Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τα νοσοκομεία του Αδωνη (Βίντεο)


Η ρήση «Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις» πάει γάντι στην φώτο που παραθέτουμε και η οποία κυκλοφορεί από τον Σύλλογο Ειδικευομένων Ιατρών Ευαγγελισμού. ("Στον χώρο αυτό με τις συνθήκες ακριβώς όπως τις βλέπετε ένας άνθρωπος διασωληνώθηκε, σε άλλον έγιναν καρδιακές μαλάξεις, και τρίτος δυστυχώς κατέληξε. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των συνοδών και των υπολοίπων αρρώστων" είναι το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία).

Μια εικόνα που είναι συνηθισμένη σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας. Δεκάδες ασθενείς πάνω σε ράντζα σε μια μικρή αίθουσα. Και δεν φτάνει ότι ο υπουργός Αδωνης (ε ρε κατάντια μας να έχουμε έναν τέτοιο υπουργό) κάνει τα πάντα για να δώσει πελατεία στους εμπόρους υγείας, σήμερα ανέλαβε και διαφημιστής τους:
«Οι ιδιώτες συμφέρουν περισσότερο από το δημόσιο σύστημα υγείας», δήλωσε.

Έστω και πικρά μια τέτοια κατάσταση ας γίνει αντικείμενο σκωπτικού σχολιασμού όπως κάνει το βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνοφρένεια»:


από Βαθύ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.