Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Προκαλεί πάλι η Σώτη Τριανταφύλλου



Προσπαθούμε να σβήνουμε όσα λιγότερα σχόλια γίνεται. Αυτή την φορά όμως στην ανάρτηση με το βίντεο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κατρούγκαλο δεν παραθέσαμε ούτε τα μισά σχόλια που υπήρχαν.

Ενώ για τον πανεπιστημιακό υπάρχουν τα καλύτερα λόγια, η Σώτη Τριανταφύλλου «λούζεται» τόσα «γαλλικά» που δεν μιλάμε ότι απλώς ξεφεύγουν απ’ την ευπρέπεια, αλλά αγγίζουν τα όρια της δικής της χυδαιότητας, όπως την εκδήλωσε στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Λογικό είναι λοιπόν να τα «κόψουμε».

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως που δημοσίως αυτή η «διανοούμενη» δείχνει τέτοια απρεπή συμπεριφορά και προκαλεί με τις δηλώσεις της.

Δεν θα σχολιάσουμε την παρουσία της στην συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή. Οποιος/α δει το βίντεο βγάζει αμέσως τα συμπεράσματά του.

 Παραθέτουμε όμως δυο προηγούμενες αναρτήσεις μας και το παραπάνω βίντεο:


Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους κ. Σώτη Τριανταφύλλου

Αναμνήσεις ιμπεριαλισμού δια χειρός Σώτης Τριανταφύλλου
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.