Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μετά την εθελόδουλη οσφυοκαμπτική παρουσία του ανεκδιήγητου Βενιζέλου στην Τουρκία ... ένα απλό ευφυολόγημα Αβραμόπουλου σε σκοπιανό δημοσιογράφο μας έκανε να χαμογελάσουμε ενθαρρυντικά... επιτέλους!!!

Δεν μπορούμε να υποθέσουμε τι επιπτώσεις θα έχει το γνωστό ευφυολόγημα Αβραμόπουλου: "Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου"...  στην κυριαρχούσα εθελόδουλη οσφυοκαμπτική άποψη της κυβέρνησης Τσολάκογλου Σαμαροβενιζέλων που άρχισε με την άθλια παρουσία του ανεκδιήγητου Βενιζέλου στην Τουρκία (βλέπε σχετικές αναρτήσεις: Εξωτερική πολιτική) και με το σχετικό ερώτημα: "Πως αλλάζουν τα "γεωγραφικά δεδομένα" κ.Βενιζέλο;" στο Κωδικό "Σταθερότητα" (Σε αυτό τον  τίτλος του απόρρητου σχεδίου των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται λίγο πριν από τις γερμανικές εκλογές, με τελικό στόχο τη μετάθεση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους κατά πενήντα χρόνια, το 2063... βλέπε περισσότερα εδώ)

Η αντικατάσταση από το υπουργείο εξωτερικών και σε καραντίνα στο άμυνας έβγαλε την διπλωματική τσαχπινιά  Αβραμόπουλου στην διεθνή πιάτσα, όχι τόσο για να κτυπήσει έναν ένθερμο σκοπιανό δημοσιογραφίσκο της πλάκας, αλλά τις λάθος επιλογές Σαμαρά στο να τα δώσει όλα (ή σχεδόν όλα) στον Βενιζέλο) για να υπηρετήσει το προδοτικό μνημόνιο καλύτερα, μιας και ήταν ένας από τους συντάκτες που αποδέχτηκαν το εγγλέζικο  κείμενο. και τα δοσιλογικά παραρτήματά του.

Ο φιλό-ισραηλινός Αβραμόπουλος ξέρει τι κάνει και γνωρίζει πολύ καλά που πατάει.. ποιον πατάει και σε ποιον υποκύπτει για να είναι και διπλωματικά απαραίτητος και επιχειρησιακά χρήσιμος.
(Βλέπε σχετικό ρεπορτάζ από kamami:
 "Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον 31 Ιουλίου, ο κ. Αβραμόπουλος θα παραστεί σε ειδική τελετή στο αμερικανικό Μουσείο Μνήμης Ολοκαυτώματος, την Τετάρτη, όπου θα υπογραφεί Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Μουσείου και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό τη συνεργασία για έρευνα αρχείων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Φυσικά ''πέρασε και μιά βόλτα'' από την Νέα Υόρκη, όπως συνηθίζει, ενώ δεν γνωρίζουμε αν συναντήθηκε και με το American Jewish Committee, όπως -επίσης- συνηθίζει..."

Μετά ταύτα δεν μας εντυπωσιάζει το εν λόγω ευφυολόγημα Αβραμόπουλου, ναι μεν μας τονώνει ως διπλωματικό και έξυπνο και ως τέτοιο, αλλά μας θλίβει η όλη συμπεριφορά της πολιτικής και των πολιτικών σε όσα αναμένουμε να μας συμβούν και για αυτό μας μένει η πικρή γεύση του εύστοχου κατά τα άλλα ερωτήματος

Νάσος  

Αντί copy-paste διαβάστε ολόκληρο το περιστατικό από το makeleio:

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Άφησε σύξυλο o Δημήτρης Αβραμόπουλος τον Σκοπιανό δημοσιογράφο που του είπε ότι είναι από τη Μακεδονία -«Έλληνα Μ@λάκα» τον χαρακτήρισε ο γυφτοσκοπιανός δημοσιογράφος στο προφίλ του στο twitter!

- Πρώτο θέμα στα σκοπιανά μέσα...

«Προσβολή» χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, την καυστική απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δημοσιογράφο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων «ΜΙΑ», που έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον επιχείρησε να του θέσει ερώτηση για το θέμα της ονομασίας.

Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο Έλληνας αξιωματούχος, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρώτησε τον δημοσιογράφο από πού είναι, εκείνος απάντησε προκλητικά: «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια.

Η απάντηση άμεση και καυστική από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει «σύξυλος» ο Σκοπιανός δημοσιογράφος. Σήμερα ΜΜΕ στα Σκόπια, αναφέρονται με πηχυαίους τίτλους στο θέμα.

«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ' τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24. Αντιδρώντας στη «σφαλιάρα» Αβραμόπουλου ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του... «Έλληνα Μ@λάκα», κατηγορώντας τον πως με όσα δήλωσε προσέβαλε τους υποτιθέμενους «Μακεδόνες».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.