Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

kalami.net - USA: ''Success Stories'' μιάς συγκυβέρνησης διεφθαρμένων πολιτικών απατεώνων"

- Στο ''σφυρί'' το σπίτι τετραμελούς οικογένειας (Πύργο), για χρέος... 200 ευρώ σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας!
- Ελληνίδα Βουλευτίνα (Μ. Γιαννακάκη): ''Το αφορολόγητο των βουλευτών φθάνει έως και 75%''.
- 'Ολι Ρεν: ''H Ελλάδα θα είναι σε καθεστώς αυστηρής επιτήρησης μέχρι να ξεπληρώσει το 75% του χρέους της'' (δηλαδή, γιά 40-50 χρόνια).
Δημιουργήθηκε η μεγάλη Δεξιά
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σε κόμμα ένα, γιά την υπεράσπιση των... μνημονίων. Το ΠΑΣΟΚ, μετά από 39 χρόνια παρουσία στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, από 23 Οκτωβρίου 2013, έγινε κι επίσημα ''παρακλάδι'' της ''Νέας Δημοκρατίας''.
Aπό τώρα, ουσιαστικά, θα έχουμε μία Δεξιά, που θα ονομάζεται προσωρινά ''ΝΕΑ πασοκική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'', ενώ ο τελευταίος πρόεδρος, του πρώην ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος ''Μπένυ'' Βενιζέλος, θα διεκδικήσει στο μέλλον την ηγεσία της Δεξιάς, γιατί μόνο έτσι ίσως ικανοποιήσει την φιλοδοξία του να γίνει πρωθυπουργός, κάποια μέρα, γιά να... αποτελειώσει την Ελλάδα. Φυσικά, γιά πρόεδρος Δημοκρατίας προορίζεται ο ''γερμανός'' Κ. Σημίτης, ενώ ο Αβραμό, απλά παρατηρεί τις εξελίξεις.

Σημ.: 'Αλλο η ''σωτηρία της χώρας'' και άλλο η ''σωτηρία του κομματικού κράτους''

Επιτέλους, θα φορολογούνται και τα κόμματα στην Ελλάδα-
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Στουρνάρα,: ''τα μαντριά θα πληρώνουν κανονικό φόρο''.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.