Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Βενιζέλος παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ στον Σαμαρά… επιβεβαίωση της είδησης του αναμενόμενου παΣΟΚ: Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ!


 

— Aπόψε, τελείωσε το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος, το παρέδωσε στον Σαμαρά. Αυτή, δεν ήταν προγραμματική συμφωνία. Η ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ ήταν.


  — «Να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι», είπε ο τελευταίος και μοιραίος αρχηγός. Αυτό, σε συνδυασμό και με την μελέτη του 20σέλιδου κειμένου με τα  43 σημεία συμφωνίας, ερμηνεύτηκε από πολλούς, ως προάγγελος της πολιτικής σύμπραξης των δύο κομμάτων στις επόμενες εκλογές.


  — Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σε κόμμα ένα. Αυτό δεν μπορούν να το καταπιούν, ούτε να το αντέξουν, οι εναπομείναντες στο πάλαι ποτέ Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα…

  –Από nonews-NEWS, μοντάζ και ανάρτηση Το Γρέκι

Τι δείχνει η τελευταία σφυγμομέτρηση;
Στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση ψήφου...  
το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνει το 3% και μένει εκτός Βουλής. 


Την δημοσκόπηση την γνωρίζει τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και το Μαξίμου, που βλέπει ότι πρέπει να στραφεί και σε άλλες συμμαχίες, αφού στις επόμενες εκλογές τωρινός εταίρος μπορεί να μην υπάρχει.

ΑΞΊΖΕΙ: Η συγκεκριμένη είδηση πυροδοτεί πάντως εξελίξεις τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά της ΝΔ και κρατήστε το αυτό... 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.