Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Διαστημικές νηνεμίες και θύελλες, ομιλία του Μανώλη Γεργούλη- ερευνητή στο Κέντρο Ερευνας Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών

Μανώλης Γεωργούλης: ο Χιώτης που μελετά τον ήλιο (συνέντευξη VIDEO)
Τον ερευνητή Μανώλη Γεωργούλη το συναντήσαμε στην εκδήλωση του Συλλόγου Αστρονομίας για την παρατήρηση του ήλιου μέσω ηλιακών τηλεσκοπίων, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2013. VIDEO

Τα μέλη του Συλλόγου μας τον σύστησαν και ο κ. Γεωργούλης, μέλος του ερευνητικού κέντρου αστρονομίας και εφαρμοσμένων μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών, μας μίλησε για τα μυστικά του ήλιου, μας κατατόπισε για το τι βλέπουμε στο τηλεσκόπιο αλλά και για τα βασικά σημεία της ομιλίας που θα πραγματοποιούσε για τις «διαστημικές νηνεμίες και θύελλες».

Τέλος μας μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί με την έρευνα και τι δρόμους έχουν να διαλέξουν όσοι υποψήφιοι περάσουν σε ένα πανεπιστημιακό τμήμα φυσικής.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.