Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

άλαλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές του νησιού: Σοκ στη γραμμή Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη με τη διακοπή δρομολογίων- διαμαρτυρία Δήμου Χίου


Και όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο! Ραντεβού την πρώτη Απριλίου δίνει το Blue Star Patmos στη γραμμή Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
Τα φθινοπωρινά δρομολόγια σύμφωνα με το site της εταιρείας σταματούν 21 Οκτωβρίου (λόγω της ετήσιας επιθεώρησής του), αλλά που δεν φαίνεται να γίνεται κάποια αντικατάσταση.
Ετσι η γραμμή μένει χωρίς πλοίο της συγκεκριμένης εταιρείας και θα εξυπηρετείται πλέον 3 φορές την εβδομάδα.
Το γεγονός αυτό οδήγησε το Δήμο Χίου σε επιστολή προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας που ζητά να υπάρξει μέριμνα και να μη μείνει το νησί με τα μισά δρομολόγια, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων και στην κάλυψη των εμπορικών αναγκών. ...

         

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
         Τηλέφωνα: 2271350860,
Δ/νση:   Δημοκρατίας 2     Fax:2271044393
Προς: Υπουργό Εμπορικής   
           Ναυτιλίας, 
           κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
              
Κοιν.: 1.Βουλευτές Ν.Χίου             
          2.Τουριστικούς Πράκτορες 
             Χίου
  











 Θέμα: Προσωρινή αντικατάσταση «Blue Star Patmos»
   Κύριε Υπουργέ,
μετά την πρόσφατη εξέλιξη, με την ναυτιλιακή εταιρεία «Blue Star Ferries», να    αποσύρει προσωρινά, για δεξαμενισμό, το πλοίο « Patmos» το οποίο κάλυπτε μέχρι πρότινος τα τρία απ’ τα έξι εβδομαδιαία δρομολόγια της γραμμής Χίος-Πειραιάς-Χίος, το ακριτικό μας νησί μένει ακτοπλοϊκά ακάλυπτο, αφού τα υπολειπόμενα τρία δρομολόγια δεν επαρκούν για να καλύψουν τόσο τις μετακινήσεις των κατοίκων του νησιού μας   όσο και την κάλυψη των εμπορικών αναγκών της Χίου.
Επειδή μέχρι στιγμής, η διοίκηση της εν λόγω εταιρείας δεν έχει κάνει γνωστή, την ημερομηνία επιστροφής του πλοίου στη γραμμή ενώ παράλληλα δεν προτίθεται να το αντικαταστήσει για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει ο δεξαμενισμός του, παρακαλούμε λόγω του επείγοντος του θέματος, όπως βοηθήσετε για την αντικατάστασή του, μέχρι την επανένταξη του «Patmos» στην γραμμή. 
                                                                                                                                 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
                                                                                                                                                   
 Ο Δήμαρχος Χίου
                                                                                                                                                Λαμπρινούδης Πολύδωρος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.