Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Εργολάβοι παντού με πολλαπλάσιο κόστος δαπανών….

– Ένα από τα ελαττώματά μου, που εν πολλοίς μου έφαγε το κεφάλι, όταν δούλευα ασκόπως ως επιθεωρητής (τρομάρα μου) ήταν ο στόμας μου, που έχει κακή συνήθεια, να μη χαρίζεται σε κανέναν κοπρίτη, όσο «μεγάλος» και αν είναι.

– Έλεγε τότε, η κατ΄αρχήν χούντα του χοντρού Κωστάκη Καραμανλή, ως σωστή χουντική επέκταση της χούντας του σιωνιστή Σημίτη, αλλά και στη συνέχεια, η χούντα χωρίς όρια του γκαγκά Παπανδρέου, ότι δημόσιες υπηρεσίες και ιδιαιτέρως τα δημόσια νοσοκομεία, «δύνανται» να εκμισθώνουν υπηρεσίες από ιδιώτες ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, για κάλυψη αναγκών καθαριότητας και φύλαξης των χώρων τους, αρκεί η δαπάνη υπέρ των εργολάβων, θα ήταν μικρότερη, από τη δαπάνη που αντιστοιχούσε στο προσωπικό των κενών οργανικών θέσεων.

— Καλούτσικα ακούγεται, αλλά φευ……

1.– Πρώτον, οι οργανικές θέσεις των οργανισμών κουρελούδων των δημόσιων νοσοκομείων, είναι μια μεγάλη ιστορία αμαρτίας. Λάστιχο στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου και ανίκανου διοικητή, που βεβαίως και ήταν υποχείριο του αληταρά πολιτικού που τον διόρισε. Ότι πιο απίθανο θα περίμενες, σε έναν τρισάθλιο οργανισμό νοσοκομείου θα το έβρισκες.

2.– Δεύτερον και εξόν συτού, όχι μόνο η δαπάνη υπέρ του εργολάβου, ΔΕΝ υπολειπόταν της θεωρητικής δαπάνης, του προσωπικού καθαριότητας που αντιστοιχούσε σε κενές οργανικές θέσεις, αλλά ήταν ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ και τα υλικά επί πλέον ταρίφα!!!! Ανάλογες οι δαπάνες και για τη φύλαξη χώρων και εγκαταστάσεων από ιδιώτες. ...

3.– Τριτον, με τις ίδιες διατάξεις, οι οποίες ήσαν περιγραφικές, αποκλειστικά για εργολάβους καθαριότητας και σεκιούριτι, η πολιτικοοικονομική αλητεία επεκτάθηκε και σε λογιστική και μηχανογραφική υποστήριξη των δημόσιων οργανισμών από εργολάβους, οι οποίοι ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, από αυτό που είχε ακόμη στην υπηρεσία του ο δημόσιος οργανισμός!!!! Στη πράξη, ο εργολάβος τηρούσε τα λογιστικά βιβλία δημόσιων οργανισμών, με το προσωπικό του… οργανισμού!!!! Δεν θυμάμαι έλεγχο που να πραγματοποίησα (και είχα διενεργήσει διπλάσιους ελέγχους από οποιονδήποτε άλλον) και να μην είχα σημειώσει πλήθος παραβάσεων της ισχύουσας νομοθεσίας και ιδιαίτερα για τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ηλεκτρονικά προγράμματα μηχανογράφησης των λογιστηρίων, που ήταν εφεύρημα των κομπογιαννητών εργολάβων και δεν είχαν καμιά σχέση με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφάλειας και εγκυρότητας. Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν η επιβράβευσή μου, μέχρι που η συμμορία Αβραμόπουλου – Σαμπατακάκη, με έφαγε με ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

4.– Τέταρτον. Μια σωστή χούντα που σέβεται τις μίζες της, ανέκαθεν αναγνωρίζει την ύπαρξη αναγκών και ξέρει, ότι σε λίγους μήνες, από της καταργήσεως υπηρεσιών, όπως Δημοτικής αστυνομίας, καθαριότητα ΟΤΑ, φύλαξη σχολικών μονάδων, σχολικοί σύμβουλοι, όλοι και πρώτοι απ΄ όλους οι χουντικοί ληστές και μιζαδόροι, θα ουρλιάζουν για άμεσες και επιτακτικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!! Ρε παιδιά, ποτέ δεν θα ξεχάσω, τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ σκουπιδιάρη εργολάβο Καρδίτσας – Λάρισσας, που έκανε συνέταιρο έναν δικηγόρο, που ήταν δικτυομένος σε ΝΔ και ψευδοΠΑΣΟΚ. Έφτιαξαν μια εταιρεία καθαριότητας, στο καταστατικό της οποίας προβλέπονταν παροχές υπηρεσιών για τα πάντα!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!! Έλεγε μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να κάνει μηχανογράφηση και τήρηση βιβλίων λογιστηρίων δημόσιων οργανισμών, ότι είναι (η εταιρεία του σκουπιδιάρη εργολάβου) ικανή να -ΑΚΟΥΣΟΝ- ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ!!!!! Ναι, ΙΔΙΩΤΙΚΟ …..ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!! Σας μιλώ για ιστορίες αγρίων, πριν από 5 χρόνια και ίσως περισσότερο!!!! Φυσικά και υπηρεσίες σεκιούριτι και άλλες 22 γνωστές ή και απίθανες ειδικότητες στη χώρα της μπανανίας!!!!

5.– Πέμπτον. Το σχέδιο-έγκλημα είναι οργανωμένο εδώ και πολλά χρόνια. Πόσα???? Όσα εγώ ούρλιαζα για γαλαζιοπράσινες πουτάνες του ίδιου μαφιόζικου πολιτικοοικονομικού συνδικάτου, με την εγγύηση της τρόϊκα!!! Είδατε ή ακούσατε πουθενά τη σκύλα ΤΡΟΪΚΑ, να απαιτεί καταγγελία ληστρικών συμβάσεων προμηθευτών και εργολάβων???? Λέτε να μη γνωρίζουν οι τροϊκάνοι ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ότι αυτή εδώ η χώρα, πληρώνει φάρμακα και υγειονομικό υλικό και τεχνολογικά προϊόντα, σε τιμές μέχρι και 1000% ακριβώτερα από μια… πτωχή Γερμανία???? Λέτε να μη ξέρουν τα σαΐνια της σάπιας τρόϊκα, ότι η ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ κατασκευή ενός πεζοδρομίου στην Ελλάδα, κοστίζει τρεις φορές περισσότερο, από όσο στη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ Γερμανία????? Όχι μόνο το ξέρουν, όχι μόνο δεν απαιτούν νομιμότητα, αλλά συμπεριφέρονται σαν νταβατζήδες των νταβατζήδων, απαιτώντας να πληρώνονται έγκαιρα οι ληστές εργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου.

= ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΓΑΒΑΘΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ…. ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…. ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….

«ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΑΝΤΟΥ» — ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΠΟΡΔΕΛΟΥ!!!….

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.