Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο διεφθαρμένος αντισυνταγματολόγος ΜΠΕΝιζέλος στα Χανιά!!! - "ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ"

– Το στραπάτσο του Βενιζέλου χθες στα Χανιά. Δείτε την περιγραφή!!!


— Από Panagiotis Liagkridonis: Τι συνέβη σήμερα στα Χανιά;
— Ομάδα 400 περίπου πολιτών όλων των παρατάξεων (είδα σίγουρα ΚΟΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ , ΚΚΕ-ΜΛ ίσως και άλλων αλλά δεν γνωρίζω) χωρίς κάτι να είναι κομματικά οργανωμένο, μαζευτήκαμε στην πλατεία αγοράς όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει η ομιλία του Μπενιζέλου.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 1 — Στη συνέχεια μάθαμε ότι η ομιλία θα γίνει σε άλλο μέρος 10 χλμ περίπου έξω από τα Χανιά όπου και μεταβήκαμε με ότι μέσο διέθετε ο καθένας (μέχρι και με ποδήλατα). Ο χώρος που γινόταν αυτή η συνάθροιση ποντικών ήταν τεράστιος και είχε 4 πιθανές εισόδους όλες αποκλεισμένες δημοκρατικά από ΜΑΤ προκειμένου να μπορούν να εισέλθουν μόνο οι φίλα προσκείμμενοι και όχι ο κάθε άνεργος, απολυμένος, διαμαρτυρόμενος που μπορεί να ενοχλούσε τον άρχοντα να πει αυτά που ήθελε. Αποφασίστηκε λοιπόν η περιφρούρηση των εισόδων προκειμένου να μη μπορεί να μπει κανείς.

— Κάποιοι (μεταξύ τους πρωην πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, πολύ προκλητικός απέναντι στον κόσμο) προσπάθησαν να μπουν και εμποδίστηκαν με ανθρώπινες αλυσίδες. Υπήρξαν εντάσεις και σπρωξίματα απέναντι στους εριστικούς αλλά κατά βάση προσπάθεια διαλόγου. Μέχρι τότε τα ΜΑΤ τηρούσαν στάση αναμονής. ...

— Στη συνέχεια και αφού η ομιλία του Μπένι έφτανε στο τέλος ένα ασθενοφόρο που βρισκόταν εντός του χώρου της ομιλίας ξεκίνησε να βγει. Ο κόσμος είπε στους αστυνομικούς το προφανές, ότι δηλαδή το ασθενοφόρο θα βγει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό συνέβη στην 3η πύλη. Οι ΜΑΤατζήδες χωρίς κανένα απολύτως λόγω άρχισαν να σπρώχνουν τον κόσμο ενώ το ασθενοφόρο ήταν ακόμη 50 μέτρα μακριά και όταν κάποιοι φώναξαν πως δεν υπάρχει λόγος να σπρώχνουν ψέκασαν με σπρέι και έριξαν 2 κρότου λάμψης. Μέσα στον κόσμο υπήρχαν μανάδες με παιδιά τα οποία άρχισαν να κλαίνε και να φτύνουν για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.
— Αποτέλεσμα, ο κόσμος χωρίστηκε στα δύο από τα ΜΑΤ, κάποιοι μεταξύ 3ης και 4ης πύλης και κάποιοι μεταξύ 3ης και πρώτης. Μετά από 20 περίπου λεπτά και αφού έγινε και άλλη πιο ήρεμη αυτή τη φορά επιχείρηση από τα ΜΑΤ ο Μπένι έφυγε από την πρώτη πύλη…

— Συμπέρασμα 1ο: Δημοκρατία είναι μόνο το να επικροτείς και όχι το να διαμαρτύρεσαι

— Συμπέρασμα 2ο: Δημοκρατία είναι να ψεκάζονται κατάμουτρα και αναίτια μικρά παιδάκια προκειμένου να αποφύγει ο Σεΐχης Μπένι τη συνάντηση με τους απλούς ανθρώπους που θέλουν να διαμαρτυρηθούν!

Συμπέρασμα 3ο: Αυτή δεν είναι δημοκρατία αλλά μπασταρδοκρατία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 3Όσο για τους Πασόκους που διαμαρτύρονται που δε μπόρεσαν να πάνε να προσκυνήσουν το αφεντικό τους ένα έχω να πω… πουλημένοι δε σας πρέπει ούτε το ξύλο!!!
Αναρτήθηκε από Άνεμος Αντίστασης

tsoutsouneros.arvanitis
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.