Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πριμοδοτούν με πόλωση την Χρυσή Αυγή και τις ανεβάζουν τα ποσοστά της - Μήπως πρέπει να δούμε τι υποκρύπτουν όλα αυτά; Μήπως ένα νέο... "Σχέδιο_Προμηθεύς";

 
Η υποκρισία και η αμετροέπεια των λεγόμενων δημοκρατών, που είναι τόσο δημοκράτες που
παρέδωσαν την "Εθνική μας Κυριαρχία", με νόμιμο μεν πλην όμως προδοτικό τρόπο στους ξένους  δανειστές - τοκογλύφους, δεν έχει προηγούμενο.

Αλλά ας δούμε τι υποκρύπτουν όλα αυτά; 
Μήπως ένα νέο "Σχέδιο Προμηθεύς"

Διότι αυτά τα ποσοστά της Χ.Α. δεν είναι φυσιολογικά ούτε και  οι ίδιοι εάν ερωτηθούν θα έχουν μία λογική εξήγηση. Μπορεί η αγανάκτηση να οδηγεί στα άκρα, μπορεί ένα σωρό μπορεί να δίνουν κάποιες εξηγήσεις όπως να τιμωρηθούν, να εκτελεστούν... να...να.. κλπ αλλά επ'ουδενί ο έλληνας έχει γίνει ναζιστής και απάνθρωπος όπως θέλει να τον εμφανίσει το διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας.

Τα γνωστά σχέδια που μηχανεύονται τα ξένα κέντρα αποφάσεων, οι μυστικές υπηρεσίες CIA-ΗΠΑ και MOSSAD-Ισραήλ με τους ντόπιους λακέδες τους είναι γνωστά και πρόσφατα είδαμε και τα αποτελέσματα με την λεγόμενη "Αραβική Άνοιξη"  (που μόνο αραβική δεν είναι).

Αλλά για να μην το κουράζουμε και πολύ το θέμα και το φορτώνουμε με διάφορα σενάρια συνωμοσιολογίας,  θα επιμείνουμε πάντως στο γεγονός ότι η Χ.Α. τεχνηέντως αποκλείεται από τα κρατικά κανάλια (MEGA - ANT1 - SKAI) ούτως ώστε  τα ποσοστά να αυξάνονται σχεδόν γεωμετρικά, τα μικρότερα κόμματα να μην ζητούν εκλογές πειθόμενοι από "πειραγμένες" δημοσκοπήσεις,  ο αποπροσανατολισμός να είναι κυρίαρχος, οι ψηφοφόροι να τρομάζουν ακόμη περισσότερο  και να παραμένουν ανενεργοί και αμήχανοι... 

Αλλά τώρα ας εξετάσουμε δύο απλές εκδοχές που έχουν να κάνουν με τα αυτονόητα:


Το πρώτο έχει να κάνει με την νομιμότητα.
Ένα κόμμα όσο και ακραίο να φαντάζει σε μερικούς που έχει ψηφιστεί από Έλληνες πολίτες και μάλιστα με μεγάλα ποσοστά είναι ένα κόμμα που έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλα τα άλλα που είναι στη βουλή.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την επιλογή.
Από που προκύπτει ότι η δωρεάν διανομή απαγορεύεται από το νόμο;
Χθες σχολιάσαμε με δύο σχετικές αναρτήσεις μας αυτή την γελοία πλην όμως και υποβολιμαία άποψη της εξαίρεσης των λαθρομεταναστών ή έστω αν θέλετε των οικονομικών μεταναστών (διότι αν εξαιρούνταν όλοι όσοι έχουν ελληνική ταυτότητα θα ήταν ένα άλλο θέμα.
  1. ΣΣ: "Ρε Δραγασάκη... πας καλά;" και 
  2. "Έχει μπερδέψει τους μαυριδερούς λαθρομετανάστες με του φιλέλληνες του 1821 ο Κώστας Τριαντάφυλλος"
Τώρα θα μπορούσε να ισχυριστεί καλόπιστα και κάποιος άλλος στο γιατί δεν δικαιούνται ή γιατί εξαιρούνται και οι πλούσιοι συμπολίτες μας. Είναι και αυτός ένα εύλογο επιχείρημα ισότητας στην διανομή, όπως και τόσα άλλα, αλλά γιατί δεν υπερισχύει η επιχειρηματολογία του διανομέα;
Δηλαδή εάν κάποιος που θέλει να ενισχύσει κάποιον που έχει ανάγκη (όπως ζητιάνοι, ναρκομανείς κλπ) σε αυτή την περίπτωση πρέπει να λογοδοτήσει γιατί δεν έδωσε και στους άλλους που επαιτούν και απαιτούν;
ΔΕΝ είναι σοβαρά πράγματα αυτά για να δίνουμε παραπάνω βαρύτητα από αυτή που τα ίδια τα γεγονότα από μόνα τους μπορούν να σηκώσουν, να κριθούν να επικριθούν ή να επιβραβευτούν ακόμη και να χλευαστούν από την ίδια την κοινωνία.
Τα αστυνομικά μέτρα Καμίνη μάλλον θυμηδία προκαλούν παρά προάγουν την ισότητα και συμβάλουν στον αντιρατσισμό όπως θέλει να το παρουσιάσει ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος των Αθηναίων.

Αλλά δούμε τα γεγονότα όπως τα περιγράφουν στο "Υστερόγραφο":

1. Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τη νέα κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω της πρόθεσης της οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες, στο κέντρο της πρωτεύουσας, και την αντίδραση της οργανωμένης πολιτείας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, και τον Σπύρο Χαριτάτο, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:
“Δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Ο δήμαρχος της πόλης δεν τρομοκρατείται.
  - Εμείς κοιτάμε την ουσία. Η πόλη λειτουργεί με κανόνες. Αν είναι να υποκύψουμε στον εντυπωσιασμό και να χάσουμε την ουσία, το έχουμε χάσει το παιχνίδι.
- Όταν κάνεις φιλανθρωπία, δεν το διατυμπανίζεις κιόλας.
- Όχι κατεργαριές και κουτοπονηριές, να λες ότι θέλεις να κάνεις πολιτική συγκέντρωση”.
2.  Όπως συνέβη και τον Μάιο έτσι και σήμερα η διανομή του συσσιτίου «μόνο για» θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης, ύστερα από απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. για οποιαδήποτε εκδήλωση στην πλατεία Αττικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου  «η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρών θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου».

3. Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή με τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια να επιτίθεται στον Γιάννη Δραγασάκη με αφορμή μια περιπέτεια που είχε η κόρη του με τη δικαιοσύνη, εμώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα γίνει κανονικά η διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής, παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ.
«Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω»!
Τα όσα είπε η κα Ζαρούλια προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος επιχείρησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και περιορίστηκε στο εξής: «Είναι δυνατόν να αναφέρεστε με τέτοιο τρόπο για ένα παιδί; Και εσείς μάνα είστε»!.
Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε σε υψηλούς τόνους την ομιλία της: «Καταγγέλλω των παράνομα εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον υπουργό προστασίας των μεταναστών Δένδια και τον Πρωθυπουργό που προσπαθούν να εμποδίσουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το καθήκον του. Η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες θα γίνει κανονικά και θα είναι μόνο για Έλληνες. Θα διανείμουμε τόνους κρέατος».

Νάσος

Σημείωση: Από εδώ αρχίζει η αντεπίθεση Χ.Α. με όλα τα μέσα.

Ηθελέστα και παθέστα! - κ.Δραγασάκη 

Δεν πρέπει μόνο η γυναίκα αλλά και η κόρη του καίσαρα να είναι αλλά και να φαίνονται και τίμιες και καθαρές για να μπορεί ο κάθε καίσαρας να μπουρδολογεί για τους άλλους εκ του ασφαλούς!!!


Upd: Αήθης επίθεση στο Δραγασάκη από Ζαρούλια
Μια νέα παράσταση έστησε την Τέτάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής η Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του νεοναζιστικού κόμματος Ελένη Ζαρούλια, η οποία επιτέθηκε προσωπικά στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη, κάνοντας μάλιστα απίστευτες αναφορές για την κόρη του. «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος οπλων κόρη;», ανέφερε μεταξύ άλλων. Στο μεταξύ, η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι το ρατσιστικό συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της γραφεία στο Σταθμό Λαρίσης. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση συναθροίσεων στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής – όπου είχε αναγγείλει αρχικά τη διανομή η ΧΑ - από την ΕΛΑΣ από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τις 00.00 το βράδυ. (Διαβάστε επίσης: Όλοι εκτός της Χρυσής Αυγής για την πτώση της Χούντας)


Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2007


Δικαίωση Πολύδωρα-Η κόρη του Δραγασάκη μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών

Κάθε μέρα που περνάει και μια βόμβα σκάει στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θέμα» η κόρη του Δραγασάκη, Βουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό!!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Η πλάκα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι «ο Δραγασάκης το 1989 σαν νέος βουλευτής έκανε και σειρά ομιλιών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών». Έδινε και συμβουλές δηλαδή...

Στην κατάθεσή της η κόρη Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».

Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες...ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη...

Αν ήταν μόνο η κατοχή και χρήση των ναρκωτικών δεν θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ο οπλισμός που βρέθηκε και προβληματίζει την Αστυνομία περιπλέκει την υπόθεση και κάνει για άλλη μια φορά επίκαιρες τις δηλώσεις Πολύδωρα στις 19.12.2006 για το Συνασπισμό και την κάλυψη που προσφέρει σε «έκνομους» ...το λάθος του βέβαια ήταν ότι περιόρισε το «έκνομοι» μόνο στις πορείες ενώ απ ' ότι φαίνεται ισχύει για όλο το φάσμα της παρανομίας.

Ξανατονίζω πάλι ότι τόσο η κόρη του Δραγασάκη όσο και ο ληστής γιος του Βούτση δεν φταίνε αλλά όπως είπε και ο Πολύδωρας «έχω ευθύνη, που δεν συνέλαβα ακόμα τους γονείς για να τους ρωτήσω, σε ανακριτική διαδικασία, τι παριστάνουν»...

ΥΓ. Πασόκαι ος το προί να έχης επεισιμάνη τα λάθει μου για να τα διωρθόσο :-Ρ ...και πσστ να μπαίνεις με Internet Explorer αν θες να μάθεις καλά ελληνικά :-Ρ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.