Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Χρήστος Παπαδόπουλος(Παιδιά απ' την Πάτρα) και Γιωργος Σαρρης (Ζιγκ-Ζαγκ) μαζί! - Από το Σάββατο 12/10 στο "Διπλόχορδο" στο Γαλάτσι

 
Και ξαφνικά, από το Σάββατο 12/10 στήνεται τρομερό γλέντι στο "ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ" στο Γαλάτσι.
Ένα παλιό "παιδί απ'την Πάτρα", ο Χρήστος Παπαδόπουλος, κι ένας παλιός Ζιγκ Ζαγκ ο Γιώργος Σαρρής, για πρώτη φορά μαζί! Ανεβαίνουν στη σκηνή κι αρχίζουνε χορούς κυκλωτικούς! Με μπουζούκια και βιολιά!


Ολα τα παιδιά εκεί -και η μπάντα- πραγματικά υπέροχοι! Από τον Σπύρο Παπαδήμα (μπουζούκι και τραγούδι), τη Χριστιάνα Γαλιάτσου (τραγούδι), τον Κώστα Αγέρη (βιολί, τραγούδι) ποιον να ξεχωρίσεις και πως; Με ροκ και λαϊκά, έντεχνα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά και φυσικά με τα δικά τους τραγούδια, του Γιώργου Σαρρή (από την εποχή των Ζιγκ-Ζαγκ) και του Χρήστου Παπαδόπουλου(και από την εποχή των Παιδιών της Πάτρας αλλά και τις νεότερες συνθετικές του δουλειές με πολλούς τραγουδιστές).
Ακόμη στα τύμπανα θα είναι ο Δρόσος Σκυλάς και στα πλήκτρα ο Μιχ.Παπαδάκης.

Σίγουρα θα είναι το καλύτερο και λαικότερο γλέντι της πόλης και μάλιστα χωρίς "ελάχιστες" και "μέγιστες" καταναλώσεις. Με ανοιχτή την πόρτα για όλους πραγματικά.
Μεγάλη η χαρά όλων γι αυτή τη συνεργασία!

Το ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE  είναι στη Λ.Γαλατσίου και  & Αγ.Λαύρας 13 στο Γαλάτσι
2102283863
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.