Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ιδού το προφίλ της εταιρείας που παράγει το παράνομο σήμα και το …πρόγραμμα της ψεύτο-ΕΡΤ - ...και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...

Σχετικό: Η νέα ΕΡΤ η οποία πλέον ονομάζεται ΕΔΤ με λογότυπο - αντιγραφή, από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση!!! (photo) 

Ιδού το προφίλ της εταιρείας που παράγει το παράνομο σήμα και το …πρόγραμμα της ψεύτο-ΕΡΤ 

ΟΙ «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (T.V.E.)» ιδρύθηκε το 1975 (ΦΕΚ 1862/30.07.1975 ) και Δυνάμει της με αρ. ΕΜ 5908/15.10.1998 απόφασης της Δ/νσης Εμπορίου Ν. Ανατ. Αττικής, ως δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμ. 8352/1998 ΦΕΚ (Τεύχος Α.Ε. & Ε.Π.Ε), εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας περί επωνυμίας της Εταιρίας, η οποία διαμορφώθηκε σε «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία», με διακριτικό τίτλο «STUDIOS ΠΑΙΑΝΙΑΣ».

Σκοπός της εταιρείας είναι:
  • η ίδρυση και εκμετάλλευση τηλεοπτικών – ηχοληπτικών συγκροτημάτων παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, κινηματογραφικών ταινιών, ηλεκτρονικών πολυμέσων και λοιπών συναφών προϊόντων. Η κτήση, μίσθωση, εγκατάσταση, διαμόρφωση και εκμετάλλευση εργοστασίων και βιομηχανικών καταστημάτων – εγκαταστάσεων και πάσης φύσεως ακινήτων που είναι αναγκαία για την διεξαγωγή των εργασιών της εταιρείας και για την επέκταση αυτών,
  • η παραγωγή, εμπορία και διανομή στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή τηλεοπτικών προγραμμάτων, οπτικοακουστικών πολυμέσων, κινηματογραφικών ταινιών και λοιπών συναφών ειδών,
  • η εμπορία, εισαγωγή και εξαγωγή τηλεοπτικών και οπτικοακουστικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών αυτών, υλικών που απαιτούνται για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων και κινηματογραφικών ταινιών και κάθέ είδος συναφών ειδών,
  • οι διαφημιστικές εργασίες και η παροχή κάθε είδους υπηρεσιών σε παραγωγούς τηλεοράσεως και κινηματογράφου και λοιπών οπτικοακουστικών μέσων,
  • η αντιπροσώπευση ξένων οίκων και ημεδαπών,
  • η διενέργεια κάθε άλλης πράξεως που κατά περίπτωση θα μπορεί να συσχετιστεί ολικά ή μερικά με την πραγματοποίηση των πιο πάνω σκοπών που δεν κατονομάζεται ρητά και
  • η συμμετοχή σε άλλες, οιασδήποτε νομικής μορφής, εταιρείες και κοινοπραξίες που έχουν αντικείμενο εργασιών παρεμφερές προς τον σκοπό της εταιρείας.
Το μετοχικό κεφάλαιο της TVE ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο πενήντα χιλιάδες Ευρώ (1.050.000,00€), διαιρούμενο σε 350.000 μετοχές ονομαστικής αξίας τριών Ευρώ (3,00€) εκάστης, εκ των οποίων 300.000 μετοχές είναι ανώνυμες και 50.000 μετοχές, ονομαστικές.
Η μετοχική σύνθεση της εταιρίας είναι η ακόλουθη:

ΜέτοχοιΑριθμός ΜετοχώνΠοσοστό (%)
ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.87.50025%
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.87.50025%
Χρήστος Π. Ελματζιόγλου70.00020%
Νικόλαος Π. Ελματζιόγλου (*) 70.00020%
Γρηγόριος Κ. Ελματζιόγλου17.5005%
Γεσθημανή Παπαδάκη17.5005%
Σύνολο350.000100%

(*) Τον Νίνο τον γνώρισα το 2005 στη Σύμη. Μαύρο πουκάμισο και βερμούδα στο χρώμα της άμμου, ασορτί με το παναμά καπέλο του. Ήταν ο παραγωγός του σίριαλ Τα Σύνορα της Αγάπης και ο άνθρωπος που όλοι χαιρετούσαν με το μικρό του. Έλληνες και Τούρκοι. Η τηλεόραση και τα περιοδικά της ασχολούνταν εκείνη την περίοδο αποκλειστικά με τη Ναζλί και τον Νίκο. Φέτος, ο Νίνος – με το όνομα παιχνίδι, Νίκος έχει βαφτιστεί - άλλαξε προορισμό και ανεβοκατέβαινε στη Σπιναλόγκα. Επέβλεπε τα γυρίσματα του μεγάλου του στοιχήματος. Το Νησί πρόκειται να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στο Mega.
Γέννημα - θρέμμα Κωνσταντινοπολίτης, ήρθε στην Αθήνα μαθητής γυμνασίου. Τους Τούρκους τους ξέρει απέξω κι ανακατωτά. «Είμαστε ίδιοι», γι’ αυτό κι όποιο σίριαλ έχει εικόνα απ’ τη γείτονα κάνει επιτυχία. Το 1976 άφησε τη Νομική για την τηλεόραση και ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής. Επικεφαλής της εταιρείας ΤVΕ, μαζί με τον αδελφό του Χρήστο «τρέχουν» αυτή τη στιγμή τρία διαφορετικά πράγματα: Τα Μυστικά της Εδέμ, Το Νησί και τις Γλυκές Αλχημείες.
Κακή περίοδος για μεγάλα ανοίγματα. «Σε περιόδους κρίσης όμως η τηλεόραση παίζει ρόλο ισχυρού ηρεμιστικού». Με περισσότερες από 50 παραγωγές, θυμάται την πρώτη του, το 1981, «Βραδιά επιθεώρησης» με τον ηθοποιό Κώστα Ρηγόπουλο και σχεδιάζει την επόμενη.

Όσο μεγαλώνεις, γυρίζεις πίσω. Έτσι και ο Νίνος ρισκάρει, στη μνήμη που τον πλήγωσε όταν ήταν παιδί. Η ανταλλαγή των πληθυσμών, η βίαιη απομάκρυνση Ελλήνων και Τούρκων. Βίοι παράλληλοι δυο λαών που ό,τι και να γίνει δεν είναι ικανό να τους χωρίσει.




ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. - Στούντιο Παιανίας

  • Ιστορία
Η "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Ε." ίδρυσε το 1975 τα Στούντιο Παιανίας. Στόχος ήταν η δημιουργία των πρώτων στούντιο παραγωγής έγχρωμων τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα. Σε μια εποχή που το χρώμα στην τηλεόραση φάνταζε σαν κάτι πολύ απόμακρο, κλήθηκαν οι καλύτεροι Έλληνες αρχιτέκτονες μαζί με τους πλέον καταρτισμένους τεχνικούς του εξωτερικού, για να εκπονήσουν τα αρχικά σχέδια. Οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων των Τηλεοπτικών Επιχειρήσεων βασίστηκαν σ' εκείνες των πιο σύγχρονών στούντιο των ξένων Τηλεοράσεων και κυρίως του BBC.

  • Εγκαταστάσεις
Η επιτυχία μέσα στο χρόνο της "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Ε. - Στούντιο Παιανίας", δεν προήλθε μόνο λόγω του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού, ούτε από την πείρα του προσωπικού. Το γεγονός ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για μια άριστα οργανωμένη επιχείρηση η οποία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες της κατηγορίας της σε ολόκληρη την Ευρώπη, βασίζεται επίσης κατά έναν μεγάλο βαθμό στο ότι οι άνθρωποι της έδιναν πάντα σημασία ακόμη και στη παραμικρή λεπτομέρεια.

  • Στούντιο
Η "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Ε." έχει αναγνωριστεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας της για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν τα πλήρως εξοπλισμένα αποκλειστικά από επαγγελματικά μηχανήματα (broadcast) - studios παραγωγής των εγκαταστάσεων τους. Σήμερα, πλέον μετά από τόσα χρόνια διαρκούς παρουσίας, η "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Ε." έχει δημιουργήσει τέσσερα υπερσύγχρονα studios που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κάθε επίπεδο παραγωγής.

  • Εργασίες Post Production
Η "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Ε. - Στούντιο Παιανίας" με την πολυετή πείρα τους, έχουν εξελιχθεί σε μια επιχείρηση πλήρους υποστήριξης, η οποία μπορεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών μιας παραγωγής από το αρχικό της στάδιο, μέχρι τη στιγμή που θα είναι έτοιμη να βγει στον αέρα. Στις εγκαταστάσεις των studios μπορούν να εκτελεστούν όλες οι εργασίες Post Production, χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να καταφεύγει σε "εξωτερικές λύσεις".

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. | ΑΡΜΑΕ: 13950/06/Β/86/36 | Μπενάκη 5 | Χαλάνδρι, TK 15238 | τηλ. 210 6061 000



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.