Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

kalami.net: Κυβέρνηση Ε. Βενιζέλου, με πρωθυπουργεύοντα Α. Σαμαρά



Θαύμα: Τα χρεοκοπημένα κόμματα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ) θα σώσουν την χρεοκοπημένη (από αυτά) Ελλάδα
 
''Εταίροι πλήρους ευθύνης'' γιά νέα ρουσφέτια, ''ημέτερους'' και μίζες

H σύνθεση της (νέας) συγκυβέρνησης... Με τα ίδια χαλασμένα ''τούβλα'', οι δύο ηγέτες της (νέας) αμαρτωλής Δεξιάς, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα... ''χτίσουν'' κάτι καινούργιο, όχι πρός όφελος της χώρας και του λαού, αλλά πρός όφελος μόνο, των διαπλεκόμενων ''μιζαδόρικων'' κομμάτων τους και των ''νταβατζήδων''. Αποτυχημένοι, ανίκανοι, ''ανακυκλώμενοι'' υπουργοί του ''ρουσφετιού'', ειδικά του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, ανάλαβαν (ή επέστρεψαν σε) υπουργεία... Φυσικά, η μεγάλη πλειοψηφία των υπουργών δεν έχει, ούτε τα προσόντα, ούτε ειδική γνώση, ούτε σχέση με το αντικείμενο του υπουργείου... Σημ.: Ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, υποτίθεται αρμόδιος γιά τους Απόδημους, 'Ακης Γεροντόπουλος, γνωρίζει προς τα που... πέφτει η Ομογένεια;
''Νέα Δημοκρατία'' και ΠΑΣΟΚ, δημιουργούν την μεγάλη (νέα) Δεξιά
Μετά την μετακίνηση του (νεο)ΠΑΣΟΚ στον φυσικό του χώρο, την Δεξιά, Σαμαράς και Βενιζέλος (επαν)ιδρύουν την ''μεγάλη Δεξιά'', με νέο κόμμα που θα λέγεται ''Νέα Ελλάδα''. Με νέο όνομα στο παλιό ''μαγαζί'', ελπίζουν να ξανα-εξαπατήσουν τον λαό και να απαλλαγούν από τα δάνεια των 231 εκατομ. ευρώ που έχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί, συνολικά. Αν όχι έτσι, κάποια νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, στην Βουλή, κάποια νομοθετική ρύθμιση θα κάνουν και θα...''αυτοξεχρεωθούν''. Οι πολιτικοί-κομματικοί τυχοδιώκτες Ελλάδας, βρίσκουν πάντα τρόπους.


 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.