Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Έκκληση προς υποψιασμένους και στοχαστικούς: "Ανοίξτε τα μικρόφωνα στην Χ.Α. και μην ασχολείσθε μαζί της. Η κάθε αρνητική αναφορά της ανεβάζει τα ποσοστά" (το λένε και οι ίδιοι περιπαικτικά)...

Σχετικό: O Πάνος Καμμένος στο REAL FM... για την μνημονιακή πολιτική κυβέρνησης-χρυσής αυγής!

Για όσους φίλους αναγνώστες μας, έχουμε την τιμή να μας διαβάζουν, θα έχουν διαπιστώσει ότι από την πρώτη φορά που άρχισε η άρχουσα τάξη να κατασκευάζει  ένα πόλο έλξης δυσαρεστημένων πολιτών, εμείς διείδαμε την παγίδα και το βρόμικο παιχνίδι τους και δεν παρασυρθήκαμε σε άστοχες καταγγελίες και αποκλεισμούς. 
Σήμερα είναι ολοφάνερο ότι το φαινόμενο Χρυσή Αυγή είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών, κατόπιν οδηγιών της άρχουσας τάξης για την εδραίωση ενός συστήματος εκφοβισμού και δήθεν εκδίκησης του φαύλου καθεστώτος που οι ίδιοι το μεταλλάσσουν, το διαφοροποιούν και το ελέγχουν.
Στο παιχνίδι αυτό που κυρίως εξυπηρετεί τα ντόπια συμφέροντα, από το εφοπλιστικό λόμπι. το ΣΕΒ και τους κρατικοδίαιτους εργολάβους-καναλάρχες με τα συν αυτών τσιράκια και παπαγαλάκια τους να εξυπηρετούν και να εξυπηρετούνται από τα Μεγάλα και ξένα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων-δανειστών με επικυριαρχία κυρίως της Γερμανίας και των ΗΠΑ. 
Για αυτό έχουμε αρθρογραφήσει για το φαινόμενο αυτό και έχουμε καταγράψει το σκεπτικό μας [] Αυτό δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε ή υποστηρίζουμε ένα κόμμα της ακροδεξιάς αλλά προσπαθούμε να το ερμηνεύσουμε και όχι να το ενισχύσουμε με την αρνητική μας κριτική όπως το κάνουν εσκεμμένα και συστηματικά τα συστημικά κόμματα επικουρούμενα από άθλιους δημοσιοκάφρους και τα γνωστά κρατικά κανάλια (MEGA-SKAI-ANT1-STAR).
Εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε την εξής κατάσταση πρώτα ως πρόβλημα και μετά ως προβοκατόρικη παγίδα. Εάν δεν μπούμε στην ενιαία λογική αυτής της κατάστασης και το δούμε χωριστά χωρίς να αλληλοσυνδέσουμε το πρόβλημα με την προβοκατόρικη παγίδα τότε θα παίξουμε και εμείς ένα επικουρικό ρόλο που θα αποπροσανατολίζει, θα παραπλανά  και θα αποσπά την προσοχή της επικαιρότητας από τα πραγματικά προβλήματα.
Για την χθεσινή κατάσταση της δήθεν ρατσιστικής συμπεριφοράς (βλέπε εδώ) αποστασιοποιηθήκαμε και δώσαμε την διάσταση που θα έπρεπε να πάρουν και δυστυχώς δεν την πήραν και άλλα ιστολόγια και λοιπά δημοκρατικά sites. ΔΕΝ κάνουμε λόγο και ούτε έχουμε την απαίτηση από τα προαναφερθέντα κρατικά κανάλια να κάνουν το ίδιο, αλλά από κάποια μικρότερα, τα λεγόμενα περιφερειακά το επιθυμούσαμε και ορισμένα το έκαναν όπως το EXTRA3, να υποβαθμίσουν την υποτιθέμενη κοινωνική δράσης αλληλεγγύης στην σωστή της διάσταση και όχι στην εμφατική του δήθεν ρατσισμού. Διότι τότε θα πρέπει να κατηγορηθεί και ο παπάς στην εκκλησία που δεν δίνει αντίδωρο στους μη χριστιανούς, οι νεόνυμφοι που δεν καλούν στο γαμήλιο τραπέζι όλη τη γειτονιά, και κάθε άλλου είδους κοινωνική εκδήλωση στην μη διανομή ή κάλεσμα όλων όσων ευρίσκονται στην περιοχή.
Εάν το δούμε όλο το σκηνικό με την σωστή του διάσταση...
θα καταλήξουμε όλοι ότι η Χ.Α. έχει δίκαιο και θα πρέπει να της το αποδώσουμε.  Εδώ λοιπόν βρίσκεται η παγίδα και οπωσδήποτε η όλη απόσπαση της προσοχής μας κάνει να ξεχνάμε τα χαράτσια, τις απολύσεις, τις αντισυνταγματικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις πιέσεις της τρόικα να καταργούν ήδη ψηφισμένους νόμους και όλα αυτά που μας οδήγησαν στην πτωχοποίηση, στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, και σε όλα αυτά τα δεινά που έχουμε υποστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, εμφράγματα και εγκεφαλικά συνανθρώπων μας που δεν άντεξαν στις βάρβαρες πιέσεις και στην περιθωριοποίηση της ύπαρξής τους.
Εάν τα υποτιθέμενα δημοκρατικά κυβερνητικά κόμματα ( ο θεός να τα κάνει δημοκρατικά) θεωρούν ότι η Χ.Α. είναι ναζιστικό κόμμα και όλα αυτά που λένε, ας κοιτάξουν πρώτα τα έργα και τις ημέρες τους (Μνημόνια - κομματικά χρέη - διαπλοκές και τα "ουκ εστιν αριθμός" που τους χρεώνουμε καθημερινά) και μετά ας προβούν σε καταγγελίες για το ποιος είναι προδότης, επίορκος, ναζιστής, φασίστας και όλα αυτά που λένε ανερυθρίαστα λες και εμείς έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.


Μας εντυπωσίασε η θέση που πήρε [βλέπε video - "press-gr"] ο  πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο οποίος  αναφέρθηκε στο θέμα της Χρυσής Αυγής. «Για να μην ταΐσουμε το θηρίο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αρνούμαστε να κάνουμε διαφήμιση στην Χρυσή Αυγή, όπως επέλεξε να κάνει η κυβέρνηση. Δεν πρόκειται ούτε να σχολιάσουμε, την επίθεση την μιντιακή η οποία γίνεται σε συνεννόηση με την κυβέρνηση για την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως του αντίθετου πόλου μνημονικών κομμάτων, και δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Πάνος Καμμένος. Και πρόσθεσε: «Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, την ώρα που καταλύεται η Δημοκρατία, την ώρα που αναστέλλεται το Σύνταγμα όσον αφορά τη λειτουργία της βουλής των Ελλήνων και τα νομοθετήματα γίνονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, την ώρα που οι υπουργοί αρνούνται να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, την ίδια ώρα που τακτοποιούνται υποθέσεις μέσω νομοθετημάτων, την ίδια στιγμή βλέπουμε την κυβέρνηση να θέτει πρώτο θέμα στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τις τηλεοράσεις την απαγόρευση που η ίδια έκανε σε ένα νεοναζιστικό κόμμα»

Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω και να επαναφέρω ως έκκληση, αυτό που γράφουμε κατά κόρον: "Ανοίξτε τα μικρόφωνα στην Χ.Α. και μην ασχολείσθε μαζί της. Η κάθε αρνητική αναφορά τις ανεβάζει τα ποσοστά" (το λένε και οι ίδιοι περιπαικτικά).
Μετά από αυτά ας δούμε πως θα πρέπει να αντιδράσουμε ως σκεπτόμενοι πολίτες. 
Το βάθος ή ο λεγόμενος πάτος του βαρελιού δεν έχει ακόμη φανεί. Βουλιάζουμε για όσους δεν το έχετε καταλάβει. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για την επόμενη μέρα. Το σύστημα θα μας προλαβαίνει σε ιδέες και δράσεις. Γιατί αυτό διαθέτει την εξουσία, την βία και το χρήμα, νομοθετεί και εξαργυρώνει συνειδήσεις, από δικαστικούς, ένστολους και πανεπιστημιακούς και όλους αυτούς τους συνεργάτες που τους τροφοδοτεί με κρατικό χρήμα. 
Για αυτό θα το επαναλάβω: Αντισταθείτε υπάρχει ακόμη Ελπίδα...

Νάσος  

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.