Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

kalami USA: "Αυτοδιαψεύδεται ο Ε. Βενιζέλος προσπαθώντας να διαψεύσει (βασικά το ''ΚΑΛΑΜΙ'') γιά τα περί ''λύσης'' στην Κύπρο και άθελά του ''καρφώνει'' τον ''ναι-ναι-κο'' πρόεδρό της, Ανα(ν)στασιάδη"

 
Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, δεν κινδυνεύει μόνο από την ''Χρυσή Αυγή''. Κινδυνεύει και από τους υποκριτές ''υπερασπιστές'' της
''Θαύμα'': Ο πολιτικός κόσμος και τα ΜΜΕ, ανακάλυψαν ''ξαφνικά'' την νεοναζιστική-εγκληματική Οργάνωση
'Ενα ενδιαφέρον άρθρο γιά τον ''πρόεδρο της Δημοκρατίας'' Κάρολο Παπούλια
''Τετ Α Τετ'' Ομπάμα (γιά την παραδοσιακή φωτογραφία) με Βενιζέλο και άλλους... 192 αρχηγούς κρατών, κυβερνήσεων και αποστολών, στην καθιερωμένη δεξίωση, διάρκειας 2 ωρών, που παραθέτουν οι ΗΠΑ, διά του προέδρου, ως ''φιλοξενούσα χώρα'', παραμονή Γεν. Συνέλευσης ΟΗΕ.
Αυτό που δεν ανάφεραν τα μνημονιακά παραπληροφορούντα ΜΜΕ ΑΘηνών, εκτός από τα (αριθμητικά) παραπάνω, είναι το ακόλουθο:
Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ του ΟΜΠΑΜΑ στον Μπένυ, στο... ''τετ Α τετ'', διάρκειας... μισού λεπτού:
''Mόνο εσύ μπορείς, την Ελλάδα να φέρεις τούμπα / Μα μέχρι να το δυνηθείς, φάε καμιά γαρδούμπα''.

''Σκίζει'' στον ΟΗΕ ο... μεγάλος ''διπλωμάτης'', αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ.
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ:
Αυτοδιαψεύδεται ο Ε. Βενιζέλος προσπαθώντας να διαψεύσει (βασικά το ''ΚΑΛΑΜΙ'') γιά τα περί ''λύσης'' στην Κύπρο και άθελά του ''καρφώνει'' τον ''ναι-ναι-κο'' πρόεδρό της, Ανα(ν)στασιάδη
''Καμία αναφορά δεν έγινε σε τετραμερή διάσκεψη ή οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή της Ελλάδας σε συναντήσεις μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας'' κατά τη συνάντησή του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε (24 Σεπ. '13) στη Νέα Υόρκη ο κ. Βενιζέλος.
ΑΛΛΑ, την προηγούμενη ημέρα -23 Σεπ.'13- απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά την συνάντησή του με τον Νταβούτογλου (EΔΩ και ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) είπε ο κ. Βενιζέλος:
«Προφανώς συζητήσαμε και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό... Μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα νέο μομέντουμ στο Κυπριακό, με βάση τις προτάσεις που έχει κάνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και επειδή η Κυπριακή κυβέρνηση μας έχει ζητήσει να συναντηθούμε με τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, εμείς είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε, εφόσον φυσικά και η τουρκική κυβέρνηση δεχθεί να συνομιλήσει με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, είναι ένα νέο διαδικαστικό στοιχείο, που συμβάλλει στο να δημιουργηθεί αυτό το μομέντουμ στο Κυπριακό... ».

Ο κ. Βενιζέλος, προσπάθησε να ανασκευάσει και τα ''χαζά'' του περί ''λύσης'' εκτός ΟΗΕ (διαβάστε παρακάτω) λέγοντας (24 Σεπ.):''... μία δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, συμβατή με το κοινοτικό κεκτημένο''.
Σημ.: Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, του ''μηχανισμού'' των μνημονιακών ΜΜΕ (''Εθνους'' κ.ά.), ''να μπαλωθούν τα αμπάλωτα'', οι αρχικές του δηλώσεις, αποδεικνύουν το ''μπάχαλο'' γιά την ελληνική διπλωματία, που δημιούργησε στην έδρα του ΟΗΕ, ο κ. Βενιζέλος.

(Το ''επίμαχο'' δημοσίευμά μας... τα συμπεράσματα δικά σας):
'Αρχισαν τα ''ξεπουλήματα'': Ομολογία του... ''μομέντουμ'' Βενιζέλου στα Ηνωμένα 'Εθνη, μετά την συνάντησή του με τον Γ.Γ., Μπαν Κι Μουν
Μεθοδεύουν ''τετραμερή'' και λύση με νέο σχέδιο -τύπου ''Ανάν''- γιά την Κύπρο, έξω από τον ΟΗΕ
Η ακριβής δήλωση του αντιπρόεδρου και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας (22 Σεπ. '13): «'Eχουμε ένα νέο μομέντουμ, γιατί έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε σχέση με την Αμμόχωστο, με επίκεντρο την Αμμόχωστο, την εγκαταλελειμμένη πόλη, το λιμάνι και την ευρύτερη περιοχή, η οποία μπορεί να δώσει νέες ιδέες και ώθηση. Έχουμε το διορισμό διαπραγματευτών από τις δυο κοινότητες, κάτι, που, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και βεβαίως, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παρούσα την Ευρωπαϊκή 'Eνωση, γιατί οποιαδήποτε λύση πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κοινοτικό κεκτημένο και να μπορεί να γίνει δεκτή από τον Κυπριακό λαό με δημοψήφισμα, γιατί μόνο έτσι νομιμοποιείται μια λύση και γίνεται βιώσιμη».

H χαζή ερώτηση: Ποιά Ευρωπαϊκή 'Ενωση και ποιό κοινοτικό κεκτημένο, αφού η Τουρκία ΔΕΝ είναι στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση;

Κυπριακό, η λεπτομέρεια: Ενώ η τουρκική πλευρά δεν δέχεται ''πιέσεις'', ούτε ενδιαφέρεται γιά ''διάλογο'', οι ελληνο-Κύπριοι ''ναι-ναι-κοι'' σε αγαστή συνεργασία με τους ''ναι-ναι-κους'' της Αθήνας, συνεχίζουν την... υποχωρητικότητα, ως μόνιμοι αποδέκτες πιέσεων.

Το καινούργιο ανέκδοτο στην Ελλάδα λέγεται ''προσέλκυση επενδύσεων'' από ''κροίσους'' της... Ομογένειας (ΗΠΑ)
Κι επειδή η χώρα ''βούλιαξε'' από ''επενδύσεις'', χάρη στον πρωθυπουργό και στους ''άξιους'' υπουργούς Χατζηδάκη και Μηταράκη, οι μεγάλες επιχειρήσεις που ήταν στην Ελλάδα, τώρα... ''φεύγουν νύχτα'', γιά να σωθούν.
Το ανέκδοτο ''επενδύσεις'' έχει πέραση και δικαιολογεί τα ''τουριστικά ταξίδια'', ειδικά στις ΗΠΑ, με κρατικό χρήμα, του κάθε πολιτικού -με πρώτον τον πρωθυπουργό- γιά συνεύρεση σε... ''κοσμικά δείπνα'' με ''κροίσους'' Ομογενείς ''παπατζήδες'', που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.