Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

kalami USA: ΑΚΟΥΣΤΕ τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο GAP (ένα_5λεπτο_στα_ελληνικά)

Αποκλειστικό: ΑΚΟΥΣΤΕ τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο GAP  (ένα 5λεπτο στα ελληνικά)
Γιώργος Παπανδρέου και Γιάννα Αγγελοπούλου στην κορυφαία εκδήλωση ''Ιδρύματος Κλίντον''

Το προφητικό -Ιούλιο- δημοσίευμα του ''Κ'' (πλήρης επιβεβαίωση):
Ο θρυλικός GAP τους κλέβει την ''παράσταση'' στον ΟΗΕ
O μέγιστος της πολιτικής, στην μεγαλούπολη, Νέα Υόρκη. 'Εχει σκάσει από το κακό του ο Μπένυ. Πίσω από τον GAP τρέχουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ (ενώ πίσω από τους Σαμαρο-Μπένυδες δεν τρέχει ούτε το...Μega). Συναντήσεις του ''μεγάλου ηγέτη'' στον ΟΗΕ. Συμμετείχε ήδη στην 3η Συνεδρίαση του Συμβουλίου των Ηγετών για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.Συμμετέχει και στην Ετήσια συνάντηση του ''Ιδρύματος Κλίντον'' 23-26 Σεπτεμβρίου (χωρίς τον Μπένυ). Κορυφαία ''σπονσορ-υποστηρίκτρια'' στην εκδήλωση, η ''πρέσβειρα Γιάννα Αγγελοπούλου''.
Ο άνθρωπος που θα ''εργαζόταν'' για να γίνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα
REVEALED: CLINTON'S CREEP (Scandal at Clinton Inc.)
Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, δεν κινδυνεύει μόνο από την ''Χρυσή Αυγή''. Κινδυνεύει και από τους υποκριτές ''υπερασπιστές'' της
''Θαύμα'': Ο πολιτικός κόσμος και τα ΜΜΕ, ανακάλυψαν ''ξαφνικά'' την νεοναζιστική-εγκληματική Οργάνωση
'Ενα ενδιαφέρον άρθρο γιά τον ''πρόεδρο της Δημοκρατίας'' Κάρολο Παπούλια
Στη Νέα Υόρκη και ο πρόεδρος της Κύπρου ο κ. Ανανστασιάδης...
Με σεφταλιάν, σουτζούκον, χαλούμιν και κομανταρίαν, τα αδέλφια μας οι Τζιμπρέοι θα φιλέψουν τον πρόεδρόν τους, σε τιμητικό δείπνο. Οι Tζιμπρέοι στις ΗΠΑ, από τιμητικά δείπνα και πανηγύρια ''σκίζουν'' και όταν δεν έχουν να τιμήσουν κανέναν της προκοπής, όπως γίνεται συνήθως, αλληλοτιμούνται, κάνοντας πλάκες μεταξύ τους. Δηλαδή, απονέμουν ''τιμητικές πλάκες'' ο ένας στον άλλον. Στο δείπνο, ο κ. πρόεδρος, θα τους μιλήσει γιά το μνημονιακό success story και τα ''αέρια'' που εκπέμπουν οι Τζιμπρέοι, δηλ. τα φυσικά αέρια- υδρογονάνθρακες. (Τα αδέλφια μας οι Τζιμπρέοι έχουν εξοικειωθεί πολύ με τα φυσικά αέρια. Γιά 39 χρόνια κάνουν ''αγώνα'' γιά την ''απελευθέρωση'' των τουρκο-κατεχόμενων περιοχών, το 1/3 της μεγαλονήσου, με όπλα τους τα φυσικά τους αέρια, δηλ. με... πορδές).
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.