Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Φοιτητική επανάσταση του κώλου στη Μύκονο με φόντο τις καπότες… (VIDEO) - Στη χώρα του χαβαλέ και του φραπέ


Σχετικά: Στη χώρα του χαβαλέ και του φραπέ

Μυκονόοοοοος”, “πανικοοοοοοοοοοοοός”, “καλοπερνάμε μέρα νύχταααααααααα”, “περνάμε τέλειαααααααααα”, “νύχτα μέρα έξω ποτααααααά”.

Αυτά είναι μερικά από τα επαναστατικά μηνύματα που ακούγονται στο βίντεο του Mykonos live Tv από το φοιτητικό πάρτυ που πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο από ανθρώπους που αύριο μεθαύριο θα αναζητούν εργασία, ασφάλιση, στέγαση, φαγητό, νερό, μισθό και κυρίως ΜΕΛΛΟΝ.

Μια παρατήρηση μόνο. Οι καπότες δε χρειάζονται στους παθητικούς δέκτες…

Φοιτητές από διαφορετικές σχολές (Βρεφονηπιοκομίας Ιωαννίνων, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΦΑΑ και ΙΕΚ) ξεσάλωσαν στο πιο hot beach bar της Μυκόνου, στο Super Paradise. Όπως μαρτυρούν τα πλάνα του mykonoslivetv προκάλεσε «σεισμό» η καυτή εμφάνιση των φοιτητριών με τα Brazilian μαγιό τους . Οι ίδιες δεν σταματούσαν να λικνίζουν τα καλλίγραμμα σώματα τους υπό την επήρεια μουσικών επιτυχιών. Μέχρι και ο ιός του Harlem shake χτύπησε στη Μύκονο, όπου οι φοιτήτριες το χόρευσαν πάνω στις μπάρες προκαλώντας πυρετό στο ανδρικό πλήθος. Σε πειρασμό και διλήμματα μπήκαν οι άνδρες φοιτητές κοιτώντας τις καυτές εμφανίσεις των γυναικών! Επιπλέον, το ατελείωτο είχε ο ξέφρενος χορός των νέων , το οποίο συνοδευόταν από άφθονα καλοκαιρινά κοκτέιλ . Άλλοι πάλι μπουγέλωναν με το ποτό τους όποια γυναίκα τους άρεσε , αποσπώντας έτσι την προσοχή τους.. Δεν ήταν λίγοι , που τόλμησαν να βουτήξουν στη θάλασσα παρασυρόμενοι από το ξέφρενο ρυθμό του πάρτυ. Ένώ τους ακολουθούσε η καταπληκτική Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου, η οποία προσπαθούσε να πάρει μια λέξη από το στόμα τους. Φυσικά , πέτυχε να αποσπάσει πληροφορίες με αντάλλαγμα την αποθεωσή της.
Έτσι άπειρα παιχνίδια, γλέντι, χορό ,φλερτ, αλκοόλ και άλλα πολλά είχαν αυτές τις μέρες οι φοιτητές στο Super Paradise του νησιού, που θα τους μείνουν αξέχαστα.
Πόσο μάλλον και το ξέφρενο bachelor party ενός άνδρα , οποίος ξέδωσε με τη ψυχή του εκεί!!! Τώρα το πώς επέστρεψε πίσω είναι ένα άλλο θέμα..







==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.