Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ BLOCHER ΣΤΟ PAYROLL ΤΟΥ AKH


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA 3-OTETV ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Στο φως έρχονται όλοι οι συγκλονιστικοί διάλογοι μεταξύ του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκου.

Απόψε στις 23.30 από την εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάζεται η δημοσιογραφική έρευνα για το σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Οι δύο βασικοί εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναφέρονται συγκεκριμένα σε επιχειρηματίες, δημοσιογράφους αλλά και ισχυρά πολιτικά πρόσωπα εντός και εκτός Ελλάδας!

Όπως θα αποκαλυφθεί σήμερα το βράδυ από την εκπομπή «Ζούγκλα» (EXTRA 3) αλλά και από το...
zougla.gr στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών, προκειμένου να μην ανοίξουν οι επίμαχοι λογαριασμοί, εκταμιεύτηκαν ιλιγγιώδη ποσά για τρεις Έλληνες υπουργούς και έναν της αλλοδαπής. Τον Ελβετό υπουργό Christoph Blocher.

To υλικό που βρίσκεται στα χέρια της «Ζούγκλας» περιλαμβάνει διαλόγους, φρασεολογία, που δύσκολα μπορεί να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία για το παραμάγαζο που επί χρόνια είχε στηθεί μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο κατά ένα δις ευρώ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.