Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Οργή και δηλητήριο Καραμανλή για Σαμαρά. Τι λέει για την ΝΕΑ ΜΕΡΑ, την ΠΟΛΑΝ, τον Βενιζέλο και το παρελθόν του σημερινού πρωθυπουργού!


-Aς μη γελιόμαστε, ο Αντώνης είναι όμηρος του Βενιζέλου...
Αυτό το απαξιωτικό σχόλιο ακούγεται όλο και πιο συχνά από τον πρώην πρωθυπουργό τόσο στους διαδρόμους της Βουλής, όσο και στην Ραφήνα.
Μάλιστα ο Καραμανλής δεν αρκείται μόνο σ΄αυτό. Χρεώνει και στον Σαμαρά "δουλείες" σε συμφέροντα από το πολιτικό του παρελθόν.
-Ο Αντώνης έχει εξαρτήσεις...
Είναι η διαπίστωση.
Συνεργάτης της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που ήταν παρόν σε κάποιο από τα ξεσπάσματα του Καραμανλή κατά του Σαμαρά, έδωσε όλο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα του.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η οργή του Καραμανλή προέρχεται και από το γεγονός ότι "ο Σαμαράς για δεύτερη φορά δεν σέβεται την παράταξη που τον περιμάζεψε, όταν χρεωκόπησε η ΠΟΛΑΝ της διαπλοκής. Τώρα έρχεται να βάλει θέμα αλλάγής του ονόματος της ΝΔ...", αυτό υποστηρίζει ο Καραμανλής και εδώ θα γίνει μύλος. Από δυο χωριά χωριάτες στην κεντροδεξιά...


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.