Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΕΜ. ΑΡΜΕΝΑΚΑΣ: Δικηγόρος Λέσβου: Απειλές, εκφοβισμοί πελάτου του (οφειλέτη στην Eurobank!)?. Υβρεις και Συκοφαντική Δυσφήμηση Δικαστίνας Λέσβου?

Από επώνυμη καταγγελία πελάτη του παραπάνω «δικηγόρου», ο τελευταίος τον εκφόβιζε κι απειλούσε στην δικαστική του διαμάχη με την Eurobank με τις εξής ανήκουστες φράσεις: «Ξέρεις τι κάνεις τώρα? τα βάζεις με το τραπεζικό σύστημα και θα…το μετανιώσεις…!». 
Και για την Δικαστίνα: «Νομίζεις ότι η δικαστής θα βγάλει απόφαση υπέρ σου για να βρεθεί την άλλη μέρα στο Σουφλί»
Περαιτέρω: Όταν ο πελάτης του (οφειλέτης) του είπε να καταθέσουν την ένσταση νομιμότητας του ΔΣ και της πληρ/τας δικηγόρου της Eurobank, προσπάθησε να την αποτρέψει επιδεικνύοντας της κάτι άσχετα έγγραφα από το internet!...και τελικά όταν ο πελάτης του κέρδισε το δικαστήριο (3-8-2013), επιμένοντας σθεναρά! να καταθέσουν την παραπάνω ένσταση στο δικαστήριο (της μη-νομιμότητας του ΔΣ) κι όπως τελικά έγινε και παρά την απροθυμία του δικηγόρου!, ο τελευταίος όχι μόνο εξαφανίστηκε επί μια μέρα, αναγκάζοντας τον πελάτη του να πάρει ο ίδιος την απόφαση από το δικαστήριο, αλλά την «απείλησε» ότι: «Νομίζεις ότι τώρα θα σταματήσει η Eurobank»?...θα σε κυνηγήσει και με άλλα δικαστήρια.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια των παραπάνω καταγγελιών, διότι ο οφειλέτης μου τα εξομολογήθηκε, όχι κακόβουλα κατά του δικηγόρου του, αλλά γεμάτος φόβο!! ζητώντας μου την βοήθειά μου.
Κατόπιν αυτών, ελλόγως εκτιμώ ότι οι παραπάνω πράξεις του δικηγόρου συνιστούν εγκληματικές ενέργειες και συγκεκριμένα: 


Απειλές, εκφοβισμός, εκβιασμός κατά του πελάτη του και ύβρι και συκοφαντική δυσφήμηση της προέδρου του δικαστηρίου, την οποία εμφάνισε ως εξαρτώσα την δικαστική της κρίση από ευτελή ιδιωτικά κίνητρα, όπως την αποφυγή του Σουφλίου!...τα κίνητρα των εγκληματικών αυτών πράξεων?...ελπίζω (και δεν το πιστεύω?) να μην είναι η δωροδοκία του από την τράπεζα, ή η προσδοκία δωροδοκίας του…η υπόθεση παραπέμπεται στον εισαγγελέα Μυτιλήνης και τον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο.
Ο λόγος πλέον και κατ` αρχήν στον Δικηγορικό Σύλλογο Λέσβου, που είμαι σίγουρος? θα επέμβει.
Πρότασή μου? Με πρωτοβουλία του Δημάρχου να ψηφίσουν οι πολίτες τον Εκτοπισμό του (ΕΞΟΡΙΑ) από το Νησί…και σίγουρα κι από την Ελλάδα.
Τραγική ΕΚΑΒΗ, Μάνα Ελλάδα. Ποιος Θεός σε καταράστηκε και γέννησες ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ?
Και μην ξεχάσω: Πήρε και Αμοιβή!!...
Δημ.Αντωνίου 


 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.