Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αποδοκιμάστηκε η Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη (2013) - Τάμαθες πατέρα τα ρεζιλίκια μου; [Ο Γιώργος Γεννηματάς ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ... όσο και αν θα προσπαθήσει να τον αποδομήσει η κόρη του !!!]

Τί την ήθελε η Φώφη Γεννηματά την επίσκεψη στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη 
για την ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων στρατιωτών; 
Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμασε έντονα την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας

Φώναζε ο κόσμος για τις μεταθέσεις και τον διορισμό του...οδοντίατρου του ΕΟΠΠΥ στο γραφείο της που είχε αποκαλύψει το makeleio.gr
"Επεισοδιακή" η ορκωμοσία στην Τρίπολη όπου βρέθηκε η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά.Την...έκραξε ο κόσμος που παρακολουθούσε την ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων.
Όσο η κυβερνητική πολιτική είναι από σκληρή εώς απάνθρωπη τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανένα. Ως "ντουντούκα''

Πάντως από το Υπουργείο μιλούν για ''οργανωμένη προβοκάτσια ακροδεξιών κύκλων'' . Αναφέρουν ακόμα ότι οι φωνές αποδοκιμασίας προήλθαν από συγκεκριμένο σημείο των παρευρισκομένων και σε αυτά πρωτοστατούσε συγκεκριμένο πρόσωπο που ήταν φανερό, όπως λένε , ότι είχε ''σκοπό και στόχο'' και λειτουργούσε ως ''ντουντούκα''- αλλά δεν κατάφερε να ''περάσει'' το κλίμα στους υπόλοιπους συγκεντρωμένους.

Επισημαίνουν ακόμα ότι ...
παράλληλα με τις κατευθυνόμενες φωνές αποδοκιμασίας εξίσου καθαρά, όπως ακούγεται και στο βίντεο, υπάρχουν και αρκετά χειροκροτήματα από άλλους συγκεντρωθέντες.

Ο Γιώργος Γεννηματάς ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ... όσο και αν θα προσπαθήσει να τον αποδομήσει η κόρη του
Μια διαδρομή ζωής που ξεκίνησε το 1939 στην Αθήνα και έφτασε στο τέρμα 55 χρόνια αργότερα στις 25 Απριλίου του 1994.
«Έφυγε νωρίς», είπαν σχεδόν όλοι τότε και κάποιοι το επανέλαβαν, με έμφαση, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. Ένας πολιτικός κι ένας άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του και που αντιμετώπισε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια το τέλος. Ένας πολιτικός ιδιαίτερα δημοφιλής (αν αυτό λέει κάτι στις μέρες μας) όχι μόνο στους ψηφοφόρους - οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που υπηρέτησε για χρόνια, αλλά και σε ανθρώπους που είχαν κάνει άλλες επιλογές.
Ο ίδιος όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι για το πώς εξηγεί την υψηλή δημοτικότητά του έλεγε: «Στη ζωή μου κάνω δύο πράγματα: σέβομαι τους άλλους, σέβομαι τον εαυτό μου. Μήπως μου το ανταποδίδουν; Δεν ξέρω...».
Υπουργός για χρόνια στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Το όνομά του συνδέθηκε με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ήταν στο υπουργείο Υγείας που άφησε -συνήθιζε να λέει- ένα κομμάτι απ' τη ζωή του.
Ο Γιώργος Γεννηματάς σε όλη του τη ζωή, θα πει ένας φίλος, συνεργάτης και σύντροφός του από τα χρόνια τα παλιά, συνδύαζε το όραμα με το ρεαλισμό, τη φαντασία με την εργατικότητα, το λόγο με τη στάση ζωής.

Ντροπή σε αυτά τα παιδιά που αντί να καθίσουν στο φως της λάμψης των γονιών τους ακολουθούν τον πρώτο διδάξασα GAP στο σκοτάδι και στον αντίστροφο δρόμο που κληρονόμησαν...

Νάσος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.