Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Επαναστατικές ώρες στη Σάμο: Συγκέντρωση κατοίκων για να διώξουν τον ΓΑΠ από το νησί!

Μια (αν μη τι άλλο) περίεργη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί από Σαμιώτες για τις 7 το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει αυτές τις μέρες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Την προετοιμάζει ομάδα πολιτών του νησιού, η οποία χαρακτηρίζει “εθνικό προδότη” τον ΓΑΠ και ζητά να εγκαταλείψει τη Σάμο.

Έχουν τυπώσει δε, και αφίσα-πρόσκληση με τον Γιώργο να παρουσιάζεται 
ούτε λίγο-ούτε πολύ με κάτι σαν… ζόμπι!

Ειρηνική αλλά… πραγματική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της Σάμου που εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στο νησί τους. Βλ. τη σχετική “μεταφυσική” αφίσα και περισσότερα στο lykavitos.

Συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει από τις 5 Αυγούστου, φώναξαν τα συνθήματά τους κι εκείνος έκανε ότι δεν τους… άκουγε. Μάλλον θα τσάκιζε πάλι κανέναν… αστακό!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.