Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Στον εισαγγελέα αμέσως, κ. Πάγκαλε

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον εμπρησμό της Μαρφίν και τη δολοφονία των υπαλλήλων της...
Συγκεκριμένα, το πρωί στο Βήμα FM, στην εκπομπή των κ.κ. Χιώτη και Παπαδόπουλου, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου, προέβη στην καταγγελία ότι μέσα από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν την Μαρφίν, ενώ το μπλοκ παρότρυνε "κάψτε τους".

Είναι προφανές ότι, καθώς η υπόθεση αυτή οδεύει ήδη προς το ακροατήριο και έχει προκύψει καταγγελία από τόσο υψηλά ιστάμενο αξιωματούχο της τότε κυβέρνησης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τη Μαρφίν, πρέπει άμεσα ο κ. Πάγκαλος να κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει και να ερωτηθεί κιόλας γιατί περίμενε δυόμισι χρόνια πριν μιλήσει.
Γ.Κ.


Πηγή: avgi.gr
Διαβάστε επίσης:

Σχετικό: Γνωρίζει τους δράστες της Marfin η κυβέρνηση. Αλλά είναι εχέμυθη...


marfin
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι είναι γνωστοί και μάλιστα έχουν συλληφθεί οι δράστες του εμπρησμού της Marfin αλλά βρίσκονται προσωρινά ελεύθεροι.
Όπως πολύ σωστά του επισημαίνεται, οι μόνοι γνωστοί υπεύθυνοι που έχουν λογοδοτήσει μέχρι στιγμής είναι στελέχη της τράπεζας η οποία δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του προσωπικού και άφησε τους υπαλλήλους αποκλεισμένους σε ένα κτίριο “ποντικοπαγίδα” ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της μεταπολίτευσης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωρίζει κάτι περισσότερο;


Σχετικά θέματα
Ο Νικος ο κοντός, η Marfin και άλλες ιστορίες.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.