Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

 Η… φαρμακερή ατάκα της Μαρίας Αλεξάκη για τον Σίμο Κεδίκογλου

Σχετικό: Ο αδιάφθορος κύριος Κεδίκογλου... μεταξύ άλλων "υπηρέτησε" τη "θητεία" του "αποσπασμένος" στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι!
Γράφει ο Εl Sito

Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι γνωστός σε όλους μας. Στέλεχος της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος πλέον ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε μία διαρκή και ανελέητη κόντρα με την αριστερά, με έφεση στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά εν έτη 2013. Ποιος όμως γνωρίζει ότι ο Σίμος Κεδίκογλου υπήρξε και στο παρελθόν κριτής; Όχι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά της Ρούλας! Απίστευτο; Και όμως αληθινό! Ο Σίμος Κεδίκογλου πριν ασχοληθεί με την πολιτική στα μέσα της δεκαετίας του 90 υπήρξε τηλεκριτής στο σόου της Ρούλας Κορομηλά Bravisimo! Bravisimo Σίμο!
Η εξέλιξη σου ήταν αν μη τι άλλο...εντυπωσιακή!
Μια λαμπρή καριέρα κριτή του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μέσα από ένα σόου! Δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά έμαθε ο Σίμος Κεδίκογλου να κριτικάρει τις θέσεις της Αριστέρας και να μιλάει με ευθύνη για τα πολιτικά πράγματα! (Στοχασμός-Πολιτική)


"Θα είχες όλα τα προσόντα για να σε προσλάβει η Ρούλα στο Μπραβίσιμο"… Αυτή ήταν η ατάκα της Μαρίας Αλεξάκη στο ζωντανό πρόγραμμα που συνεχίζουν να προβάλουν οι απολυμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ από το Ραδιομέγαρο, σε συζήτηση-σχόλιο που έκανε με τον Φάνη Παπαθανασίου και τον Γρηγόρη Νάνη.

Η… φαρμακερή ατάκα στόχευε φυσικά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά στις εκπομπές της.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αποτελεί “ανεπιθύμητο πρόσωπο” για τους απολυμένους εργαζομένους της ΕΡΤ, καθώς ήταν εκείνος ο οποίος σήκωσε από πλευράς κυβέρνησης το βάρος της μετωπικής αντιπαράθεσης με το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση. (ysterografa)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.