Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

''SUCCESS STORY'': Ο Μπένυ ''κούφανε'' τον ΟΗΕ και τα... χρηματιστήρια - kalami USA -

Μετά την φοβερή δήλωσή του ότι η Ελλάδα είναι η... 30η οικονομική δύναμη του πλανήτη, υπήρξε και συνέχεια στη Νέα Υόρκη
''SUCCESS STORY'':  Ο Μπένυ ''κούφανε'' τον ΟΗΕ και τα... χρηματιστήρια
Μιλώντας στην γενική Συνέλευση, 27 Σεπ., 6:18 μ.μ. τοπική ώρα (ευτυχώς η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια), εκτός των άλλων, είπε:
- ''Πετύχαμε πλεόνασμα 5% του ΑΕΠ, το ανώτατο στην Ευρωζώνη''.
- ''Πετύχαμε δημοσιονομική προσαρμογή 19% του ΑΕΠ την 4ετία 2009-13''.

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ομιλία του στον ΟΗΕ) Σημ.: Λίγες ώρες πριν την ομιλία Μπένυ, υπουργείο Οικονομικών Ελλάδας και ''τρόϊκα'' είπαν ότι το υποτιθέμενο... ''πλεόνασμα'' των 2.6 δισ. ευρώ (που μέρος του θα... μοιραζόταν στον δεινοπαθούντα λαό), ήταν τελικά... 300 εκατομ.
(Το ''Κ'' παρακολούθησε την ομιλία από την τηλεόραση του ΟΗΕ και ''θαυμάζοντάς τον'', την ηχογράφησε.
 

 AKOΥΣΤΕ το ΔΙΑΜΑΝΤΙ μας Μπένυ)
Την ώρα της ομιλίας Βενιζέλου, γινόταν διαδήλωση έξω από τον ΟΗΕ κατά της ''Χρυσής Αυγής'' και των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα.

Σάββατο 28 Σεπ.:

Την ώρα που το ένα πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα μεταφέρει τον αντιπρόεδρο και Υπ.Εξ. από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, το άλλο θα μεταφέρει τον πρωθυπουργό από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη. Θα ''συναντηθούν'' κάπου στην μέση του Ατλαντικού

Μετά τον ''θρίαμβο'' του αντιπρόεδρου και Υπ. Εξ., Μπένυ, έχουμε συνέχεια με πολύ success stories
''Ε - Ε - 'Ερχεται''... Ο ''πρωθυπουργός των άκρων'' A. Σαμαράς, πάλι στις ΗΠΑ Η Ομογένεια είναι αγανακτισμένη και ούτε θέλει να τον ξέρει, επειδή η κυβέρνησή του, εκτός των άλλων:
- Την κοροϊδεύει συστηματικά, την διπλοφορολογεί βάναυσα και τις αρπάζει τις περιουσίες στην Ελλάδα.
- Συλλαμβάνει ανυποψίαστους Ομογενείς, ως... φοροφυγάδες όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο (που ούτε γνωρίζουν ότι... χρωστάνε στο κράτος).
- EΞΑΠΑΤΑ συνειδητά και συστηματικά τον εξαθλιούμενο λαό στην Ελλάδα, με δήθεν επενδύσεις από ''παπατζήδες'' πλούσιους Ομογενείς.
- Παίζει βρώμικα παιχνίδια με την Δημοκρατία στην Ελλάδα, γιά να παραμείνει στην ''εξουσία''.
- Δεν κάνει τίποτα γιά τις ''μίζες'' σε υφυπουργούς, βουλευτές και λοιπούς στην Ελλάδα, από τα κονδύλια γιά την μεγάλη απάτη, το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ) 1996-2011 στο όνομα της Ομογένειας, αφήνοντας την ''ρετσινιά'' στoν απόδημο Ελληνισμό.
(Στην κυβέρνηση ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν ότι ο απόδημος Ελληνισμός ΒΡΑΖΕΙ από αγανάκτηση)

* Ακούστε τι έλεγε ο πρωθυπουργός πριν μήνες και βγάλτε συμπέρασμα.


Τις χωρίς αποτελέσματα ''θριαμβολογίες'' και ''νίκες'' γιά τις επισκέψεις ''ηγετών'' στις ΗΠΑ, τις έχουμε ζήσει γιά 4 δεκαετίες
Γιά 14 μήνες τα ίδια και τα ίδια (δηλώσεις, δείπνα, συναντήσεις κλπ), αλλά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι επενδύσεις;
Το καινούργιο κυβερνητικό ανέκδοτο στην Ελλάδα λέγεται ''προσέλκυση επενδύσεων'' από ''κροίσους'' της... Ομογένειας

Κι επειδή η χώρα ''βούλιαξε'' από ''επενδύσεις'', χάρη στον πρωθυπουργό και στους ''άξιους'' υπουργούς Χατζηδάκη και Μηταράκη, οι μεγάλες επιχειρήσεις που ήταν στην Ελλάδα, τώρα... ''φεύγουν νύχτα'', γιά να σωθούν. Το ανέκδοτο ''επενδύσεις'' έχει πέραση και δικαιολογεί τα ''τουριστικά ταξίδια'', ειδικά στις ΗΠΑ, με κρατικό χρήμα, του κάθε πολιτικού -με πρώτον τον πρωθυπουργό- γιά συνεύρεση σε... ''κοσμικά δείπνα'' με ''κροίσους'' Ομογενείς ''παπατζήδες'', που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.