγκληματίες κάτω από τη γελοιοποίηση, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι μεγάλοι πολιτικοί εγκληματίες, αλλά μόνο δράστες μεγάλων πολιτικών εγκλημάτων, πράγμα που δεν είναι καθόλου το ίδιο».

Μπέρτολτ Μπρεχτ

 («Η αποτρεπτή άνοδος του Αρτούρο Ούι»)

Μόνο με ειρωνεία και σαρκασμό μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιες «παραστάσεις» επίδειξης «κοινωνικής ευαισθησίας» που δίνουν οι πολιτικάντηδες.
Και στην προκειμένη περίπτωση ο  Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε συνέντευξη του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg,  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκανε λόγο για τις δραματικές ώρες που περνάει αφού «δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια όταν πρέπει να συμφωνήσω για ανθρώπους που θα χάσουν την δουλειά τους … δεν είναι καθόλου εύκολο ιδίως συναισθηματικά…», όπως τόνισε.

Είπε ένα σωρό ακόμα παπαριές που φιλοξενούνται με «ξύλινους» τίτλους στα αστικά ΜΜΕ και ήταν κύριο θέμα στα σημερινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Σε ένα σημείο των δηλώσεων του θα σταθούμε όπως το ακούσαμε από το Mega:
«Υπάρχουν και πολιτικοί λιγότερο δημοφιλείς από μένα και είναι αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση που έφτασε η χώρα» μας είπε ο γόνος Μητσοτάκη.

Ας προσπεράσουμε το ότι δεν είναι ζήτημα πολιτικού προσωπικού αλλά καπιταλιστικού συστήματος και να ρωτήσουμε κάτι απλό, τον υπουργό, παραγνωρίζοντας την δικιά του εμπλοκή με τον Χριστοφοράκο και τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. (Ασχετο: Ενα αναρχικό σύνθημα λέει: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και έγινε υπουργός»).

Μήπως γνωρίζει, ο Κυριάκος, ποιος πρώην αρχηγό της Ν.Δ. έπαιρνε τις μίζες σε «τούβλα» με πεντοχίλιαρα όπως είχε αναφέρει ο καθηγητής Κ. Μπέης; Εμείς δεν είμαστε κακόπιστοι και να πούμε ότι «φωτογραφίζει» τον πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.