Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

kalami.net USA: Καλαματιανή ''γκαντεμιά'' στις ΗΠΑ

Με το που έφτασε ο Α. Σαμαράς Ουάσιγκτον γιά συνάντηση με τον Μπάϊντεν, παραλίγο να γίνει ''χρεοκοπία'' των ΗΠΑ, εξαιτίας της ασυνεννοησίας στο Κογκρέσσο. Με το που ανακοινώθηκε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της JPMorgan, ξέσπασε σκάνδαλο: Η JPMorgan τιμωρείται γιά ατασθαλίες στα στεγαστικά δάνεια με πρόστιμο 11 δισ. δολ. Ενώ, μόλις ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα συνευρεθεί σε ''τιμητικό δείπνο'' με τον φιλοχρήματο Μπιλ Κλίντον, ξέσπασε επίσης (το αναμενόμενο), σκάνδαλο γιά ατασθαλίες στο ''Ιδρυμα Κλίντον''

Ο ''τύπος'' με το τσιγάρο, αγνώστων λοιπών στοιχείων, δίνει ''γραμμή'' στους ανταποκριτές και απεσταλμένους ελληνικών ΜΜΕ, έξω από το ξενοδοχείο στο Μανχάτταν, όπου κατέλυσε μαζί με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Το μόνο που μάθαμε είναι ότι έχει εγκατασταθεί σε ''γιάφκα'' σε κάποιο ''μέγαρο'' στην Ηρώδου Αττικού 19, στην Αθήνα και από εκεί στέλνει ''προκηρύξεις'' δεξιά και αριστερά.
Δήλωση πρωθυπουργού γιά τα γραφόμενα του Φαήλου Κρανιδιώτη: Σύμφωνα με ''πηγές'' ανταποκριτών-απεσταλμένων ελληνικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ, αλλά και με ''κύκλους'' του παραπάνω εικονιζόμενου με το τσιγάρο, ο πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε στη Νέα Υόρκη: «Τα λόγια του Φαήλου με συγκίνησαν πολύ. Πιστεύω ότι με υγιή δημοκρατικά στοιχεία, όπως ο Φαήλος, ο Χρύσανθος, ο Μπαλτάκος, ο Bορίδης, τo success story μας είναι δεδομένο. Ζήτω η ''Νέα πασοκική Δημοκρατία''...»
Ο (πολιτευτής της ΝΔ) Φαήλος (Κρανιδιώτης) έγραψε στο ''μουτρο-βιβλίο'' γνωστό και ως facebook: «Τοσκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' @@ μου τα δυο, μουεπιτίθενται με μίσος, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ''Χρυσής Αυγής'', γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μ@λ@κες... Ανήκω στη ΝΔ, γιατί εδώ, στην βάση της, είναι ακόμη ο κορμός των πατριωτών κι όσο κι αν θυμώνετε, πιστεύω πως η Πατρίδα δεν έχει τώρα άλλον καλύτερο από τον Σαμαρά και πως αν δεν είχαμε γίνει σκορποχώρι αλλά άντεχε το στομάχι σας και ΔΕΝ τον υποχρεώνατε να στηριχτεί στον Βενιζέλο και επιλέγατε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τους καλύτερους, τώρα θα ήταν όλα αλλιώς».
Εκλογές στην Ελλάδα, μόλις μαζευτούν στη ''Νέα Δημοκρατία'' οι ψηφοφόροι της ''Χρυσής Αυγής''
Συνάντηση Σαμαρά με τους kosher του American Jewish Committee και... ''άδειασμα'' στον Μπένυ από τον πρωθυπουργό. Το δώρο που του έκαναν

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.