Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μήπως πρέπει να προσλάβουμε και τον Fart Smeller του παρακάτω video

Σχετικό: Ο κλασμένος Τζαμτζής έχει από παντού πλάτες….

Μετά τον περιβόητο Γιάννη (βλέπε video):


...και το ρεπορτάζ που θα ακολουθήσεί στη συνέχεια η κυβέρνηση θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Fart Smeller του παρακάτω video.
Διότι αυτή η βουλή αυτή έχει ξεφύγει εντελώς. Βέβαια η σκοπιμότητα, η ποιότητα και ο ευτελισμός του κοινοβουλευτικού διαλόγου φαίνεται να έχει ταυτισθεί με αυτό της Τρούμπας στο καιρό της χούντας και να ανταγωνίζεται σε αποπροσανατολισμό και μαύρη προπαγάνδα των εθνικών, κοινωνικών, πολιτικών αλλά και οικονομικών θεμάτων χωρών που ανήκαν στα προτεκτοράτα του περασμένου αιώνα και σε σκοπιμότητα της εποχής του μεσοπολέμου  που έφερε το Β' Παγκόσμιο πόλεμο στην Ευρώπη. Κάθε απόπειρα σχολιασμού περαιτέρω, όσο και καλόπιστη και αν είναι, κινδυνεύουμε να ταυτιστούμε και εμείς με τα τσοντοκάναλα των ειδήσεων των οκτώ που  αποπροσανατολίζουν και διατηρούν αυτό το επίπεδο κυρίαρχης ενημέρωσης αντί των εύλογων εστιάσεων στα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Νάσος

 Αξίζει να δείτε τα παρακάτω:

 

Fart Smeller from Normal Bob on Vimeo.
I don't know about bringing on world peace, or helping women's rights, but I do know this latest mission might have finally resolved one of the growing issues we've had with Roman.

You see, no one knows who the hell you're talking about when you say "Roman got thrown out of the park yesterday!"
Or someone else says, "You missed it! That 'pervert guy' came to the park NAKED last weekend!" And I'm like, "Who?"

Some people call him "The Face-sitter," but that's not right. He doesn't sit on faces. And the "Sit-on-my-face-guy" does not roll of the tongue. There are several scarred girls who will directly attest to this.

Fart Smeller.
Now that has a ring to it! And Christ, does it paint a picture.

In the above video, the girl in the fringed shirt told me on camera that it was alright to post her on YouTube. Then about 15 minutes later she came back with an angry girlfriend who very sternly told me "She DOES NOT agree to be posted! ALRIGHT? GOT IT?!" (Which is why her head's chopped off the screen.)

THAT, my friends, is precisely the reaction his name should provoke! And I think that at least this particular problem has been solved, by the Fart Smeller.
Amazing Strangers
normalbobsmith.com

Σάλο έχει προκαλέσει ο διάλογος που αναρτήθηκε στα parapolitika.gr με τον τσακωμό της Ραχήλ Μακρή με τον Δάνη Τζαμτζή. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως το σκηνικό ξεκίνησε όταν μιλούσε ο εισηγητής της ΝΔ για την αντισυνταγματικότητα και εκεί πετάχτηκε η Ραχήλ Μακρή και είπε: "Θα σας κρεμάσουμε" . Με αυτή την έκφραση τα πήρε στο... κρανίο ο Τζαμτζής και απάντησε "Θα μας κλ@σεις τα αρχ.... Κάτσε κάτω διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ" . Στην συνέχεια ακολούθησε ο "διάλογος" περί ηλιθίων και ...προδοτών...
Συγκεκριμένα: Σε …γήπεδο μετέτρεψαν βουλευτές τη Βουλή κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο. Ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής φρόντισε να υπενθυμίσει σε όσους δεν το …γνώριζαν ότι διαθέτει αντρικά γεννητικά όργανα, όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή διαμαρτυρήθηκε για το αίτημα αντισυνταγματικότητας του πολυνομοσχεδίου που κατέθεσε το κόμμα της. Θα σας κρεμάσουμε όλους», φώναξε η κυρία Μακρή, για να εισπράξει την απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή: «Θα μας κλ… τα αρχ… Κάτσε κάτω! Μιλάς τώρα κι εσύ, που διορίστηκες με το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο;». Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν, ήταν για μια ακόμη φορά η με επιτήδειο τρόπο παρερμηνευμένη φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για το «ραντεβού στα γουναράδικα» που προκάλεσε το σάλο και χαρακτηρίστηκε μέχρι και ως εμφυλιακή προτροπή.

Ο εισηγητής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή τους να συναντηθούν με τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος, το πρωί της Τρίτης, ξεκινώντας με πανό από το ίδιο το Κοινοβούλιο: «Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου. Αύριο θα τους φέρετε μέσα στη Βουλή».

Ανταπαντώντας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρατήρησε πως «το πολυνομοσχέδιο μεταμορφώνει το καθεστώς σε δικτατορία» και κάλεσε τους βουλευτές της συμπολίτευσης «να ορθώσουν το ανάστημά τους», πιστοί στον όρκο που έχουν δώσει για πιστή τήρηση του Συντάγματος. Στη συνέχεια, έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και Σοφίας Σακοράφα.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος απαντώντας στις κατηγορίες του κ.Κουτσούμπα ειπε: «Όλοι αυτοί μας λένε ότι δεν εκβιάζονται και είναι αποφασισμένοι για ρήξη και ανατροπή. Έχουν αυτή την αποφασιστικότητα που θα πει αυτό που έλεγε και ο Αρης Βελουχιώτης όταν πήγαινε με τους συντρόφους του για να απελευθερώσει τον τόπο: «Ραντεβού στα γουναράδικα»».

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, χαρακτήρισε το Παρατηρητήριο για τους ΟΤΑ «αποθέωση της άμεσης δικτατορίας», χαρακτήρισε την κυβέρνηση «συμμορία της καταστροφής» και θεώρησε πως είναι «καθήκον της να καταλογίσει προσωπικές ευθύνες» στους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Μητσοτάκη και Καψή, διακρίνοντας στην πολιτεία τους, «επιβιώσεις του κατοχικού δωσιλογισμού».

Αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα της Βουλής, μίλησε ευθέως για την «διασύνδεση κομμάτων με την τρομοκρατία». «Λαμβάνουν χώρα μέσα στο κοινοβούλιο συμπεριφορές οι οποίες είναι έξω από το πνεύμα, το γράμμα και την ουσία της δημοκρατίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος και πρόσθεσε: «Ακούσαμε ομιλίες που ήταν προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων».

Να φέρει τον ειδικό 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.