Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Καπερνάρος: Το ΠΑΣΟΚ να λέγεται... ΛΑΜΟΓΙΟΚ

Κουκουλόπουλος: Ο Καμμένος εκτελεί συμβόλαιο επιστροφής στη δραχμή

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.

Τελευταίο επεισόδιο στις φραστικές αντιπαραθέσεις των δύο πλευρών ήταν οι βαρύτατες καταγγελίες που αντάλλαξαν στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος.

«Πολλοί λένε ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που εκτελεί συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Όμως γνωρίζω ότι εκτελεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, την επιστροφή σε ένα νόμισμα, στο ελληνικό δολάριο, κοινώς στη δραχμή» είπε ο κ. Κουκουλόπουλος.

«Επειδή το κοινωνικό λόμπι της δραχμής έχει αναθαρρήσει, και νομίζει ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην δραχμή πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα, ότι ο δρόμος για την δραχμή είναι κλειστός όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον κ. Καμμένο ότι «ευρισκόμενος σε κατάσταση παραληρήματος ο κ. Καμμένος επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας, ανοησίας και χυδαιότητας και ονόμασε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση».

Στο τέλος της παρέμβασης του ο κ. Καπερνάρος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει όνομα και «αντί για ΠΑΣΟΚ να λέγεται ΛΑΜΟΓΙΟΚ»:


Σχολιάστε το video και τη σχετική είδηση στο: http://www.newsbeast.gr/politiki/arth...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.