Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Την ώρα που η Μεσόγειος κι η Μέση Ανατολή φλέγεται... την ώρα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας... την ώρα που ο Σαμαράς επισκέπτεται το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς... βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με το "Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο"!

Καλά οι άλλοι, εσύ Τάσο Κουράκη γιατί συνέπραξες;

...στη συνάντηση "συνεργασίας" (!) παρευρέθησαν επίσης ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΕΚΕ) Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, καθώς και η υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Εξωτερικών, Ρένα Δούρου.
Νέα επίθεση φιλίας στους σιωνιστές για ενδεχόμενη κυβερνητική διακυβέρνηση, μια επιθυμία της γνωστής για τα φιλοσιωνιστικά αισθήματά της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ ή στήριξη του Σαμαρά στο Ισραήλ;
Μετά φταίει το ΚΚΕ που τους τα χώνει κανονικά;
Σχετικό για όσους στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ενταχθεί στο εκσυγχρονιστικό πλειοψηφικό ρεύμα της υποταγής:  Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων... Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες...
από "σίβυλλα"
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.