Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

3 δισ δολάρια έβγαλαν λογιστές και δικηγόροι από την κατάρρευση της Lehman Brothers


Θησαύρισαν λογιστές και δικηγόροι από την κατάρρευση της Lehman Brothers, που πυροδότησε την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, καθώς μέσα στα 5 χρόνια που ακολούθησαν της «πτώσης» καρπώθηκαν συνολικά περί τα 3 δισ. δολάρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των FT όσοι ανέλαβαν την διαχείριση των πτωχευτικών διαδικασιών του πιστωτικού κολοσσού πλούτισαν.

Μόνο στη Νέα Υόρκη τα νομικά έξοδα της Lehman συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών στην εταιρεία συμβούλων Weil, Gotshal & Manges και στην εταιρεία ειδίκευσης σε θέματα αναδιάρθρωσης Alvarez & Marsal, άγγιξαν τα 2 δις. δολάρια . Παράλληλα, ο ευρωπαϊκός βραχίονας της Lehman στην Ευρώπη είχε καταβάλλει σε διοικητικά έξοδα 1 δις. δολάρια μέχρι τις 15 Μαΐου. Και η διαδικασία συνεχίζεται.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.