Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

kalami.net: Ανεπιθύμητοι γιά την Ομογένεια οι ''ηγέτες'' της συγκυβέρνησης του... ''success story''

Σαμαράς (πάλι) και Βενιζέλος στις ΗΠΑ, τέλη Σεπτέμβριου
 
Μεγάλη τιμή γιά την Ελλάδα να την εκπροσωπούν οι ηγέτες της συγκυβέρνησης... εντίμων
Σαμαράς (πάλι) και Βενιζέλος στις ΗΠΑ, τέλη Σεπτέμβριου
Ο πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον (26-27 Σεπτ.), γιά τον δεύτερο γύρο του ''θριάμβου'' του στις ΗΠΑ,
 ενώ ο Μπέννυ θα δώσει παράσταση στα Ηνωμένα Έθνη. (Μας ενδιαφέρει περισσότερο η επίσκεψη Μπέννυ στην Νέα Υόρκη, γιατί από την ένταση των ''θριαμβολογιών'' μνημονιακών ΜΜΕ στην Αθήνα, θα καταλάβουμε -περίπου- ΠΟΙΟΙ επωφελήθηκαν τώρα από τα... μυστικά κονδύλια του Υπ. Εξ.)


To ελληνικό οικονομικό ''success story''
''Ανησυχητική και εκρηκτική είναι η πορεία του ελληνικού δημόσιου χρέους, το οποίο ανήλθε στα 321 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, ύψος μεγαλύτερο από το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2009, πριν ξεσπάσει η κρίση'' (και μπει στα ''μνημόνια''). Aπό τα 110% το ΑΠΕ προ μνημονίων, πήγε στα 180%. Οι συγκυβερνώντες, του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής και βολέματος ''ημετέρων'', αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε περίπτερο και οι θυσίες του λαού γίνονται γιά να... χειροτερεύει η κατάσταση. Η κυβέρνηση όμως, ανακοινώνει...πλεόνασμα γιά 2013, φυσικά χωρίς να υπολογίζει τις υποχρεώσεις του κράτους-κακοπληρωτή.
(Ο πρωθυπουργός θέλει να βολέψει έναν ακόμα φίλο του, που έγραψε ιστορία στην Νέα Υόρκη με τις θεατρινίστικες εκδηλώσεις -με κρατικό χρήμα- γιά... προσέλκυση επενδύσεων, τον Γ. Γραμματίδη στο ΤΑΙΠΕΔ)
Τα παραμύθια ''μαυρογιαλούρων'' περί προσέλκυσης επενδύσεων
Πολλά γράφτηκαν, πολλά ειπώθηκαν γιά προσέλκυση επενδύσεων. Στο όνομα των επενδύσεων, χρησιμοποιείται κρατικό χρήμα γιά ταξίδια ''φελλών'' -ειδικά στις ΗΠΑ- επιπέδου Χατζηδάκη και Μηταράκη. Το ερώτημα: Από εξαγγελίες και δηλώσεις ''μαυρογιαλούρων'' γιά εξαπάτηση του κόσμου, υπάρχει υπεραφθονία τους τελευταίους 13 μήνες, αλλά ΠΟΥ είναι έστω ΜΙΑ επένδυση;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.