Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

E-News Kalami USA: A L E R T -- ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εμφανίζονται στις ΗΠΑ διάφορες ''Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις'' (praksis.gr, onegreece.org κ.ά.), που ζητούν χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά ουδέποτε δημοσιοποιούν πόσα εισέπραξαν από εκδηλώσεις, εισφορές κλπ και που-πως τα διάθεσαν. ''Παρακλάδι'' της praksis.gr έκανε και εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες, με... γαλαζοαίματους, αλλά δεν ανακοίνωσε ποτέ πόσα χρήματα μάζεψε και που τα διάθεσε... Θαυμάστε ανακοίνωση γιά την εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες της ''ΣΥΝ στο Πλην'' (praksis.gr) ''γιά δεινοπαθούντες'' στην Ελλάδα: ''The guest list consisted of celebrities and royalty which included Her Majesty The Queen of the Hellenes Anne-Marie of Greece and HRH Princess Theodora of Greece''. Σημ.: Η praksis.gr, έλαβε 29 Μαίου '13 βοήθεια και από την Οργάνωση των ''κροίσων-παπατζήδων'' της ''Eλληνικής Πρωτοβουλίας''

ΥΣ: E-News Kalami Εις βάρος της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' των ''κροίσων'' έχει γίνει γραπτή καταγγελία, στο υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ και στην φορολογική Υπηρεσία IRS.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.