Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΚΑΛΑΜΙ USA: καλωσορίζει -προκαταβολικά- τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ και του εύχεται καλή διαμονή

Μεγάλη αίσθηση στις ΗΠΑ, προκάλεσε η απόφαση της ''καλής Χρυσής Αυγής'' να κάνει επίτιμο πρόεδρό της, τον ''μνημονιακό'' κ. Μπάμπη (Παπαδημητρίου) της ''Καθημερινής'' και του ''Σκάϊ''. Δεξιά και ακροδεξιά, κράτος και παρακράτος, ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους
Παίζει με την Δημοκρατία στην Ελλάδα ο εξουσιομανής πρωθυπουργός της



Η ''προσήλωση'' του πρωθυπουργού A. Σαμαρά στην... Δημοκρατία είναι... ''δεδομένη''
Γι' αυτό έχει στο ''Μαξίμου'' όλα τα ακρoδεξιά-εθνικιστικά στοιχεία (Μπαλτάκο, Λαζαρίδη). Δίπλα στον φιλοχουντικό υπουργό Προ.Πο. ως Γ.Γ. έβαλε τον βασιλικό επίτροπο Χούντας στην δίκη της ''Δημοκρατικής 'Αμυνας'' 1968, Αθ. Ανδρεουλάκο και ως επικεφαλή κοινοβουλευτικής ''στάνης'' τον Μάκη (τσεκουράτο) Βορίδη.
Δεν αλλάζουν με τίποτα: Συγκυβέρνηση ''λαμόγιων''
. ...


''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης: «Ναι, η ''Χρυσή Αυγή'' στην Ελλάδα έχει επαφή με άνθρωπο του πρωθυπουργού, στο Μαξίμου»
Οι ισχυρές-αδελφικές σχέσεις ''Νέας Δημοκρατίας'' και ''Χρυσής Αυγής'' στις ΗΠΑ

Tην παραπάνω φωτογραφία είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το ''Κ'' πριν ένα χρόνο, στα μέσα Σεπτεμβρίου 2012. Είναι ''Χρυσαυγίτες'' ΜΕΣΑ στο κτίριο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης. Η Ομοσπονδία, προσπάθησε τότε με άρες μάρες ανακοίνωση, να ''μπαλώσει'' τα ''αμπάλωτα''.
- Μεγαλο-στέλεχος της (πεθαμένης) Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ''Νέας Δημοκρατίας'', στις ανατολικές ΗΠΑ, είναι ένας πρώην ΕΣΑτζης, που ''υπερηφανεύεται'' γιά τα ''βασανιστήρια που έκανε σε αριστερούς επί Ιωαννίδη'' και το ''ξύλο που τους έδινε''. Διατηρεί ''άριστες σχέσεις'' με τους ''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης. Ο ''παράγοντας'' αυτός της Ομογένειας, δηλώνει ''σαμαρικός'' και φρόντισε να είναι δίπλα στον πρωθυπουργό, στο πρώτο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αρχές Αυγούστου. Στη Νομαρχιακή πρόεδρος είναι φίλος γιά πολλά χρόνια και $υποστηρικτής$ του πρωθυπουργού.
(Δεν γνωρίζουμε αν το μεγαλο-στέλεχος της ''Νέας Δημοκρατίας'' στις ανατολικές ΗΠΑ και πρώην ΕΣΑτζης, θα είναι παρών και στο ιδιωτικό δείπνο που παραθέτει στο Μανχάτταν, Σάββατο βράδυ 28 Σεπτεμβρίου, στον πρωθυπουργό, ο φίλος του και υποστηρικτής σημερινός πρόεδρος της Νομαρχιακής Ν.Δ.)
- Ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ
ήταν αυτός που έμπασε τους ''Χρυσαυγίτες'' στην ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης.
- Η πλειοψηφία των ''Χρυσαυγιτών'' Νέας Υόρκης ήταν μέλη Τοπικών Οργανώσεων
ΝΔ.
(Περισσότερα, αναλυτικά την Πέμπτη, προπαραμονή άφιξης του κ. πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη)



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.