Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Προσέξτε μην κάνετε πρώτα την βρομοδουλειά και μετά την πάθετε όπως ο Μόρσι!


Γράφει ο Δευκαλίων

Λοιπόν αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί, ο υδράργυρος ανεβαίνει όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό και η ζεστή αρχίζει να γίνεται αφόρητη, όπως και οι πιέσεις της τρόικα που ζητάει της μάνας της το γάλα. Φυσικά το δικό σας το αυτί δεν ιδρώνει. Θα διαπραγματευτείτε λέτε και αυτό παριστάνεται ότι κάνετε.
Για πέστε και σε εμάς αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί, πως είναι δυνατόν να αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της χώρας το τελευταίο δίμηνο περίπου κατά 11 δις ευρώ;
Γιατί αυτό λένε τα νούμερα:
-    Δημόσιο Χρέος Μάρτιος 2013 περίπου 309 δις ευρώ.
-    Δημόσιο Χρέος Μάιος 2013 περίπου 320 δις ευρώ.
-    Διαφορά 11 δις ευρώ!

Εμείς, ότι πείτε αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί θα το πιστέψουμε. Εσείς τα ξέρετε όλα. Είσαστε σοβαρή και υπεύθυνη δύναμη. Γι’ αυτό τα κάνατε μπάχαλο με την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία ειρήσθω εν παρόδω ακόμα δεν έχει τελειώσει. Απλά σας υπενθυμίζω ότι εσείς λέγατε τέλη Απριλίου όλα θα έχουν τελειώσει και βρισκόμαστε αισίως στα μέσα Ιουλίου και υπάρχουν ακόμα σοβαρές εκκρεμότητες. Γι’ αυτό γελάει ο κόσμος με αυτά που γίνονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο οποίο οι παραιτήσεις κυκλοφορούν με ρυθμό μεγαλύτερο της espresso. Και δεν συζητάω για τις αποκλίσεις του μνημονιακού προγράμματος που εσείς καταρτίσατε σε συνεργασία με τα άλλα τα τσακάλια της τρόικα. Εκεί οι μαύρες τρύπες που δημιουργούνται είναι μεγαλύτερες από αυτές που ανακαλύπτει η NASA στο διάστημα. Παράδειγμα αυτή η...
μυστήρια αύξηση του χρέους κατά 11 δις ευρώ μέσα σε ένα δίμηνο. Εκεί που διαπραγματεύεστε αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί ρωτήστε να σας πουν και να μας πείτε πως βγήκε αυτό το μαντζούνι.
Συγνώμη είπαμε να το πάμε χαλαρά μέσα στο κατακαλόκαιρο αλλά μας βγήκε πάλι το αντιπολιτευόμενο, τι να κάνουμε; Το περνούμε λοιπόν αλλιώς και το πάμε στα εξωτερικά που όπως και να το κάνουμε είναι πιο light.
Το πήρατε χαμπάρι αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί. Αυτός ο τύπος ο Ισλαμιστής Πρόεδρος της Αιγύπτου, ο κ. Μόρσι μας τελείωσε. Τον ανέτρεψε ο στρατός. Μύτη δεν άνοιξε προς το παρόν από την φοβερή και τρομερή οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων. Η τιμή του πετρελαίου σταμάτησε να ανεβαίνει, υποχώρησε και όλα καλά. Προσέξτε μία λεπτομέρεια… Ο ανατραπείς Πρόεδρος της Αιγύπτου κ. Μόρσι, ο Ισλαμιστής και επαναστάτης, υπέγραψε πριν από καιρό μία συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ special! Ο πιο ένθερμος φίλος του Ισραήλ στην Αίγυπτο δεν θα τολμούσε να υπογράψει τέτοια συνθήκη. Όμως αυτός ο τύπος, ο μέγας επαναστάτης, την έβαλε την τζίφρα. Και μετά αφού είχε κάνει την βρομοδουλειά έφαγε το κεφάλι του.
Τέλος αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά στην Πορτογαλία αυτοί που παραιτούνται από την κυβέρνηση γιατί δεν αντέχουν άλλο την λαϊκή κατακραυγή λόγω της λιτότητας είναι και δεξιοί. Μάλιστα απόλυτα επηρεαζόμενοι από την εκκλησία της Πορτογαλίας. Ποιες είναι οι παρενέργειες αυτών των παραιτήσεων; Πρόβλημα στην μνημονιακή Νότια Ευρώπη και κατά συνέπεια στην διεθνή νομισματική σταθερότητα. Θυμηθείτε τι έγραφε ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων για τον νεοεκλεγέντα Πάπα. Θα κάνει κατ’ εντολή των ΗΠΑ δύσκολη έως αδύνατη την επανεκλογή της κ. Μέρκελ. Εσείς τι λέτε αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί, καλό κάνουν στην κ. Μέργκελ οι φασαρίες στην Πορτογαλία; Εμείς απλά ρωτάμε και επισημαίνουμε... Αδέρφια δέξιο-μνημονιακοί, προσέξτε τις αγάπες με την Μέρκελ, προσέξτε μην κάνετε πρώτα την βρομοδουλειά και μετά την πάθετε όπως ο Μόρσι!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.