Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η σιωνιστική αποστολή του Αντώνη Σαμαρά... πάλι θα φορέσεις το κιπά Αντώνη μας;

 Σχετικό: Βάλε ένα κιπά κι εσύ ...μπορεί έτσι να γίνεις πρωθυπουργός!


Δείτε το σχετικό του ερωτήματος στον τίτλο: 
 Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;

Το ΧΩΝΙ κρατάει και αυτήν την Κυριακή ο Δημήτρης Καζάκης: 
Ο Ελληνας πρωθυπουργός, αναζητώντας στηρίγµατα για τις πολιτικές που θέλει να εφαρµόσει, βρέθηκε στις ΗΠΑ, αλλά και στην American Jewish Committee.
Τι δουλειά έχει ο Σαµαράς στις ΗΠΑ; Απλή εθιµοτυπική επίσκεψη αρχηγού κράτους στην υπερδύναµη ή κάτι πολύ περισσότερο και πολύ χειρότερο; Ηδη ο φερόµενος ως Ελλην πρωθυπουργός κλείνει σχεδόν µια εβδοµάδα παραµονής στις ΗΠΑ, µε συναντήσεις και επαφές που δίνουν την ταυτότητα και το λόγο της επίσκεψής του.
Ο Σαµαράς γνωρίζει ότι τα ψωµιά του στην Ελλάδα είναι λίγα. Το κόµµα του, όχι η Ν∆, αλλά αυτό που έχει δηµιουργηθεί από τους...
δυο εταίρους της συγκυβέρνησης µαζί µε την οµάδα Βενιζέλου, πνέει τα λοίσθια.
∆εν είναι µόνο η κοινωνική οργή που σαν τσουνάµι απειλεί να σαρώσει το καθεστώς και τους εντολοδόχους των δανειστών. ∆εν είναι µόνο το γεγονός ότι πλέον η ανάγκη επιστροφής σε εθνικό νόµισµα και µονοµερούς διαγραφής του χρέους έχει κατακτήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, χωρίς η συµµορία του ευρώ να είναι σε θέση να κάνει το ο,τιδήποτε. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η πορεία καταστροφής της χώρας και ξεπουλήµατος σε συνθήκες τυπικών ελευθεριών. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όσο υπάρχει έστω και η τυπική ελευθερία του λόγου, η τυπική ελευθερία της οργάνωσης, της συνάθροισης και της κινητοποίησης, δεν µπορεί να αναχαιτιστεί η µετατροπή της ογκούµενης κοινωνικής οργής σε παλλαϊκό ρεύµα ανατροπής του καθεστώτος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ...

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Σαμαρά ενόψει του ταξιδιού στο Ισραήλ

Σύσκεψη με τους υπουργούς της κυβέρνησης, που θα τον συνοδέψουν στο ταξίδι του στο Ισραήλ, θα έχει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.