Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα, η λανθασμένη οικονομική πολιτική, τα οικονομικά εγκλήματα και η δήθεν οικονομική κρίση

 
ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗ & ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος
 
    ΠΡΟΣ
 
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ
    Κοιν ΜΜΕ, Βουλευτές, Ευρωπαϊκή Κοινότητα,
    Διεθνές Δικαστήριο, Ξένα ΜΜΕ
 
    Αθήνα 22-8-2013
 
 
Έχει ήδη σχηματιστεί  κατά της κ. Μέρκελ η  δικογραφία με ΑΒΜ:  Ε 2013/5781
 
Ο Μακρυγιάννης έλεγε ότι «από εμάς τους Έλληνες‚ όλα τα θερία τρώγουν, αλλά στο τέλος μένει πάντα κάποια μαγιά». Μπορεί να μείνει ένα 0,2% πραγματικών Ελλήνων; Τότε θα συνεχιστεί η πρόταση του δημοκρατικού Ελληνικού πολιτισμού. Έστω κι αν όλοι αλλοτριωθούν, έστω κι αν όλοι υποκύψουν. Μια μαγιά να σωθεί. Υπάρχει ελπίδα!…»
Σημειώνουμε ότι όσοι είναι δοσίλογοι  νέο-γερμανοτσολιάδες ή «παρτάκηδες» και δεν αντιδρούν, οι Γερμανοί αφού τους χρησιμοποιήσουν προσωρινά, μετά θα τους εκτελέσουν και τους ίδιους, όπως κάνανε οι Ναζί! Καλούμε τον Γερμανικό λαό να ρίξει από την... κυβέρνηση την νέο-σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
Η πολιτική της κ. Μέρκελ είναι παρόμοια με του Χίτλερ και έχει σκοπό την δημιουργία «οικονομικών Νταχάου»,  σε όλη την Ευρώπη»! Η Γερμανία χρωστάει συνολικά 1300 δις στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ είναι λάθος και το αποδέχονται πλέον και οι ίδιοι.
«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στην Ελβετία,  Λουξεμβούργο, Αμερική, Κάιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα». Να τα ζητήσουν οι εισαγγελείς τώρα.
 
    Καλούμε του Έλληνες Εισαγγελείς,  να εκδώσουν Διεθνές ένταλμα να συλλάβουν και να δικάσουν την νέα Χίτλερ κ. Μέρκελ, για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας μετάλλαξη της χώρας σε προτεκτοράτο υποδούλωση της ανεξαρτησίας της και για πρόκληση δημοσίου αισθήματος, υποδούλωσης – βάσει σχεδίου-  των πολιτών, πρόκληση κοινωνικής αναταραχής, νέας γενοκτονίας, δια του ισόβιου δανεισμού – εξάρτησης και της έλλειψης ανάπτυξης.!
   
Η μήνυση έχει ήδη  κατατεθεί και έχει σχηματιστεί ήδη  η  δικογραφία με ΑΒΜ:        Ε 2013/5781 κατά της κ. κ. Μέρκελ και της Τρόικας.
 
Η μήνυση στρέφεται α)  κατά της κ. Μέρκελ Δωροθέας  Άνγκελας,  Angela Dorothea Merkel Καγκελαρίου Γερμανίας και β) κατά του  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ( Wolfgang Schäuble), υπουργού οικονομίας της Γερμανίας, για σκόπιμη οικονομική καταστροφή της Ελλάδας. Η Ελλάδα χρει’αζεται ανάπτυξη καιόχιμόνο λιτότητα και δανεισμό. Η Γερμανία χρωστάει συνολική 1300 δις στην Ελλάδα και θέλουμε πίσω τα κλεμμένα και χρεωστούμενα.
Η μήνυση στρέφεται κατά των : Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και ΚλάουςΜαζούχ (ΕΚΤ), για παράνομη ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνική Δημοκρατίας, για εκβιασμό της Ελλάδας, πρόκληση νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, αυτοκτονίες πολιτών κατά συρροή, νέας γενοκτονίας και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας. Η Γερμανία δανείζεται με 0,5% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μεταδανείζει στην Ελλάδα με 4,5% κερδίζοντας «αέρα» συνολικά 75 δις έως σήμερα!
 
    Επίσης,  η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας, για παράνομη κατοχή της Ελλάδας, γιατί εφαρμόζουν λάθος οικονομικό πρόγραμμα, εναντίον αυτών που βοήθησαν στον «ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των πολιτών», και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…
Η μήνυση στρέφεται κατά των Υπουργών Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου Γιώργου και κ.  Στουρνάρα Γιάννη και των Διοικητών των Ελληνικών Τραπεζών για την ανυπολόγιστη καταστροφή της Ελλάδας από τον χειρισμό της δήθεν οικονομικής κρίσης, γιατί η χώρα θέλει ανάπτυξη και όχι μόνο λιτότητα και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Κανείς δεν ζητάει τα χρωστούμενα 1300 δις από την Γερμανία κατά παράβαση των Νόμων. Χιλιάδες νέοι ξενιτεύονται από την δήθεν κρίση, που είναι μια νέα γενοκτονία.
Η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας, θα δημιουργήσει χιλιάδες νεοσκλάβους πολίτες, που δεν θα έχουν «πού την κεφαλήν κλείναι» και η κοινωνική έκρηξη θα δυναμώσει ανεξέλεγκτα. Το δημοκρατικό πολίτευμα θα αλλοιωθεί και η νέα τραπεζο-δικτατορία θα συντρίψει και τα τελευταία ανθρώπινα δικαιώματα, προς όφελος της ολιγαρχίας. Έως σήμερα έχουν αυτοκτονήσει – δολοφονηθεί περίπου 5.000 άτομα, που είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
 
 Όλοι γνωρίζουν,  ότι εφαρμόζουν λάθος οικονομική πολιτική εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας με στόχο την οικονομική καταστροφή και στην συνέχεια υποταγή της ώστε να κλαπούν πιο εύκολα ο ορυκτός πλούτος που διαθέτει! Ακόμα και ο κ. Πούτιν δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι μια ανασφαλής χώρα για επενδύσεις, Άρα συνάγεται ότι σκοπίμως η κ. Μέρκελ οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή, δια της δανειοδότησης με 4,5% ενώ η ίδια δανείζεται με 0,5% και έχει κερδίσει 75 δις έως σήμερα. Άρα η Γερμανία μας δανείζει αυτά που μας χρωστάει, δηλ. μέρος από τα 1300 δις από τον  Β παγκόσμιο και μετά.
 
Σήμερα, στην Γερμανία εκτός από την πολιτική αντιπαράθεση που έχει προκαλέσει, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, η παραδοχή Σόιμπλε,  ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί τρίτο πακέτο βοήθειας διχάζει τον γερμανικό Τύπο.
 
Η FAZ υποστηρίζει ότι η νέα βοήθεια είναι ανώφελη, εξαιτίας της «ανικανότητας της πολιτικής ελίτ» στη χώρα, αφίσες που διαμηνύουν «ούτε ένα σεντ παραπάνω» δημιούργησε η Bild, ενώ αντιθέτως η Südeutsche Zeitung φαίνεται στηρίζει το τρίτο πακέτο, ώστε να αποφευχθεί νέο κούρεμα.
 
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η Frankfurter Allgemeine Zeitung εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το τρίτο πακέτο δεν θα βοηθήσει. Ο αρθρογράφος της παραπέμπει σε δήλωση του προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ, Γιώργου Τζωρτζόπουλου, ο οποίος έκανε αναφορά στο ενδεχόμενο νέας χρηματοδότησης πριν την εξαγγελία Σόιμπλε. Το συμπέρασμα του: Η συνεχιζόμενη ανικανότητα της πολιτικής ελίτ της Ελλάδας να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, η λαϊκίστικη της ρητορική, η έλλειψη αξιοπιστίας, η εμμονή της σε προσωπικούς και όχι εθνικούς στόχους και οι παραλείψεις στην ενημέρωση της κοινής γνώμης ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες έχουν συμβάλει στο ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πρότυπο επιτυχίας.
 
Ο γερμανός σχολιαστής αναφέρεται στις δυσκολίες ιδιωτικοποιήσεων στο παράδειγμα του λιμένα Θεσσαλονίκης και συνεχίζει: «Από τη διαφορά ανάμεσα στις μεγαλόστομες προβλέψεις και τη φειδωλή πραγματικότητα προκύπτει το χρηματοδοτικό κενό των 11 δισ. ευρώ που έχει υπολογίσει το ΔΝΤ μέχρι το 2016. Ο Γιάννης Στουρνάρας προσπάθησε -τουλάχιστον ρητορικά- να το 'κλείσει' σημειώνοντας ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία της κυβέρνησης. Για να προσθέσει ότι πολύ πιο σημαντικό είναι να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι τέλος του χρόνου».
 
«Ήδη όμως» προσθέτει ο γερμανός σχολιαστής, «το ΔΝΤ προέβλεψε ότι εάν δεν υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα τότε του χρόνου θα ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα. Αυτό θα σήμαινε ότι οι εχθροί των μεταρρυθμίσεων, αριστεροί και η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, θα ενίσχυαν τη δύναμή τους (...) Ορισμένοι πολιτικοί υποστηρίζουν ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η Ευρώπη δείξει μεγαλύτερη αλληλεγγύη, αν δηλαδή δώσει περισσότερα χρήματα. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση ποιος ξέρει τι αυγή χαράζει στις δωρήτριες χώρες» καταλήγει το σχόλιο.
 
«Ψέματα και αλήθειες» είναι ο τίτλος σχετικού σχολίου στην εφημερίδα Südeutsche Zeitung. Τα ψέματα αναφέρονται στον συνασπισμό Σοσιαλδημοκρατών και Πρασίνων υπό τον καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ, που το 2002 παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις ξεπέρασε το όριο δανεισμού του 3% όπως ορίζει η συμφωνία του Μάαστριχτ. Και η αλήθεια αφορά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο που επέλεξε για να εξαγγείλει την αναγκαιότητα ενός τρίτου χρηματοδοτικού πακέτου για την Ελλάδα.
 
«Ο Σόιμπλε παρέμεινε πιστός στη γραμμή του. Απορρίπτει για άλλη μια φορά κούρεμα χρέους. Τώρα εάν θα κρατήσει την ίδια στάση και μετά τις εκλογές, θα φανεί» παρατηρεί ο γερμανός αρθρογράφος. Η εφημερίδα αναφέρεται στους λόγους που κάνουν απαγορευτικό ένα νέο κούρεμα, αφού όπως λέει «θα ισοδυναμούσε με εισιτήριο ελευθέρας για όλες τις υπόλοιπες χώρες με προβλήματα χρέους». Και υποστηρίζει ότι το 2015 δεν θα πρέπει να αφήσει κανείς την Ελλάδα στο έλεος των αγορών.
 
«Η ελληνική κυβέρνηση θα χρειαστεί βοήθεια και μάλιστα περισσότερη για να ενισχύσει την ανάπτυξη. Γι' αυτό είναι ορθό που ο Σόιμπλε άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει και νέα οικονομική στήριξης από τα διαρθρωτικά ταμεία για επενδύσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη» καταλήγει στο άρθρο της η εφημερίδα. Η Bild, τέλος, συνεχίζοντας την πολεμική κατά της Ελλάδας δημιούργησε πέντε αφίσες, με κοινό σύνθημα να μην δοθεί επιπλέον βοήθεια στη χώρα και προτείνει στα γερμανικά κόμματα να υιοθετήσουν την προτροπή της.
 
Στην αφίσα των Χριστιανοδημοκρατών του CDU η Ανγκελα Μέρκελ εμφανίζεται να λέει: «Ούτε σεντ παραπάνω για την Ελλάδα. Έτσι θα παραμείνει η Γερμανία δυνατή».
Στην αφίσα των Σοσιαλδημοκρατών αναφέρεται: «Εμείς αποφασίζουμε: Οχι άλλα δισεκατομμύρια στους Έλληνες».
Η αφίσα για την Αριστερά του Die Linke λέει: «Να τελειώνουμε με την ενίσχυση των Ελλήνων. Αλλιώς επανάσταση».
Οι Πράσινοι καλούν τους ψηφοφόρους να μην δώσουν χρήματα στην Ελλάδα με το σύνθημα «ο Γιούρκεν και η Κατρίν δεν δίνουν τίποτα για την Ελλάδα. Εσύ;».
Τέλος, ο Ράινερ Μπρούντερλε των Φιλελεύθερων του FDP εμφανίζεται να λέει ότι «Ο Έλληνας δεν παίρνει τίποτα πλέον».
 
Το ΔΝΤ παραδέχθηκε στις αρχές Ιουνίου ότι έκανε λάθη στο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Σε έγγραφο που κυκλοφόρησε εσωτερικά με ένδειξη «άκρως εμπιστευτικό» το ΔΝΤ παραδεχόταν ότι είχε υποτιμήσει τη ζημιά που προκάλεσε η συνταγή λιτότητας στην ελληνική οικονομία.
 
Στις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών και την ολιγωρία των πολιτικών αποδίδει με νέα 'έκθεση του το ΔΝΤ την αποτυχία στα προγράμματα λιτότητας. Σε νέα έκθεση του, που δημοσιοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, η κ. Λαγκάρντ και οι επιτελέις του ΔΝΤ τώρα υποιστηρίζουν ότι δεν έγιναν λάθη με τους συντελεστές  και τα σκληρά μέτρα που οδήγησαν σε παρατεταμένη ύφεση .
 
Σύμφωνα με την έκθεση, το ΔΝΤ προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του όσον αφορά τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα πως το πρόγραμμα δεν εφαρμόστηκε με θέρμη από τις ελληνικές  κυβερνήσεις. Υπήρξε πολύ μεγάλη αντίσταση πολιτική και κοινωνική στην εφαρμογή των προγραμμάτων τονίζει το ΔΝΤ, αν και παραδέχονται  πως ειδικά στην Ελλάδα υιοθετήθηκαν από πολύ νωρίς σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, γεγονός που σκότωσε όπως λένε την οικονομία!
 
Η λάθος πρόβλεψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πορεία του ελληνικού ΑΕΠ ενδέχεται να οφείλεται περισσότερο στην υπεραισιοδοξία γύρω από τις πιθανές εκτιμήσεις για την ανάπτυξη από ό,τι στην υποτίμηση των δημοσιονομικών πολλαπλασιαστών, αναφέρει σε άλλο σημείο η έκθεση του Ταμείου.
 
Τα στελέχη του ΔΝΤ εξέτασαν διάφορα σενάρια, σύμφωνα με το ΑΠΕ, λαμβάνοντας υπόψη χαμηλότερο δυνητικό ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας από το 2% που είχε υποτεθεί κατά την εκπόνηση του ελληνικού προγράμματος το 2010 και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτά εξηγούν την ύφεση που σημειώθηκε στην ελληνική οικονομία.
 
Ως βασικό σενάριο έλαβαν υπόψη ότι ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής στην Ελλάδα είναι ίσος με τη μονάδα, δηλαδή τα μέτρα για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος είχαν μείωσαν ισόποσα το ΑΕΠ.
 
Ο χαμηλότερος δυνητικός ρυθμός ανάπτυξης, σύμφωνα με το έγγραφο, αντανακλά έναν αριθμό εξελίξεων, που περιλαμβάνουν τις μεγάλες αναθεωρήσεις των στοιχείων μετά την αρχή του προγράμματος, την ασθενέστερη από την προβλεπόμενη εφαρμογή του προγράμματος και την πολιτική και κοινωνική αναστάτωση, καθώς και άλλους παράγοντες που οδηγούν σε μία πολύ χαμηλότερη οικονομική επίδοση σε σχέση με τις ελπίδες που υπήρχαν στο αρχικό πρόγραμμα.
 
Τα στελέχη του Ταμείου ασχολούνται και με το μείζον θέμα για το ποια πρέπει να είναι η χρονική κατανομή των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής στην περίπτωση υπερχρεωμένων χωρών που βρίσκονται σε ύφεση.
 
Το κλίμα τείνει, σημειώνεται στο έγγραφο, υπέρ της αργής προσαρμογής (back loaded path), καθώς ορισμένες οικονομίες που ακολουθούν πρόγραμμα προσαρμογής έχουν περιπέσει σε βαθύτερες υφέσεις και ορισμένες εργασίες έχουν διαπιστώσει ότι οι δημοσιονομικοί πολλαπλασιαστές τείνουν να είναι υψηλότεροι σε περιόδους ύφεσης και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπερβαίνουν σημαντικά τη μονάδα.
 
Οι αναλυτές του ΔΝΤ επισημαίνουν ακόμα ότι η βιωσιμότητα του χρέους μπορεί να εξασφαλισθεί και με την αναδιάρθρωσή του. «Αν η ανάλυση οδηγεί στην επιλογή μεταξύ αφόρητης μείωσης του ΑΕΠ, λόγω υπερβολικά μεγάλης δημοσιονομικής προσαρμογής από τη μία πλευρά, και της βιωσιμότητας του χρέους από την άλλη, τότε μια χώρα μπορεί να χρειασθεί να εξετάσει την αναδιάρθρωση του χρέους της», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
 
Υπενθυμίζουμε πάντως, πως στις αρχές Ιουνίου το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη στο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Σε έγγραφο που κυκλοφόρησε εσωτερικά με ένδειξη «άκρως εμπιστευτικό» το ΔΝΤ παραδεχόταν ότι είχε υποτιμήσει τη ζημιά που προκάλεσε η συνταγή λιτότητας στην ελληνική οικονομία.
 
Επομένως και η κ. Μέρκελ και η Τρόικα γνώριζαν την λανθασμένη εγκληματική οικονομική πολιτική. Στόχος τους είναι η εξουθένωση της χώρας, η κλοπή του πλούτου της και η δολοφονία των πολιτών της, δια των ψυχολογικών πολέμων και οικονομικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδας.
 
    Οι Έλληνες να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία!
 
    Καλούμε τον Πρόεδρο της Αμερικής κ. Μπαράκ Ομπάμα, (Barack Obama) να συντρίψει το «αυγό του φιδιού του κρυπτο-νεοφασιμού», την κ. Μέρκελ, αμέσως μετά την επανεκλογή του στις Η.Π.Α.
 
    Καλούμε τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολλάντ  (François Hollande) να υπερασπίσει την δημοκρατική Ευρώπη από την ναζιστική επέλαση. Δεν υπάρχει δημοκρατική Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα.
 
    Η Γερμανία,  μας δανείζει αυτά που μας χρωστάει! Μας χρωστάει συνολικά 1300 δις.  Δεν υπάρχει «Ελληνικό ζήτημα», αλλά μόνο «Γερμανικό ζήτημα», δηλ. πώς μπήκε η Ανατολική Γερμανία στο Ευρώ και γιατί δεν δίνει η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα.
    Η κοροϊδία των Γερμανών συνεχίζεται. Στην εφημερίδα «Welt am Sonntag» ο Γερμανός οικονομολόγος μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Θεωρώ ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν η καλύτερη- για τον ίδιον-  λύση και στοιχηματίζει ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ! Να τον χαίρεται ο κ. Σαμαράς που υποδέχεται την κ. Μέρκελ!
    Απεργίες, μαύρες σημαίες και στάσεις εργασίας έστω και «λευκές απεργίες»,  ζητάνε οι δημοκρατικοί πολίτες,  έως ότου να φύγει η κ. Μέρκελ από την εξουσία! Απεργίες διαρκείας κατά της  κ. Μέρκελ, δηλώνουν οι δημοκράτες. Έξω η Μέρκελ, εδώ και τώρα!
 
    Το «παραμύθι» ότι «έρχεται η κ. Μέρκελ, να στηρίξει την Ελληνική Κυβέρνηση, την οποία η ίδια υπονόμευσε, δεν πιάνει στην χώρα του Αισώπου! Η κ. Μέρκελ για να έρθει στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, στην χώρα του Περικλή, του Αριστοτέλη, πρέπει πρώτα να ζητήσει συγνώμη για τα θύματα της χιτλερικής θηριωδίας, να δηλώσει ότι θα αποζημιώσει την Ελλάδα για τα ναζιστικές θηριωδίες, να επιστρέψει τα 757 δις  που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα κατά τον Γάλλο Οικονομολόγο κ. Ζακ Ντελπά,  (ή τα 1.300 δις κατά άλλους), να ζητήσει συγνώμη για τις παράνομες ενέργειες της «Ζήμενς», να ζητήσει συγνώμη για την ανθελληνική προπαγάνδα των Γερμανικών εντύπων και τηλεοράεων κατά της Ελλάδας, να ζητήσει συγνώμη για τις δηλώσεις του κ. Σόιμπλε, του κ. Ρέσλερ και τέλος να ζητήσει συγνώμη για τις δικές της ενέργειες εναντίον της Ελλάδας.
 
    Δεν έχουμε τίποτα με τον Γερμανικό λαό και τους δημοκράτες της Γερμανίας
 
    Όχι σε νέα φασιστική επιδρομή, του νέου «παγγερμανισμού»!
 
Ο νέος «υπεράνθρωπος» του Χίτλερ.  Ο «υπεράνθρωπος» του Χίτλερ … ξανάρχεται!!  Εμφανίζεται, ως ο «Γερμανός, που εργάζεται, κοπιάζει» και οι «άλλοι», οι υπάνθρωποι (όπως λένε για τους Έλληνες, μόνο χορεύουν, γλεντοκοπούν και «τρώνε το μόχθο» του «νέου γερμανού - υπερανθρώπου»!)!! Ο επικεφαλής της Eurostat χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η Goldman Sachs ενδεχομένως δεν ήταν η μόνη τράπεζα που χρησιμοποίησε περίπλοκες συμφωνίες ανταλλαγής νομισμάτων για να βοηθήσει τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. να παραποιήσουν τα στοιχεία για τα ελλείμματά τους, σημειώνοντας ότι η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία και το Βέλγιο χρησιμοποίησαν αυτά τα εργαλεία (swaps) όταν οι κανονισμοί της Ε.Ε. το επέτρεπαν, ωστόσο τόνισε ότι αναθεώρησαν τους παλαιότερους προϋπολογισμούς για να λάβουν υπόψη αυτές τις συμφωνίες. Άρα και άλλοι κάνανε «κομπινούλες» και πρώτοι οι Γερμανοί!! Πιθανά η Ελλάδα δεν διόρθωσε τα μεγέθη για τα χρέη και το έλλειμμα, αλλά ακολούθησε τους «μεγάλους»!.
 
Οι πολίτες συζητούν: «Δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός, να καταθέσει μήνυση στο ευρωπαϊκό και διεθνές δικαστήριο για παράνομη επανένωση της Γερμανίας (παραπλάνησε τα δημοκρατικά κράτη, ότι δήθεν ξεπέρασε τον φασισμό) και αυταπόδεικτη μη απόρριψη των φασιστικών παγγερμανικών της αντιλήψεων, ώστε να διαμελιστεί πάλι στα 4 η Γερμανία του κρυπτο-νεοναζί «οικονομολόγου» και να παραπεμφθεί ο κρυπτο-ναζί «οικονομολόγος»  σε νέο ‘δικαστήριο Νυρεμβέργης», για «προπαρασκευαστικές ενέργειες ενός νέου Ράιχ»;
 
Καλείται το διεθνές δικαστήριο να εκδώσει ένταλμα «προανάκρισης και σύλληψης» του κρυπτο-ναζί «οικονομολόγου» κ. Γιόαχιμ Σταρμπάτι, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Tuebingen… Όπως αναφέρει η Rheinische Post, ο κ. Σταρμπάτι στο κρυπτο-φασιστικό του ντελίριο, θεωρεί το πακέτο ως επιδότηση, η οποία απαγορεύεται, καθώς, το επιτόκιο που προβλέπεται βρίσκεται κάτω από τα επίπεδα των επιτοκίων της αγορές. Σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle, o Σταρμπάτι – πρώην πολέμιος του ευρώ – υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη. Αλλά  ο κ. Σταρμπάτι πρέπει άμεσα να συλληφθεί από το διεθνές δικαστήριο και ευρωπαϊκό  δικαστήριο για «προπαρασκευαστικές πράξεις και προπαγάνδα ενός νέου πολέμου».
 
Επίσης ο Εισαγγελέας Αθηνών οφείλει να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον κ. Σταρμπάτι, για σκόπιμη διασπορά εντυπώσεων με  ανθελληνικό περιεχόμενο με προφανή σκοπό τη μείωση του γοήτρου της Ελλάδας, τη μείωση της πιστοληπτικής της ικανότητας,  την έκθεση σε κίνδυνο εκατομμυρίων Ελλήνων λόγω οικονομικο-κοινωνικών προβλημάτων που δημιούργησε ο κ.  Σταρμπάτι και για προσπάθεια υπονόμευσης του Ευρώ και τον διαμελισμό της Ευρώπης.
 
Ξέχασε ο «οικονομολόγος» να μας πει ότι η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 320 δις από πολεμικές αποζημιώσεις. Ξέχασε να μας πει τι απέγινε ο χρυσός που κλέψανε οι Ναζί από την Ελλάδα. Ξέχασε να μας πει πώς μπήκε η Ανατολική Γερμανία στο Ευρώ! Ξέχασε να μας πει ότι παρόμοιες «θεωρίες και απόψεις»,  στοίχησαν στην ανθρωπότητα 80 εκατομμύρια νεκρούς!
 
Είναι λυπηρή η σημερινή στάση ορισμένων Γερμανών απέναντι στους Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες συμπάθησαν την κάθε φτωχούλα «κυρα-Μερκελ», που πέρασε (σαλτα-πήδηξε) βράδυ το «τείχος του Βερολίνου». Στην πλειοψηφία τους οι ελληνες δεν είχαν αντι-γερμανικά αισθήματα, αλλά πιθανόν κάποιοι Γερμανοί έχουν ανθελληνικά αισθήματα, γιατί προφανώς, δεν ξέχασαν ότι χάσανε τους δύο παγκοσμίου πολέμους από την Εθνική αντίσταση των Ελλήνων!
 
Την ψυχολογική υποδούλωση των Ελλήνων συνέχισαν και άλλοι! Τη σκυτάλη δυσφήμησης της χώρας, απότι γράφεται, πήρε από τους Γερμανούς μετά χαράς μια αγγλική εταιρεία. Αυτή δεν χρησιμοποιεί την Αφροδίτη της Μήλου, που βρίσκεται άλλωστε σε γαλλικό έδαφος, αλλά τον Παρθενώνα. Η διαφήμιση της αγγλικής χρηματοοικονομικής εταιρείας IG INDEX παρουσιάζει το κορυφαίο μνημείο του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού ως σύμβολο καταστροφής της ευρωζώνης και σκέτο ερείπιο. Συνακόλουθα είναι και η  Ελλάδα καταστροφέας της ευρωζώνης, στην οποία οι Άγγλοι τι ρόλο παίζουν άραγε με τη λι(ύ)ρα τους; Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του μνημείου που η εικόνα του χρησιμοποιείται για αρνητική διαφήμιση. Την κυκλοφόρησε η αγγλική χρηματοοικονομική εταιρεία IG INDEX, που στοιχηματίζει στα σπρεντ. Ιδρύθηκε το 1974 και ήταν η πρώτη που δραστηριοποιήθηκε διεθνώς σε χρηματιστηριακά παράγωγα και σπρεντ. Θυμίζουμε πως τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας παίζονται από τέτοιες εταιρείες. Η εν λόγω εταιρεία διάλεξε να δείξει έναν τεράστιο Παρθενώνα (κατεστραμμένο σε μεγάλο βαθμό και από τον συμπατριώτη τους τον ΄Ελγιν, που τον λεηλάτησε) για να πει: «Αν σκέφτεσαι \"μήπως το ευρώ οδεύει προς την καταστροφή;\" επικοινώνησε μαζί μας». («If you \'re thinking... \"is the euro heading for ruin?\" contact us»). Η διαφήμιση κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Τονίζουμε ότι  απαγορεύεται η χρήση της εικόνας ενός μνημείου χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη του, δηλαδή του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο περιέργως δεν κάνει τίποτα! Έτσι, η Ελλάδα «οδηγείται σε χρεοκοπία», οι υπερδανεισμένοι αυτοκτονούν… ενώ οι ολιγάρχες και τραπεζίτες ευημερούν (Εις υγείαν των πολιτών-κορόιδων)!!
 
    Παρά την θέληση των Ελλήνων πολιτών, επίσκεψη  στην Αθήνα  πραγματοποίησε -για πρώτη φορά στα χρόνια του Μνημονίου- η γερμανίδα Καγκελάριος ΄Ανγκελα Μέρκελ, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012. Η Καγκελάριος  συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι υπάρχει καθυστέρηση στην ανάπτυξη. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα θα οριστικοποιηθεί, αλλά οι επισκέψεις δεν θα έχουν τελειωμό..
 
    Η κ. Μέρκελ εμπαίζει τον Ελληνικό λαό: «Θεωρώ δεδομένο ότι η τρόικα θα μας δώσει μια τίμια έκθεση», δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας σε συγκέντρωση της νεολαίας των Χριστιανοδημοκρατών στο Ροστόκ για την κρίση στην Ελλάδα.  Κατά την ίδια ομιλία, η κυρία Μέρκελ επισήμανε ακόμη ότι βρίσκεται σε πολύ στενή επαφή με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το τι πρέπει ακόμη να γίνει, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν μπορεί ακόμη να γνωρίζει ποια συμπεράσματα θα πρέπει  να εξαχθούν από την έκθεση.  Η Καγκελάριος υπεραμύνθηκε πάντως της πολιτικής της για την αντιμετώπιση της κρίσης και της προσπάθειάς της να συνδεθεί η βοήθεια προς τις υπερχρεωμένες χώρες με αυστηρούς όρους.  Η πολιτική της κ. Μέρκελ είναι παρόμοια με του Χίτλερ και έχει σκοπό την δημιουργία «οικονομικών Νταχάου»,  σε όλη την Ευρώπη»!
 
    Η κοροϊδία συνεχίζεται. «Πιστεύω στο ευρώ», τόνισε και εξέφρασε για μια ακόμη φορά την στήριξη της στον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γιενς Βάιντμαν.  «Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σταθεροποιηθεί μέσα στην ευρωζώνη» τόνισε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ. Η γερμανική κυβέρνηση λαμβάνει υπ'όψη ότι η Αθήνα έχει δείξει την ισχυρή της πρόθεση να προχωρήσει γοργά σε μεταρρυθμίσεις «κι αυτό θέλουμε να το υποστηρίξουμε» επισήμανε.
 
    Η Ελλάδα σήμερα. « Οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών και η οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα  και λύσεις». Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των τραπεζιτών. Κάθε μέρα δολοφονείται - αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η εξαθλίωση, το 2013, δεν έχει τέλος: 40.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές- δολοφονίες της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών». Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό.
 
    Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τουλάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες! Να γίνει η Νέα Σεισάχθεια, Μόνο το 30% του μισθού του πολίτη, για το σύνολο των δόσεων των δανείων του. Αυτό ήταν και η πρότασή μας, αλλά και η προεκλογική δέσμευση του κ. Σαμαρά, αν την θυμάται, και οι προτάσεις άλλων κομμάτων.! Ζητάμε όλες τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία.
 
    Η όλη δήθεν κρίση, είναι μια καλοστημένη κομπίνα, για να σωθούν και να πλουτίσουν οι ιδιώτες τραπεζίτες  και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται παράνομα σε υποτέλεια.  Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην δήθεν Ελληνική οικονομική κρίση,  πρέπει να διωχτούν και με τον νόμο περί «εσχάτης προδοσίας» και με τους νόμους περί απάτης, δολοφονίας – αυτοκτονίας εκατοντάδων πολιτών, κατάχρηση εξουσίας κλπ… Το Ελληνικό κράτος έχει δώσει 214 δις σε δέκα ιδιώτες τραπεζίτες, οι οποίοι τα ξαναβγάζουν στο εξωτερικό. Στο τέλος οι μεγάλες δυνάμεις θα έρθουν να πάρουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας αντί «πινακίου φακής»!
 
    Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης, ( ο 7ος πιο πλούσιος διεθνώς)  και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 210 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του.
 
    Σύμφωνα με την Συνθήκη του Μάαστριχτ, οι οικονομίες της ευρωζώνης όφειλαν να έχουν κοινό νόμισμα, κοινά ποσοστά ελλείμματος και χρέους και κοινό πληθωρισμό. Όμως γνώριζαν ότι το Ευρώ δεν έχει «κοινό ταμείο», όπως το δολάριο και κάποια στιγμή θα έφτανε η «δήθεν κρίση»,  μέσα στο ευρώ. Η Γερμανία πρώτη παραβίασε την Συνθήκη Μάαστριχτ, για να μπει στο Ευρώ η Ανατολική Γερμανία! Η αθέτηση της συμφωνίας για κοινό πληθωρισμό, οδήγησε στην αύξηση του πληθωρισμού στην Ελλάδα. Όμως,  με την εμφάνιση στην Αμερική της «κρίσης», η Γερμανία οδήγησε τις χώρες του νότου σε αύξηση του πληθωρισμού. Στην συνέχεια, οι χώρες του νότου και οι τράπεζές τους κατέρρευσαν, γιατί δεν υπήρχε «ρευστότητα», γιατί η Γερμανία απέσυρε όλα τα χρήματά της από τον νότο. Η Γερμανία, που οδήγησε σε κατάρρευση τις χώρες του νότου,  ευθύνεται κυρίως για την «κρίση» στην Ευρώπη και κερδοσκόπησε επί αυτής. Υπολογίζεται ότι,  έως σήμερα, η Γερμανία κέρδισε 40 δις από την δήθεν κρίση! Το ευρώ, δεν είχε καλό σχεδιασμό και τα κράτη δεν μπορούσαν να δανειστούν από το «ανύπαρκτο κοινό ταμείο». Οδηγηθήκαμε στον παραλογισμό: οι ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες να δανείζονται σήμερα με 0,75% και το κράτος με 4-5% και με Μνημόνια κλπ…
 
    Ας μην ξεχνάμε, ότι η κρίση του 1929, που οδήγησε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, άρχισε γιατί η Γερμανία - πάλι - αρνήθηκε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και έτσι οδήγησε σε διάλυση την οικονομία των ΗΠΑ, στο «κραχ» στην αυτοκτονία εκατοντάδων πολιτών και σε οικονομική υστέρηση της Ελλάδας. Στο τέλος, ήρθε ο πόλεμος, η κατοχή και τα «εγκλήματα πολέμου» εναντίον της Ελλάδας, από την Γερμανία. Ουδέποτε η Γερμανία πλήρωσε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδας, - συνολικά 1.300 δις - και από πάνω κάνει και τον «τιμητή»!
 
    Η όλη δήθεν κρίση, ήταν μια καλοστημένη κομπίνα των ιδιωτών τραπεζιτών, που «έριξαν έξω»  τις «ιδιωτικές τράπεζες» και στην συνέχεια το Κράτος επωμίστηκε - κακώς -  την ζημία τω ιδιωτών, για να γίνει στο τέλος, υποτελές στην Γερμανία, ΔΝΤ και Τρόικα!
 
    Οι Ελληνικές τράπεζες δανείζονται, σήμερα,  με 0,75% επιτόκιο από την ΕΚΤ και μετα-δανείζουν τους πολίτες με ληστρικά επιτόκια 10%, έως 17 – 20 %. Να διωχτούν οι διοικήσεις των τραπεζών για ταχύτατο, παράνομο, ανήθικο πλουτισμό και για δολοφονία  - αυτοκτονία 2800 πολιτών. Όσο για τα 600 δις των ομογενών της Αμερικής, να εξετάσουμε μήπως είναι σαν αυτούς, που έχουν τα λεφτά παράνομα στην Ελβετία και θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα, να κερδοσκοπήσουν και παράλληλα να ξεπλύνουν, τα όποια παράνομα χρήματα!
 
Η  Ευρώπη σήμερα. Η Ευρώπη είναι μια εντελώς αδύναμη σύνθεση αντιθέσεων και πολύ ασθενική και ευάλωτη, που ακόμα και ένα μικρό φυσικό γεγονός, όπως η έκρηξη του ηφαιστείου της Ιρλανδίας, μπορεί να την γονατίσει οικονομικά, κλιματικά, υγειονομικά και να την καταστρέψει, σαν μια άλλη «Ατλαντίδα»! Έτσι κάπως χάθηκε , σύμφωνα με τον μύθο και η «πανίσχυρη Ατλαντίδα»! Κάπως έτσι, σύμφωνα με το μύθο, με την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, δημιουργήθηκε παλιρροϊκό κύμα στην Ερυθρά Θάλασσα, δίνοντας την ευκαιρία στον Μωυσή και στο λαό του να διαβεί και να ξεφύγει από την σκλαβιά στους «πανίσχυρους Αιγυπτίους»!
 
Σήμερα, μέσα στην μετα-διεθνή κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού, υπολογίζεται ότι 923 εκατομμύρια άνθρωποι “ζουν” κάτω από το όριο της πείνας! Σήμερα το 85% του ελληνικού λαού είναι υπερχρεωμένο στις ληστρικές τράπεζες. Πολίτες, ρίξτε με μαζική μαχητική παρουσία τους ανίκανους, τους εθνοπροδότες και την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την «διαδεχτεί», γιατί οι παρόντες είναι ανίκανοι!. Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Η νίκη είναι δική σας.
 
Σήμερα το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών συνεχώς διευρύνεται. Η αναλογία εισοδήματος του πλουσιότερου 20% προς το φτωχότερο 20% είναι το 2009 περίπου 74 προς 1, έναντι 30 προς 1 το 1960. Σήμερα, στην Ελλάδα , το 20% των πολιτών ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, με υπερχρεωμένο το 65% των νοικοκυριών, με κλιμακωμένη ανεργία των νέων και με εξαθλίωση και αποκλεισμό των μεταναστών.
 
Σήμερα, στην ΕΕ περίπου 78 εκατομμύρια άτομα (το 16% του πληθυσμού στην ΕΕ ) , μεταξύ των οποίων 19 εκατομμύρια παιδιά, εξακολουθούν να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Στον πλανήτη περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο τριακόσια εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν την απόλυτη φτώχεια και στέρηση. Η πείνα, ο αναλφαβητισμός, οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης, η έλλειψη πρόσβασης σε πόσιμο νερό και φάρμακα, η εξαθλίωση ολόκληρων πληθυσμών, συνιστούν πρόκληση για την ανθρώπινη κοινότητα.
 
Στην Ελλάδα, σήμερα, η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από την αλλοτρίωση με τη σύνδεση ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος και την πολιτική μαφία Οι ίδιοι συνεχώς άνθρωποι, που εξυπηρετούν διαχρονικά και διακομματικά ή υπερκομματικά διάφορα «πολιτικά γραφεία και συμφέροντα», ανακυκλώνονται και στελεχώνουν τα διάφορα παράνομα κυκλώματα (παραδικαστικό, παραεκπαιδευτικό κλπ…).
 
Η Ευρώπη οδηγείται σε «διαμελισμό καταστροφή του Ευρώ και μερική υποταγή» στον νέο παγγερμανισμό ή λέει τώρα ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ στον νέο κρυπτο-φασισμό και ξαναθέτει τη Γερμανία «υπό κηδεμονία πολυεθνική σε 4 ή περισσότερες ζώνες», προς αποφυγή ενός νέου Ράιχ  και ενός τρίτου παγκόσμιου Πολέμου, που ξεκίνησε ήδη ως οικονομικός και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει και στρατιωτικός. Καλούνται οι ΗΠΑ, η Γαλλία,  η Αγγλία, το Ισραήλ, η Κίνα, η Αυστραλία και οι άλλοι «σύμμαχοι» να σταματήσουν αμέσως την Γερμανία που οδεύει προς τον νέο-φασιστικό κατήφορο. Σήμερα οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα της Ελλάδας διαχρονικά και συγχρονικά.
 
Η Ελλάδα σήμερα.  Είναι μια πανέμορφη χώρα, αντιθέσεων και αυτοκτονικού παραλογισμού! Προσφυγή στο ΔΝΤ σημαίνει πτώση της συγκεκριμένης κυβέρνησης! Είναι εθνική προδοσία η άποψη «δεν πρέπει να μας φοβίζει το ΔΝΤ», γιατί με την ίδια λογική δεν πρέπει να μας φοβίζει η «κατοχή μας» από την Τουρκία, η προδοσία της Κύπρου, η προδοσία του Οτσαλάν, ο αφανισμός μας κλπ.. Ποιοι κερδοσκοπούν από την «δήθεν» κρίση; Το Λονδίνο γέμισε από εκατοντάδες Έλληνες που βγάζουν έξω τα χρήματα που «έκλεψαν» από την Ελλάδα και αγοράζουν ακίνητα και κανείς δεν ενδιαφέρεται, ούτε η κυβέρνηση, ούτε το ΣΔΟΕ, ούτε οι εισαγγελείς!!! Εξακολουθεί να καθυστερεί πάντως η ψήφιση του νόμου για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων. Επείγει να ψηφιστεί αμέσως ο νόμος για τα «υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα»!
 
Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα 28 δις από τους τραπεζίτες!  Ενώ οι τραπεζίτες εξακολουθούν να δανειστούν «χαμηλότοκα» το κράτος «δεν μπορεί», αλλά γιατί δεν δανείζεαι το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες;!
 
Οι ανθέλληνες προσπαθούν πρώτα ψυχολογικά και μετά οικονομικά να υποτάξουν τους Έλληνες πολίτες!
 
Και ενώ η Ελλάδα διασύρεται  και χρεοκοπεί η ληστρική πλουτοκρατία που μας οδήγησε σε αυτό το «ναυάγιο» κάνει κρουαζιέρα με τα υπερπολυτελή της σκάφη για να δει «τα απόνερα από το ναυάγιο»!
 
Και ενώ κανείς ληστρικός  τραπεζίτης, κλέφτης του δημοσίου, απατεώνας, εθνοπροδότης, βιαστής παιδιών, έμπορος ναρκωτικών, σωματέμπορος (που συχνά δίνει και μερίδιο στις «αρχές»,  δεν συλλαμβάνεται, οι παρανομίες συνεχίζονται η εκμετάλλευση των γυναικών συνεχίζεται (στα πορνεία που λειτουργούν και με άδεια του κράτους). Πού είναι όλες αυτές οι «δήθεν φεμινιστικές οργανώσεις για τα δικαιώματα της γυναίκας; μήπως εξαντλούνται μόνο στο πόσα θα πάρουν μέσω του εκβιασμού του πρώην συζύγου με τους επίορκους δικηγόρους της λεγόμενης «βιομηχανίας διαζυγίων;. Η μεθοδολογία «τρομοκράτησης δια του φόβου» των λαϊκών μαζών είναι παρωχημένη και οι «εμπνευστές της γκεμπελίσκοι» λοιδορούνται ακόμα και από τα «αφεντικά τους»! ακόμα και η Αμερική του Ομπάμα δεν συμφωνεί με αυτές τις μεθόδους. Βέβαια δεν συμφωνούμε και στην μεθοδολογία «επικράτηση δια της βίας»!
 
Μπορούμε μόνοι μας! Άμεσα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα «υπερχρεωμένα φυσικά άτομα», δηλ. για το 80% των πολιτών, ή τουλάχιστον ας βγει μια υπουργική εγκύκλιος που να δίνει προσωρινή ρύθμιση.! Άμεσα να ψηφιστούν όλα τα έτοιμα νομοσχέδια υπό τη μορφή «πολυνομοσχεδίου». Τα 28 δις να τα πάρουν από τους τραπεζίτες και να δοθούν στους πολίτες, για αυτά χρεοκοπεί η χώρα, για να σώσουμε τους ληστρικούς τραπεζίτες γίναμε ρεζίλι διεθνώς!! Να κλείσουν τα πολυάριθμα υποκαταστήματα των κλεφτο-τραπεζών. Καταντήσαμε κάθε πολυκατοικία και τράπεζα! Να απολυθούν οι αναρίθμητοι  τραπεζικοί υπάλληλοι-εκβιαστές-μαυραγορίτες και να προσληφθούν νοσοκόμοι στα νοσοκομεία. Να συλληφθούν οι υπεύθυνοι των εταιριών ενημέρωσης – κατάσχεσης οφειλετών, που οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία. Να κλείσει ο «Τειρεσίας» που εκβιάζει τον κοσμάκη και τον οδηγεί στην αυτοκτονία! Να ανοίξουν παραγωγικές επιχειρήσεις και εργοστάσια Δεν θα χρεοκοπήσουμε ποτέ!!! Η Ελλάδα δεν θα κάνει χρήση του μηχανισμού στήριξης, εκτός αν δεν μπορεί διαφορετικά!!!. Θα στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις. Η ΕΕ έτοιμη για στήριξη με «χαμηλότοκο δανεισμό», αλλά δεν θα χρειαστεί, ούτε το ζητούμε, ούτε το χρειαζόμαστε! Οι κερδοσκόποι θα πάρουν μεγάλο μάθημα από την Ελλάδα!! Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Ευρωπαίους Εταίρους.
 
Οι υπερδανεισμένοι νεο-σκλάβοι θα αποτρέψουν την νέα κατοχή της χώρας μας από το ΔΝΤ, γιατί όπως έλεγε και ο Μαρξ, «οι σκλάβοι δεν έχουν να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους»....
 
Καλούμε τους πολίτες σε επαγρύπνηση από την «προδοσία» των ανίκανων!!
 
Η Ελλάδα μπορεί! Η χώρα έζησε τα Άγια Πάθη, όπου την οδήγησαν οι ληστρικοί διεθνείς τραπεζίτες, οι έμποροι των λαών,  οι παγγερμανιστές, η έλλειψη ταχύτητας αντίδρασης, η αναξιοκρατία και η διαφθορά που επικρατεί ακόμα στη χώρα και οι Πόντιοι Πιλάτοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσπάθησαν πρώτα ψυχολογικά και μετά οικονομικά να υποτάξουν τους πολίτες! Όμως υπάρχει «ανάσταση» της Ελλάδας και έξοδος από την κρίση, για να πειστούν και οι σύγχρονοι «άπιστοι Θωμάδες», αν ακολουθήσουμε ταχύτατα,  δημοκρατικές προτάσεις εξόδου από την κρίση.
 
Άμεσα, πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό γιατί διοικούν ακόμα τα στελέχη της διεφθαρμένα, τα οποία συνεχίζουν να πλουτίζουν,
Έτσι, η Ελλάδα «οδηγείται σε χρεοκοπία», οι υπερδανεισμένοι αυτοκτονούν…
ενώ οι ολιγάρχες και τραπεζίτες ευημερούν (Εις υγείαν των πολιτών-κορόιδων)!!
 
Και ενώ η Ελλάδα διασύρεται  και χρεοκοπεί η ληστρική πλουτοκρατία που μας οδήγησε σε αυτό το «ναυάγιο» κάνει κρουαζιέρα με τα υπερπολυτελή της σκάφη για να δει «τα απόνερα από το ναυάγιο»!
 
Μπορούμε μόνοι μας! Άμεσα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα «υπερχρεωμένα φυσικά άτομα», δηλ. για το 80% των πολιτών, ή τουλάχιστον ας βγει μια υπουργική εγκύκλιος που να δίνει προσωρινή ρύθμιση.! Άμεσα να ψηφιστούν όλα τα έτοιμα νομοσχέδια υπό τη μορφή «πολυνομοσχεδίου». Τα 28 δις να τα πάρουν από τους τραπεζίτες και να δοθούν στους πολίτες, για αυτά χρεοκοπεί η χώρα, για να σώσουμε τους ληστρικούς τραπεζίτες γίναμε ρεζίλι διεθνώς!! Να κλείσουν τα πολυάριθμα υποκαταστήματα των κλεφτο-τραπεζών. Καταντήσαμε κάθε πολυκατοικία και τράπεζα! Να απολυθούν οι αναρίθμητοι  τραπεζικοί υπάλληλοι-εκβιαστές-μαυραγορίτες και να προσληφθούν νοσοκόμοι στα νοσοκομεία. Να συλληφθούν οι υπεύθυνοι των εταιριών ενημέρωσης – κατάσχεσης οφειλετών, που οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία. Να κλείσει ο «Τειρεσίας» που εκβιάζει τον κοσμάκη και τον οδηγεί στην αυτοκτονία! Να ανοίξουν παραγωγικές επιχειρήσεις και εργοστάσια
 
Δεν θα χρεοκοπήσουμε ποτέ!!! Η Ελλάδα δεν θα κάνει χρήση του μηχανισμού στήριξης, εκτός αν δεν μπορεί διαφορετικά!!!. Θα στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις. Η ΕΕ έτοιμη για στήριξη με «χαμηλότοκο δανεισμό», αλλά δεν θα χρειαστεί, ούτε το ζητούμε, ούτε το χρειαζόμαστε! Οι κερδοσκόποι θα πάρουν μεγάλο μάθημα από την Ελλάδα!! Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Ευρωπαίους Εταίρους.
 
Τα Άγια Πάθη του Ελληνισμού ξεκινούν από την πτώση του Βυζαντίου. Μετά την πρώτη επανάσταση του 1821 ο ελληνισμός ζει επί δυο αιώνες το μαρτύριο της σταύρωσης υπό την καλυμμένη δουλεία σους δυτικούς και σήμερα ζει, σήμερα, μετά βαΐων και κλάδων, την πραγματική ελληνική επανάσταση του 2010, δηλ. την ανάσταση του ελληνισμού από κάθε μορφή δουλείας.
 
Όμως υπάρχει δυσαρέσκεια στον κόσμο γιατί αργούν οι αλλαγές. Αυτή η  δυσαρέσκεια πρέπει να εξαλειφτεί με την "γρήγορη νομοθέτηση" δηλ. να συγκεντρώσουν όσα νομοσχέδια είναι έτοιμα και να πουν "Νομοσχέδιο Σωτηρίας Α και να βάλουν-κολήσουν όλα τα έτοιμα μικρά νομοσχέδια αποκάτω, και ας υπογράφουν όλοι οι υπουργοί. Μετά νομοσχέδιο σωτηρίας Β... με άλλα δέκα νομοσχέδια μέσα... κοκ. Έτσι σε ένα μήνα θα έχουν ψηφιστεί όλα!!
 
Θα πετύχουμε!  Χτίζουμε την Ελλάδα του αύριο! Η νίκη είναι δική σας! Η πραγματική ανάσταση του ελληνισμού ήρθε! Έλληνες κρατάτε ψηλά τη σημαία της Ελευθερίας και της Ανάστασης του Γένους! Θα βαδίσουμε με δικές μας δυνάμεις! Εθνικά και ατομική ελευθερία εδώ και τώρα! Μπορούμε!  Το μέλλον σας ανήκει! Μην κάμπτεστε ψυχολογικά! Θα νικήσουμε!
Η ελπίδα κατά της παρακμής: 50 προτάσεις ταχείας εξόδου από την κρίση.
 
Προτάσεις ταχείας εξόδου από την κρίση:
 
1.        Σήμερα η  Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη, δημοκρατική  και κυρίαρχη χώρα, δεν ζητάει από κανέναν τίποτα και ούτε παραχωρεί τίποτα! Καμιά υποχώρηση στον νέο παγγερμανισμό, ούτε σε οποιαδήποτε πρόκληση.
 
2.        Η Ευρωπαϊκή Ένωση ή αλληλοϋποστηρίζει τα μέλη της ή αυτοκαταργείται και την θέση της παίρνει μια παγγερμανική ένωση, όνειρο του Χίτλερ, στην οποία η Δημοκρατική Ελλάδα δεν έχει εξορισμού καμία θέση!! Ευτυχώς επέλεξε το πρώτο.
 
3.        Εσωτερική Ελληνική πατριωτική εθνική αναγέννηση. Συνειδητοποίηση του ιστορικού μας ρόλου, ως χώρας που γέννησε τη δημοκρατία και οφείλει να τη διαφυλάξει και σήμερα.
 
4.        Να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις τραπεζών και πολιτών. Να αλλάξουν οι διοικητές με νέους που θα έχουν μια δημοκρατική αντίληψη περί του κοινωνικού  ρόλου των τραπεζών. Να επιμορφωθούν όλοι οι υπάλληλοι περί του νέου δημοκρατικού ρόλου των τραπεζών.
 
5.        Επείγει, εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα χαμηλότοκο  δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
 
6.        Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή αν υπάρχει δικαστική διαταγή). Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες! Να σταματήσουν οι τράπεζες να ζητάνε πληρωμή καθυστερημένων δόσεων για να κάνουν «ρύθμιση» και ας κάνουν «ρύθμιση» με χρονική μετάθεση των καθυστερήσεων.
 
7.        Το νομοσχέδιο για τη «ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων» και  «νοικοκυριών» δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο σε αυτούς που έχουν «χρεοκοπήσει». Δεν χρειάζεται να «ρευστοποιήσουν» όλοι οι υπερδανεισμένοι οποιοδήποτε περιουσιακό τους στοιχείο, μόνο και μόνο, για να μπουν στις διατάξεις του νομοσχεδίου.
 
8.        Να υπάρξει «ειδική ρύθμιση», σύμφωνα με την οποία, να προσμετρούνται να περιουσιακά στοιχεία του δανειολήπτη, σαν να είχαν ρευστοποιηθεί, δηλ. ποια θα ήταν τα έσοδα από την ρευστοποίηση, ποιο το ύψος των δανείων, ποια τα μηνιαία και ετήσια έσοδα του πολίτη και να βρεθεί ένας «διακανονισμός» σεισάχθειας, υπέρ του κάθε πολίτη.
 
9.        Να προβλεφθούν κατηγορίες και βαθμίδες διακανονισμού με τις τράπεζες, ανάλογα με το ποσό συνολικού δανεισμού του πολίτη, σε όλες τις τράπεζες, και το ανάλογο ποσό μισθών που εισπράττει μηνιαίως και ανάλογα την περιουσιακή του κατάσταση (την οποία δεν πρέπει να ρευστοποιήσει στην πράξη), με ταυτόχρονη χρονική επιμήκυνση των καθυστερουμένων οφειλών
 
10.     Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά, αλλά και θα προσφέρει κάποια ρευστότητα στην αγορά, γιατί όλα τα χρήματα πήγαιναν στην αποπληρωμή των δόσεων.
 
11.     Πρέπει να σταματήσουν σήμερα, οι τράπεζες να καταγγέλλουν το συνολικό ποσό του  δάνειου  ή το συνολικό ποσόν της κάρτας αν ο οφειλέτης καθυστερεί να πληρώνει 3 δόσεις και να μετατεθεί η καταγγελία αν ο οφειλέτης έχει καθυστερήσει το ήμισυ των δόσεων του δανείου ή της κάρτας.
 
12.     Να μετατραπούν όλα τα δάνεια που έχουν επιτόκιο πάνω από 5% σε χαμηλότοκα δάνεια με ανώτερο επιτόκιο το 5%. Από την εποχή του Πεισίστρατου θεσπίστηκε ανώτερο επιτρεπτό επιτόκιο το 5% πάνω από αυτό είναι τοκογλυφία και κλοπή! Τα 28 δις να τα πάρει πίσω το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες, που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση! Όχι στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας.
 
13.     Ο Τειρεσίας από όργανο εκφοβισμού του πολίτη, να μετατραπεί σε όργανο προσφοράς προς τον πολίτη. Δηλ. αφού δούμε πόσα συνολικά δάνεια και κάρτες έχει ο πολίτης σε όλες τις τράπεζες, να ρυθμιστεί να δίνει συνολικά μόνο το 1/3 του μηνιαίου μισθού του για όλα τα δάνεια, τα οποία ανάλογα με το ύψος τους, αναλογικά θα πάρουν ανάλογο ποσό μηνιαίας δόσης.
 
14.     Δημοκρατικοποίηση των πανεπιστημίων, που παραδόξως έχουν δοθεί στον έλεγχο της δεξιάς. Πώς είναι δυνατόν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές να είναι ελάχιστοι και οι δεξιοί η μεγίστη πλειοψηφία; Άρα κάποιοι στα υπουργεία Παιδείας έδιναν, με το αζημίωτο τόσα χρόνια, ή αδιαφορούσαν,  στους δεξιούς τις θέσεις και λοιδορούσαν τους δημοκρατικούς! Δημοκρατικοποίηση της παιδείας, της υγείας, της διοίκησης. Άμεση εφαρμογή του «ψηφιακού σχολείου». Δημοκρατική αξιολόγηση όλων των στελεχών της εκπαίδευσης. Η βάση του 10 να υπάρχει μόνο για τον τελικό βαθμό απολυτηρίου του Λυκείου και σωστά καταγήθηκε.
 
15.     Να γίνουν, άμεσα,  παραγωγικές επενδύσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μείωση της γραφειοκρατίας. Η Ελλάδα θέλει ταχύτατες αναπτυξιακές επενδύσεις! Να πέσουν στην πραγματική τους αξία τα ενοίκια καταστημάτων προς μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Να γίνει επιδότηση του ενοικίου τους. Απαγόρευση εξώσεων λόγω χρεών. Να μπει «οροφή» τιμών σε βασικά είδη διατροφής.
 
16.      Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 10%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη!
 
17.     Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Αλλά και η μείωση των δόσεων στις τράπεζες είναι ένα είδος «κοινωνικού μισθού».
 
18.     Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο, τα πρόστιμα στις πινακίδες κυκλοφορίας, κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
 
19.      Να γίνει επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο πάνω από 5%.
 
20.     Άμεσα, να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί «παράνομου» ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι «άσυλο» και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!!
 
21.      Να γίνει άμεση αλλαγή προσώπων σε όλον τον κρατικό μηχανισμό με αξιοκρατία αλλά και προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Το να διατηρούν ακόμα τα παλιά φθαρμένα άτομα δεν προσφέρουν σε κανέναν τίποτα
22.     Να ανοίξουν τα υπουργικά γραφεία, τα βουλευτικά γραφεία και οι τοπικές οργανώσει. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι κατ’επάγγελμα πολιτικοί είναι να δώσουν το 1/3 της περιουσίας τους στο κράτος για αποπληρωμή του χρέους του.
23.      Ας γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός και εκλογές. Πολλοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Άλλοι έχουν χαμηλά αντανακλαστικά. Άλλοι αντί να κάνουν έργο ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια σε άσκοπες «στημένες τηλεμαχίες» του τίποτα. Καλύτερα οι υπουργοί να αναλάβουν το νομοθετικό – διοικητικό έργο και την προβολή να την αναλάβουν τα «δοκιμασμένα νέα στελέχη».
24.  Δεν μπορούν να κυβερνάνε οι εταιρείες «προβολής» Δεν μπορεί κάποιοι μόνο να αγωνίζονται και να πληρώνουν και κάποιοι άλλοι μόνο να εισπράττουν!
25.  Υπάρχει μερική ακυβερνησία! Η κυβέρνηση να στηριχτεί σε νέα πρόσωπα.
26.      Επίσης, καλείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Προϊστάμενος της Ευαγγελίας Αθηνών και των άλλων πόλεων σήμερα να συλλάβουν με διαδικασία  αυτοφώρου τους μαυραγορίτες-τραπεζίτες, για κατ’εξακολούθηση παράνομο ανήθικο ταχύτατο πλουτισμό μέσω εκβιαστικών ληστρικών επιτοκίων, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και για εκβιασμό των πολιτών, για ψυχολογικά βασανιστήρια, και για πίεση-εξώθηση σε αυτοκτονία τους!
 
27.     Να κλείσουν οι εταιρίες κατασχέσεων και να συλληφθούν επίσης οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των μεσαιωνικών εταιριών ενημέρωσης-εκφοβισμού οφειλετών και κατάσχεσης σπιτιών για συστηματικό εκβιασμό, για ψυχολογικά βασανιστήρια, για εφαρμογή πιέσεων με μεθόδους μαφίας,, για διασυρμό, και εξώθηση των πολιτών  σε αυτοκτονία!
28.      Καλείται το ΣΔΟΕ ή η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να μπει στις τράπεζες και τις επιχειρήσεις και τα αναρίθμητα σπίτια-παλάτια των μαυραγοριτών-τραπεζιτών και των ληστρικών ολιγαρχικών! Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη, Εδώ και Τώρα!
29.      Να δοθεί στη δημοσιότητα ο λογαριασμός του «ταμείου σωτηρίας» της Ελλάδας, στην τράπεζα Ελλάδας, υπό τον κ. Παπούλια  και να υπάρχει δυνατότητα καταθέσεων και μέσω ιντερνέτ. Να πλαισιωθεί το ταμείο με συμβολαιογράφο και δικηγόρο γιατί πολλοί ομογενείς μπορεί να προσφέρουν ακίνητα μετοχές κλπ..., αλλά και να ορίζουν και νομικές προϋποθέσεις της προσφοράς τους.
30.    Επενδύσεις  σε γεωργικές παραγωγές, στην κτηνοτροφία, στην αλιεία, στην πράσινη ανάπτυξη. Να τονωθεί η επαρχία. Δημιουργία κλίματος «επαρχιο-φιλίας» σε αντίθεση με το έως τώρα κλίμα «αστυφιλίας». Η Ελληνική επαρχία μπορεί να διασώσει μεγάλο μέρος πολιτών που στενάζει στις μεγαλουπόλεις και συνθλίβεται από τον υπερδανεισμό! Κίνητρα ανακαίνισης και του «μητροπολιτικού χώρου» και του «σπιτιού του παππού και της γιαγιάς στο χωριό»!
31.     Επανεκτίμηση της χώρας μας. Ελλάδα σήμερα είναι μια μεγάλη πλούσια, αλλά παραμελημένη χώρα.. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός αμύθητος ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες και ομογενείς που ζουν στην ξενιτιά.
32.     Πλούτος είναι το φιλότιμο και ο δημοκρατικός χαρακτήρας του Έλληνα. Αυτόν τον χαρακτήρα και αυτό το φιλότιμο του Έλληνα που εξήρε κατ’επανάληψη ο πλανητάρχης κ. Ομπάμα, ο οποίος πρέπει σύντομα, να τιμηθεί με τον τίτλο του «Μεγάλου Φιλέλληνα»!
33.     Πλούτος είναι  οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους. Και αρχίζουν και βοηθάνε μερικοί.
34.     Δημιουργία «θεσμού Ακριτών» περίπου κατά τα Βυζαντινά πρότυπα. Κίνητρα σε νέους και ομογενείς να εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές και νησιά της Ελλάδας με παραχώρηση σε αυτούς οικίας αγρών κλπ…
35.     Να επιτραπεί και σε δημοσίους υπαλλήλους η συμμετοχή, έστω μερικώς, σε εταιρίες (που δεν θα αφορούν την υπηρεσία του) ώστε να καλύψουν τη μείωση μισθών. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ικανότητες και πρέπει να αξιοποιηθούν , προς όφελος της εθνικής οικονομίας. Να  γίνει κατηγοριοποίηση δημοσίων υπαλλήλων, σε απολύτως απαραίτητους, μετρίως απαραίτητους κλπ… και ας γίνουν μετατάξεις εκεί που υπάρχει ανάγκη… Οι νόμοι του κ. Μανιτάκη πάσχουν από την έλλειψη δημοκρατικής ευθιξίας.
36.     Δημιουργία πανελληνίου δικτύου ψυχολόγων κοινωνιολόγων που θα προστατεύουν ψυχολογικά τους πολίτες να μην καταρρεύσουν ψυχολογικά λόγω της οικονομική κρίσης. Σύσφιξη οικογενειακών, φιλικών, συντροφικών σχέσεων.
 
37.     Συμμόρφωση του ΕΣΥ και επανακαθορισμός του σκοπού του Εθνικού Συστήματος Υγείας! Το μισό δημόσιο χρέος έρχεται από τον νοσοκομειακό τομέα! Οι ιατροί, ας μην το ξεχνάνε σπουδάζουν εντελώς δωρεάν από το Ελληνικό Κράτος (δεν συμβαίνει αυτό σε όλες  τις χώρες) και οφείλουν να προσφέρουν στην κοινωνία. Έλεγχος στη λειτουργία των νοσοκομείων, στα ιατρικά μηχανήματα, στις εφημερίες, στα φάρμακα, στα ασθενοφόρα κλπ…
38.     Δημιουργία ισχυρού δικτύου επικοινωνίας με τους Έλληνες του Εξωτερικού. Η ομογένεια κάνει πιο ισχυρή την Ελλάδα. Να μπορούν εύκολα οι ομογενείς να αγοράζουν ομόλογα, μετοχές, οικόπεδα, σπίτια και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Ψήφο στην πράξη, στους Έλληνες της διασποράς, εδώ και τώρα. Άμεση επίδοση ταξιδιωτικών εγγράφων και διπλωματικών διευκολύνσεων σε όλους τους ομογενείς, στις συζύγους τους και στα παιδιά τους. Αναβάθμιση της Γραμματείας αποδήμου ελληνισμού. Δημιουργία διεθνούς κέντρου επικοινωνίας με τη διασπορά που αγωνιά για την τύχη της χώρα της.
39.     Συνειδητοποίηση της προσφοράς της  Ελλάδας στους ξένους μετανάστες που ζουν σε αυτή. Η Ελλάδα έγινε όαση φιλίας και δεύτερη πατρίδα για τους ξεριζωμένους από Βαλκάνια από Μέση Ανατολή από μουσουλμανικές χώρες, από Αφρική και δίνει και το υστέρημά της για να θρέψει και τα περίπου 4 εκατομμύρια ξένων μεταναστών κάθε χρόνο που φιλοξενεί σήμερα χωρίς καμιά βοήθεια από πουθενά!
 
40.     Συνειδητοποίηση της προσφοράς της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία και όλο τον ελεύθερο δημοκρατικό κόσμο: Η Ελληνική Εθνική αντίσταση ενάντια των Ναζί το 1940 ήταν αυτή που καθυστέρησε τον Χίτλερ να επιτεθεί και εναντίον της Ρωσίας. Έτσι ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο. Όλες οι ελεύθερες χώρες οφείλουν χρέος τιμής στην Ελλάδα, που είναι ανεκτίμητης οικονομικής αξίας!
 
41.     Προβολή του Ελληνικού πολιτισμού. Είμαστε η μοναδική παγκόσμια πολιτιστική υπερδύναμη. Όλη η ανθρωπότητα μας οφείλει την σημερινή πνευματική της πρόοδο! Άμεση ανάπτυξη του τουρισμού και «προσγείωση των τιμών» σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις. Ο Ξένιος Δίας να αποκαλυφτεί πάλι.
 
42.     Δίκαιο φορολογικό σύστημα για τους πραγματικούς έχοντες και κατέχοντες!
 
43.     Να σταματήσουμε να «παρακαλούμε τους ευρωπαίους» και να προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι. Οι ευρωπαίοι έχουν πιο πολλά προβλήματα από εμάς, απλά τα «καλύπτουν».. Να βγουν με εγγύηση του δημοσίου ειδικά έντοκα γραμμάτια για μικρο-καταθέτες και ειδικά ομόλογα για ομογενείς και Έλληνες της διασποράς!
 
44.     Επαγρύπνηση του Ελληνικού στρατού μήπως «τρίτοι» βάλουν τους «γείτονες» να δημιουργήσουν «τεχνητή ένταση». Να ενισχυθούν τα σύνορά μας! Εξάλλου η Ελλάδα έφτανε ως τον Δούναβη, τον Ευφράτη και τις Ηράκλειες Στήλες, μην το ξεχνάμε. Πρόγραμμα άμεσης μετατροπής των εμπορικών μας πλοίων  και τουριστικών σκαφών σε πολεμικά πλοία και νέα «πυρπολικά». Τ νέα «ξύλινα τείχη» θα μας σώσουν πάλι σε μια νέα Σαλαμίνα, αν χρειαστεί!
 
45.     Στήριξη νέων οικογενειών, γέννηση νέων παιδιών, επαναξιολόγηση της έννοιας της οικογένειας, της μητρότητας, του γάμου και της σωστής ανατροφής παιδιών. Ας μη ξεχνάμε ότι το 2050 θα είμαστε μόνο 8,5 εκατομμύρια! Πρέπει να αρχίζουν να παντρεύονται οι Έλληνες, γιατί ζουν μια ιδιότυπη περίοδο εγωκεντρικής μοναξιάς μέσα σε ένα τεχνολογικό  περιβάλλον. Μα όλοι γύρω σας είναι εντελώς άχρηστοι; Θα αφήσετε το μέλλον του τόπου μόνο στα παιδιά των ξένων μεταναστών; Ξανασκεφτείτε το και μην ψάχνετε τον ανύπαρκτο «πρίγκιπα» και «πριγκίπισσα», που είναι δίπλα σας και δεν το βλέπετε!
 
46.     Η Ελλάδα θέλει δικά της παιδία! Ας σταματήσει αυτή η «σύγχρονη γενοκτονία των νεοελλήνων» μέσω της βιομηχανίας διαζυγίων, επίορκων δικηγόρων, δημιουργίας ψυχολογικών προβλημάτων στα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τελικά όλοι χωρισμένοι; Γιατί Έλληνες και Ελληνίδες; Μα όλοι μόλις παντρευτήκατε ανακαλύψατε δήθεν «πρόβλημα»; Κάτι δεν πάει καλά, ξανασκεφτείτε το. Μην υιοθετείτε ξένα πρότυπα! Μην επιτρέπετε σε συγγενείς και φίλους να καταστρέφουν τη ζωή σας. Για τη δική σας πρόσκαιρη προσωπική ευτυχία καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών σας. Τα παιδιά θα θωρακίσουν την Ελλάδα!
 
47.     Πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές προσώπων στον κρατικό μηχανισμό, γιατί διοικούν ακόμα τα στελέχη της δεξιάς, που συνεχίζουν να αμείβονται πλουσιοπάροχα! Αυτά τα στελέχη που δεν αλλάζει η κυβέρνηση με δικά της, είναι που θα κατέβουν με τους δεξιούς συνδυασμούς στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές εναντίον της κυβέρνησης και μεθαύριο και στις εθνικές εκλογές! Άρα η κυβέρνηση με την ολιγωρία της, ή με την σκόπιμη προδοσία κάποιων, μόνη της αυτοτιμωρείται! Μόνοι τους κάποιοι δίνουν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στη δεξιά και αύριο,  ίσως και την κυβέρνηση!!
 
48.     Η νέα διοικητική διαίρεση της Ελλάδας να γίνει γρήγορα. Να επιλεγούν τα καλύτερα στελέχη που θα πλαισιώσουν τους δημοκρατικούς συνδυασμούς με αξιοκρατία, ανανέωση και συνέπεια. Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πρέπει να γίνουν σύντομα, γιατί μετά «αρχίζουν τα πολύ δύσκολα», με καλύτερη ημερομηνία την 10η  Οκτώβρη 2010.
 
49.     Να θεσπιστεί η  "γρήγορη νομοθέτηση" δηλ. να συγκεντρώσουν όσα νομοσχέδια είναι έτοιμα και να πουν "Νομοσχέδιο Σωτηρίας Α και να βάλουν-κολήσουν όλα τα έτοιμα μικρά νομοσχέδια αποκάτω, και ας υπογράφουν όλοι οι υπουργοί. Μετά νομοσχέδιο σωτηρίας Β... με άλλα δέκα νομοσχέδια μέσα και να υπογράφουν όλοι οι υπουργοί... κοκ. Έτσι σε ένα μήνα θα έχουν ψηφιστεί όλα!!
 
50.     Η Ελλάδα θέλει σωστές και γρήγορες αποφάσεις από έντιμα και ικανά πρόσωπα, εδώ και τώρα!
 
Σήμερα, αυτά τα ολίγα είναι δυνατόν να περιορίσουν την κοινωνική έκρηξη, αλλά και την εξωτερική απειλή! Αλλά πρέπει να ληφθούν τώρα, γιατί αύριο ακόμα και αν εφαρμοστούν θα είναι αργά! Οι ανατροπές μπορεί να είναι ταχύτατες, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες, αν δεν ληφθούν μέτρα εκτόνωσης! Το « μέλλον άδηλον  εστί!
 
Δεν έχουμε άλλη επιλογή! Είναι η ώρα να προχωρήσουμε  - και αυτό κάνουμε - στις μεγάλες αλλαγές. Μεγάλες και βαθιές αλλαγές στην οικονομία, στην πολιτική και την κοινωνία. Να πάμε μπροστά με νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα!
 
    Ο κ. Εισαγγελέας, βασιζόμενος στην ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος «περί προάσπισης της Ελληνικής Δημοκρατίας», οφείλει να ασκήσει διώξεις, να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου την κ. Μέρκελ  και να πράξει τα νόμιμα, άσχετα με το τι κάνουν οι «πολιτικοί», που θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης! Οι πράξεις τους είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να δικαστούν και από διεθνές δικαστήριο. Αν οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές δεν το κάνουν τώρα αύριο θα αντικατασταθούν από την Γερμανία με δικούς της Εισαγγελείς και Δικαστές.
 
Τονίζουμε ότι όσοι είναι δοσίλογοι  νέο-γερμανοτσολιάδες, οι Γερμανοί αφού τους χρησιμοποιήσουν προσωρινά, μετά θα τους εκτελέσουν και τους ίδιους! Καλούμε τον Γερμανικό λαό να ρίξει από την κυβέρνηση την νέο-σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε!
 
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, να συλλάβουν του Διοικητές των τραπεζών, τους υπεύθυνους των γραφείων ενημέρωσης και δολοφονίας πολιτών,  στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!

Υπάρχει Ελπίδα! Αντισταθείτε!
Μάρτυρες προτείνω
  1. Κοντοπανο Αλέξανδρο, Δημοσιοράφο. Ναξου 27,  κυψελη αθηνα τηλ.6940699330
  2. Δημήτρη κολλατο σκηνοθετη, λουκιανου 18α κολωνακι – ευαγγελισμοσ αθηνα
3.      Νότης Μαριάς Πάνος Βουλευτής  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Χαροκόπου 2 & Συγγρου 196 , ΤΚ 17671‎ Καλλιθέα Τηλέφωνο: 210 954 5000
4.      Καμμένος Πάνος Βουλευτής  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Χαροκόπου 2 & Συγγρου 196 , ΤΚ 17671‎ Καλλιθέα Τηλέφωνο: 210 954 5000
  1. Αλέξη Τσίπρα, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 39, Tηλ..: 210 3829910
  2. ΓΛΕΖΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 39,  (2106741599)
  3. Δημήτρης Αντωνίου,  χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας τηλ. 22210-62743
  4. Γεώργιος Δελαστίκ, Δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδος «ΠΡΙΝ», Γραφεία: Χαρ. Τρικούπη 76. Τ.Κ. 106 80, Αθήνα. Τηλ.: (210) 8227.949 Αθήνα
  5. Βεργής Δημοσθένης Πρόεδρος Έλληνες Οικολόγοι. Γραφείο Μαυρομιχάλη 116Α Αθήνα.
  6. Φώτης Κουβέλης, Βουλευτής ΔΗΜΑΡ, Αγ. Κωνσταντίνου 40 ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ 10437 Τηλέφωνο: Τηλ. Κέντρο: 2105214100
 
 
Υπάρχει Ελπίδα! Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής Έντιμου ΠΑΣΟΚ
 Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής Μ.Κ.Ο.»
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα, Τηλ. 6980203968
Ακολουθούν Υπομνήματα
Υ.Γ. Η παρούσα κατατέθηκε στην Ανακρίτρια Αμαρουσίου για την δικογραφία με ΑΒΜ Ε 2013/5781
Υ.Γ. 2. Καλούμε τους Έλληνες να προσέλθουν αυτόβουλα να καταθέσουν στην Ανακρίτρια Αμαρουσίου Πεντέλης 14, Αμαρούσιο, 15126, ΑΤΤΙΚΗΣ. Μην περιμένεις να σου πάρουν το σπίτι, να γίνεις δούλος της Μέρκελ και να σε δολοφονήσουν. Πήγαινε και εσύ να καταθέσεις. Τηλ. 2108068877, 2106142032.
Υ.Γ.3.  Η παρούσα κατατέθηκε και στο ΣΕΕΔΔ με αρ. πρωτ. 9130/ 8-8-2012
Υ.Γ. 4.  Η Μήνυση κατά της κ. Ανγκελα Μέρκελ κατατέθηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρηγόριο Πεπόνη αρ. πρωτ. 318 / 8-10=2012 και στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου  αρ. πρωτ. 6663/ 9-10-2012 και άρχισαν οι καταθέσεις.
 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.