Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε που θα έχει πρόωρο χιονιά! - Πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα;

Πρωτοφανής χιονοπτώσεις για την εποχή που διανύουμε, αναμένεται να πλήξουν αρκετές περιοχές της βορειοανατολικής Ρωσίας από τις αρχές Οκτωβρίου και μετά. Δεν θα υπάρξουν μόνο χιονοπτώσεις αλλά και πολύ κρύο για την εποχή.

Ο Χειμώνας φαίνεται να μπαίνει πρόωρα σε αυτές τις περιοχές της Ευρώπης φέτος, με το φθινόπωρο να μη κάνει καν αισθητή τη παρουσία του εκεί. Μία τέτοια εξέλιξη, μπορεί να επηρεάσει άμεσα και τον καιρό της υπόλοιπης Ευρώπης αλλά και της χώρας μας, για τον ερχόμενο Οκτώβριο και ίσως και για όλο το φθινόπωρο. Ήδη αυτή η ατμοσφαιρική διαταραχή στη Ρωσία, θα φέρει τη διάταξη των συστημάτων σε τέτοια φάση, ώστε η χώρα μας και τα Βαλκάνια, θα επηρεαστουν όπως όλα δείχνουν, από αλλεπάλληλα κύματα κακοκαιρίας.

Αυτό το λέμε, διότι οι κρύες μάζες φαίνεται να μην αστειεύονται με βάση τα ως τώρα προγνωστικά μας στοιχεία και να κάνουν πολύ αισθητή τη παρουσία τους από τον Οκτώβριο και μετά, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Αυτό το κρύο μάλιστα, ίσως να είναι ικανό να επηρεάσει και τη χώρα μας.

Πάντως τα ως τώρα στοιχεία μας επιμένουν σε έναν αρκετά ψυχρό Οκτώβρη, ίσως και τον πιο ψυχρό των τελευταίων ετών, με τα χιόνια στα βουνά μας να κάνουν αρκετά νωρίς την εμφάνισή τους. Νεότερα για αυτή τη σημαντική εξέλιξη του καιρού που θα έρθει στην Ευρώπη από τις αρχές του Οκτώβρη και μετά, θα έχετε και τις επόμενες ημέρες μέσα από άρθρα μας.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.