Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέλαβαν (παράνομα;) τη διαχειρίστρια του directNEWS.gr [Θα_τους_αφήσουμε_να_μας_φιμώσουν;]


Με διαδικασίες που θυμίζουν σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας  
Δέσποινα Μπρούσαλη, μετά από μήνυση που υπέβαλε η 2η ειδική ανακρίτρια Αθηνών, Ιωάννα Χατζάκη, η οποία χειρίστηκε τη δικογραφία για το σκάνδαλο της Proton Bank.
Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αφορά δημοσίευμα του directnews.gr της 19-9-2013, με τίτλο "Με «κόλπα Μπουρμπούλια» επιχειρούν να διασώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της Proton!
(διαβάστε εδώ).

Η Δέσποινα Μπρούσαλη, η οποία είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος επί 20 χρόνια και μελος της ΕΣΗΕΑ, κλήθηκε το μεσημέρι τηλεφωνικά, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου – με εντολή εισαγγελέα, όπως της είπαν – να εξεταστεί ως μάρτυρας σε προκαταρκτική εξέταση.
Η δημοσιογράφος, ως όφειλε, προσήλθε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκεί της ανακοινώθηκε ότι συλλαμβάνεται!!!
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στον...
εισαγγελέα, ο οποίος την παρέμπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.  Παράλληλα - μετά από αίτημα των δικηγόρων της  - έδωσε εντολή να κληθεί η κα Χατζάκη, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη που θα γίνει την Τετάρτη.

Στο μεταξύ, η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2013 από directNEWS.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.