Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

kalami.net: 'Εντονες αντιδράσεις γιά επέμβαση στην Συρία, από τον λαό στις ΗΠΑ, κυβερνητικούς αξιωματούχους, βουλευτές-γερουσιαστές, αλλά και ηγέτες άλλων χωρών. Τα ψέμματα και η ''προβοκάτσια'' με τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Συρία.

Τα ψέμματα και η ''προβοκάτσια'' με τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Συρία:

''Under Colossal Global Backlash, Obama Holds Off on Syria Strike''

Ομπάμα: «Στρατιωτική δράση κατά της Συρίας. Θα ζητήσω έγκριση Κογκρέσσου»... Και το Κογκρέσσο (Βουλή) διά του προέδρου του, απάντησε: «Καλά, όταν γυρίσουμε από τις διακοπές, 9 Σεπτεμβρίου, θα δούμε»... (Διαβάστε)

Με παρέμβασή τους Σαμαράς και Βενιζέλος, ως ''μεγάλοι παίκτες στα γεωστρατηγικά της ανατ. Μεσογείου'', μέσω του κυβερνητικού ''χαβαλέ''-εκπρόσωπου Σ. Κεδίκογλου, είπαν: «Oμπάμα, κάνετο όπως εμείς, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου. 'Οχι όπως ο ανόητος ο Κάμερον στην Αγγλία, που πήγε μέσω Βουλής». (Ζώντας το πολύ success story τους, ξέχασαν ότι ο πρόεδρος ΗΠΑ εκδίδει εκτελεστικές διαταγές, όποτε θέλει)
Το νέο ''διαμάντι της διπλωματίας'':
«Η γεωστρατηγική μας θέση αυτή την ώρα είναι τόσο σημαντική, που σε μας μένει να την αξιοποιήσουμε υπέρ των ελληνικών συμφερόντων» (υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος)
.

ΣΥΡΙΖΑ:
«Με το ζήτημα της Συρίας θα ασχοληθούν, η Δούρου και η νέα Tάση της καινούργιας μας Συνιστώσας»
ΑΝ.ΕΛ.:
«Επειδή εμείς είμαστε Καμμένοι από χέρι, θα ασχοληθεί η Ραχήλ με Συρία»


Aπογοήτευση στο Ισραήλ, δήλωση ''Μπίμπι'' (πρωθυπουργού):
«Είπαμε να τελειώνουμε και με την Συρία, όπως με Ιράκ, Λιβύη κ.ά. Γιατί οι ΗΠΑ δεν μας κάνουν, εδώ και τώρα και αυτήν την δουλειά;»
Υπουργάρα 'Αμυνας Ελλάδας: «Εγώ πάντα συμφωνώ με ότι πει ο Μπίμπι... Shalom».

Εντυπωσιακή η ομοφωνία της ελληνικής κυβέρνησης

- Ο αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ:
«Ο 'Ασαντ υπεύθυνος γιά τα χημικά, να γίνει επίθεση στην Συρία».
- ο υπουργός 'Αμυνας: «Να εξακριβωθεί πρώτα ποιοί χρησιμοποίησαν χημικά όπλα» (3 ημέρες πριν είπε άλλα)

Με ψέμματα γιά αφορμή επίθεσης, η Αμερική αυξάνει το δημόσιο χρέος, ο λαός θυμώνει. Προαποφασισμένη η επίθεση (μετά την υποκίνηση εμφύλιου στην Συρία), γιά τα συμφέροντα
-πάλι- του Ισραήλ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.