Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Πιθανόν να έχουμε εκβιαζόμενο πολιτικό πληθυσμό

Μιλώντας για το θέμα των ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ., η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε στον Αlpha 98,9 ότι «είναι πιθανό να έχουμε όχι μόνο παρακολουθούμενο αλλά και εκβιαζόμενο πολιτικό πληθυσμό»,
Αναφερόμενη στο σκάνδαλο των υποκλοπών το 2006, με θύμα τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, και μέλη του τότε υπουργικού συμβουλίου,.η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «Η υπόθεση είχε θαφτεί σε κάποια εισαγγελικά συρτάρια. Είναι μείζων υπόθεση κατασκοπείας σε βάρος της χώρας και συνδέεται από τους ανακριτές και με την υπόθεση συνωμοσίας για απόπειρα δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού. Αυτά συνθέτουν ένα πάρα πολύ σοβαρό πλέγμα και μαζί με την υπόθεση Τσαλικίδη επιβάλλουν άκρα υπευθυνότητα».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι προκύπτουν ερωτηματικά για τον κ. Δένδια που είχε σπεύσει για διαβεβαιώσεις περί μη παρακολουθήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στον Θ. Πάγκαλο, ο οποίος «σπεύδει να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, η κα Κωνσταντοπούλου είπε ότι...
πήρε το χρίσμα επί ΠΑΣΟΚ για να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και παρασύρει το ΠΑΣΟΚ σε μία πολιτική ευθύνη που δεν θέλει να αναλάβει.
«Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Βενιζέλο» δήλωσε, διαπιστώνοντας παράλληλα ανάλογη αντιμετώπιση με σειρά σκανδάλων όπου εμπλέκεται πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.