Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ο φετινός Σεπτέμβρης θα είναι διαφορετικός!


Γράφει ο Δευκαλίων

Φθάνοντας σιγά-σιγά προς το τέλος Ιουλίου και την εξαναγκαστική αυγουστιάτικη διακοπή της καθημερινής παρουσίας του Δευκαλίωνα στο διαδίκτυο, έχουμε ένα προαίσθημα.
Η επιστροφή του Σεπτεμβρίου δεν θα είναι όπως κάθε χρόνο μια επιστροφή στην καθημερινότητα. Ακόμα και η λέξη επιστροφή δεν ταιριάζει πλέον στην περίσταση. Γιατί δεν θα υπάρξει επιστροφή, αφού δεν θα φύγουμε από αυτή την άθλια καθημερινότητα που μας επέβαλε η άθλια μνημονιακή πραγματικότητα.
Είτε μπορέσουμε να πάμε διακοπές, είτε δεν μπορέσουμε και μείνουμε στην πόλη, η μνημονιακή μιζέρια θα μας καταδιώκει. Άρα στα τέλη Αυγούστου σίγουρα δεν θα νοιώθουμε ανανεωμένοι, αλλά μπορεί να αισθανόμαστε ακόμα χειρότερα...
Ο φετινός Σεπτέμβρης θα είναι διαφορετικός! 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.