Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΑΣ: Όργανο, φέρε το μπλάνκο! Δεν ήταν ΜΑΤάδες οι παρακρατικοί

Η ελληνική αστυνομία μας ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει ευρύτατη έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα στον Τύπο για ενεργό εμπλοκή αστυνομικών στη δραστηριότητα του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» και την τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων. Και μάλιστα, προληπτικά, για «να διασφαλιστεί κατά απόλυτο τρόπο η αντικειμενικότητα στην έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, αντικαθίστανται και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες» διάφοροι υψηλόβαθμοι αστυνομικοί (εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λίστα)  μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΥΑΤ που παρακολουθούσε/κάλυπτε τους παρακρατικούς που πετούσαν πέτρες.

Κι εδώ, τα αστυνομικά όργανα κάνουν το... λαθάκι, λέγοντας - και δημοσιεύοντας στη σελίδα της αστυνομίας - ότι αυτοί που πετούσαν πέτρες ήταν αστυνομικοί:


(όπως φωτογράφισε τη σελίδα της Αστυνομίας ο Δρομογράφος)
Ή από πιο κοντά:


Κατόπιν βέβαια, αντιλαμβάνονται το λάθος και δημοσιεύουν μια πιο ορθή εκδοχή, κι έτσι:
[ μετακινείται και αντικαθίσταται] Ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να βρίσκονται δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να τα παρεμποδίζουν και  να τα συλλαμβάνουν.

Ουφ! Κι εμείς που νομίσαμε προς στιγμήν ότι μπορεί να ήταν αστυνομικοί με πολιτικά! Ευτυχώς, ήταν σκέτοι παρακρατικοί!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.